Fuviks 78 Posted September 5, 2014 I co ?:D kto ma ?:D Share this post Link to post Share on other sites
KOMARZYSKO 767 Posted September 5, 2014 Wszyscy wrócili do grania na PS4, po chwilowym wow, emocje opadły i wrócił zdrowy rozsądek :D Share this post Link to post Share on other sites
michupol 146 Posted September 5, 2014 Przypomnieli sobie, że przecież mają PS4 :D btw. Moim zdaniem usługa na maksa średnia. W starą fifę nie mam zamiaru grać jak wyjdzie nowa za 5$ miesięcznie :> Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted September 5, 2014 (edited) Fifa 15 na X1 jest dostępna już. Oczywiście w Bundlu tylko :PWziąłem XBL Gold za 115zł na 12 miesięcy imo tanio i to bardzo tanio Edited September 5, 2014 by Fuviks Share this post Link to post Share on other sites
DeX 631 Posted September 5, 2014 (edited) Swoją drogą na forum xboxa czytam że Microsoft popisał się niezła aktualizacją, jeśli masz konsole bez kinecta i ściągniesz update to konsola chodzi tak X-boty pierwsze co to piszą że możesz oddać i dostaniesz nową po jakimś czasie, ale to wina update bo każda tak działa.I dodaja zeby nie marudzic ze konsola za gruby hajs hałasuje bo gdybyś odesłał ps4 do sony to miałbyś gorzej wiec sie 'cieszta'... hahaha Edited September 5, 2014 by DeX Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted September 5, 2014 (edited) I co ? kto ma ? Orzel wyladowal ! Edited September 5, 2014 by Bansai 4 Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted September 5, 2014 @Bansai Dziadowali na Pudełku do Forzy? Share this post Link to post Share on other sites
kloose 1500 Posted September 5, 2014 (edited) @Bansai Dziadowali na Pudełku do Forzy? Dają kod na cyfrówkę... @down: Ja czekam z zakupem swojej konsoli, do czasu pojawienia się Halo Kotlety,a resztę eksów startowych już ograłem na pożyczonym od kumpla klocku. GT mam taki sam jak na PSN ID... Edited September 5, 2014 by kloose Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted September 5, 2014 (edited) Masakra :< kupując Bundla z gra zawsze się nastawiam na grę w pudełku a nie cyfraka... :sDajcie swoje nicki Edited September 5, 2014 by Fuviks Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted September 5, 2014 GT: kagannpwnz Share this post Link to post Share on other sites
Singularity 320 Posted September 5, 2014 Orzel wyladowal ! paskudny ten X1 :D kod na cyfraka w takiej tekturze tylko a sony pakuje zdrapki w pudełka na gry :D Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted September 5, 2014 (edited) Fife juz sprzedalem na allegro wiec Xbox z forza wyniosl mnie 1550 zl :). Jak daja 2 gry praktycznie za darmo moga ten kod nawet na papierze toaletowym tam wsadzic. Akurat jestem zaskoczony jakoscia wykonania po stronie MS: Sama konsola to porzadny kloc, mozna sie niby z tego smiac, ale przynajmniej nie boje sie tego pewnie w lape chwycic, z PS4 musialem sie obchodzic jak z jajkiem, tutaj normalnie wyciagnalem i podpialem bez zadnych cyrkow. Karny kutas za ten blyszczacy plastik (na konsoli, na hdmi i zasilaczu wyglada zacnie), nie cierpie tego w obu konsolach, ledwo co wyciagnalem i juz kurz sie zadomowil. Ale ten pad to jest male mistrzostwo swiata, odpalilem forze, nie dosc ze sa wibracje normalne, to jeszcze na triggerach, hamuje = wibruje lewy, ostre przyspieszenie = wibruje prawy, poezja. Edited September 5, 2014 by Bansai Share this post Link to post Share on other sites
haobao_PRO 639 Posted September 5, 2014 Fifę 15' za 140zł sprzedałeś ? :shok: Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted September 5, 2014 Nom, cyfrowa wersja wiec moze za 160 maks bym puscil gdybym byl cierpliwy, a tak, na dzien dobry kupiec sie znalazl a ja sobie za te kase zamowilem nowke ryse xD Share this post Link to post Share on other sites
wili23 258 Posted September 5, 2014 (edited) bansai daj znac jak ryse wypada :) A ja kupie sobie taka: http://www.mediamarkt.de/mcs/product/MICROSOFT-Xbox-One-1TB---Call-of-Duty%3A-Advanced-Warfare,48353,464528,1458803.html?langId=-3 Edited September 5, 2014 by wili23 Share this post Link to post Share on other sites
momanx 22 Posted September 5, 2014 Też czekam do premiery cod'a i kupuje klocka w listopadzie . Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted September 5, 2014 (edited) bansai daj znac jak ryse wypada :) A ja kupie sobie taka: http://www.mediamarkt.de/mcs/product/MICROSOFT-Xbox-One-1TB---Call-of-Duty%3A-Advanced-Warfare,48353,464528,1458803.html?langId=-3 Swietnie wyglada, gdyby wyszedl przed forza horizon 2 pewnie tez bym poczekal. Edited September 5, 2014 by Bansai Share this post Link to post Share on other sites
BogitoX 62 Posted September 5, 2014 A Fife na XO juz można ściągać czy 24 września? Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted September 5, 2014 Sciagac juz mozna, ale nie pograsz. 1 Share this post Link to post Share on other sites
creatinfreak 81 Posted September 11, 2014 Byliśmy dzisiaj z Pipol'em w media expert i chwilę graliśmy w fife na xo. Pad jakiś taki dziwny....ds4 lepszy :P Share this post Link to post Share on other sites
KOMARZYSKO 767 Posted September 12, 2014 Dobry trolling :D Share this post Link to post Share on other sites
PiPoL 189 Posted September 12, 2014 Żaden trolling:p Pad ma zajefajne gałeczki, gorzej z całą resztą... Share this post Link to post Share on other sites
KOMARZYSKO 767 Posted September 12, 2014 Ja tam nie narzekam, oba pady są fajne. A trolling i tak był :D Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted September 12, 2014 Bądźmy szczerzy i obiektywni :yes: Pad od X'boxa ma tylko jedną i to dość istotną eliminującą go wadę; Nie jest Dualshockiem 5 Share this post Link to post Share on other sites