Jump to content
PiPoL

Dyskusja Ogólna - XO

Recommended Posts

Wszyscy wrócili do grania na PS4, po chwilowym wow, emocje opadły i wrócił zdrowy rozsądek :D

Przypomnieli sobie, że przecież mają PS4 :D

btw. Moim zdaniem usługa na maksa średnia. W starą fifę nie mam zamiaru grać jak wyjdzie nowa za 5$ miesięcznie :>

Fifa 15 na X1 jest dostępna już. Oczywiście w Bundlu tylko :P

Wziąłem XBL Gold za 115zł na 12 miesięcy imo tanio i to bardzo tanio

Edited by Fuviks

10599337_735079089892918_271986833730434

:biggrin:

Swoją drogą na forum xboxa czytam że Microsoft popisał się niezła aktualizacją, jeśli masz konsole bez kinecta i ściągniesz update to konsola chodzi tak

X-boty pierwsze co to piszą że możesz oddać i dostaniesz nową po jakimś czasie, ale to wina update bo każda tak działa.I dodaja zeby nie marudzic ze konsola za gruby hajs hałasuje bo gdybyś odesłał ps4 do sony to miałbyś gorzej wiec sie 'cieszta'... hahaha

Edited by DeX

@Bansai Dziadowali na Pudełku do Forzy?

Dają kod na cyfrówkę...

@down: Ja czekam z zakupem swojej konsoli, do czasu pojawienia się Halo Kotlety,a resztę eksów startowych już ograłem na pożyczonym od kumpla klocku. GT mam taki sam jak na PSN ID...

Edited by kloose

Masakra :< kupując Bundla z gra zawsze się nastawiam na grę w pudełku a nie cyfraka... :s

Dajcie swoje nicki :biggrin:

Edited by Fuviks

Orzel wyladowal !

paskudny ten X1 :D

kod na cyfraka w takiej tekturze tylko a sony pakuje zdrapki w pudełka na gry :D

Fife juz sprzedalem na allegro wiec Xbox z forza wyniosl mnie 1550 zl :).

Jak daja 2 gry praktycznie za darmo moga ten kod nawet na papierze toaletowym tam wsadzic.

Akurat jestem zaskoczony jakoscia wykonania po stronie MS:

7O4Qh4w.jpg

7trVatn.jpg

Sama konsola to porzadny kloc, mozna sie niby z tego smiac, ale przynajmniej nie boje sie tego pewnie w lape chwycic, z PS4 musialem sie obchodzic jak z jajkiem, tutaj normalnie wyciagnalem i podpialem bez zadnych cyrkow.

Karny kutas za ten blyszczacy plastik (na konsoli, na hdmi i zasilaczu wyglada zacnie), nie cierpie tego w obu konsolach, ledwo co wyciagnalem i juz kurz sie zadomowil.

Ale ten pad to jest male mistrzostwo swiata, odpalilem forze, nie dosc ze sa wibracje normalne, to jeszcze na triggerach, hamuje = wibruje lewy, ostre przyspieszenie = wibruje prawy, poezja.

Edited by Bansai

Nom, cyfrowa wersja wiec moze za 160 maks bym puscil gdybym byl cierpliwy, a tak, na dzien dobry kupiec sie znalazl a ja sobie za te kase zamowilem nowke ryse xD

Bądźmy szczerzy i obiektywni :yes: Pad od X'boxa ma tylko jedną i to dość istotną eliminującą go wadę;

Nie jest Dualshockiem

• Like 5