Patricko 8082 Napisano 30 Wrzesień 2014 Na ostatniego bossa zrób sobie lepiej minimum te 27 i znajdź jakąś konkretną broń, najlepiej kup karabin Auto-Rifle za marki (Shadow Price od Vanguardów, albo Vanquisher VIII od New Monarchy). W portalach potrzebny jest naprawdę dobry DPS i mając niebieską broń nie jesteś w stanie go zapewnić, a tym bardziej jak większość ma takie levele i bronie. BTW. Grając VoG w trybie Hard Mode, nie ma możliwości podnoszenia naszych kompanów :) Jak ktoś padnie to pewnie do momentu następnego checkpointu, albo na amen już. Mobki na Hard Mode są już na 30 levelu, więc wg mnie trzeba się najpierw ubrać w całości na zwykłej wersji, dobić do 30 levelu i dopiero potem atakować Hard Mode :) Ewentualnie level 29 z częściowym gearem z VoG i legendarną/egzotyczną bronią zrobioną na maxa (Suros Regime na prawdę daje radę). Owszem, można się bawić na 28 levelu i niższym, ale po co psuć sobie nerwy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breethagh 1 Napisano 30 Wrzesień 2014 (edytowane) Dlaczego korzystaliście z TS? PSN party czat nie daje rady? Czysta ciekawość, zbieram się do Astro Mixampa pod PC350 nie wiem czy jest sens. Do tej pory korzystałem ze słuchawek z mikrofonem podpinałem je do pada i było ok. Może nie jest to chat z XBL, ale wyraźny. Edytowane 30 Wrzesień 2014 przez Breethagh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aazrl 5 Napisano 1 Październik 2014 Jeżeli ktoś szuka jeszcze ludzi na raid, to zapraszajcie -> lazzar007, hunter 28lv dostepny mniejwiecej do 20-21 każdego dnia(na 6 do pracy, kiedyś trzeba się wyspać). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
momanx 22 Napisano 1 Październik 2014 Jak co to jestem chętny na raid , gram Tytanem 29 lvl . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 1 Październik 2014 Też jestem chętny - wysyłajcie info na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 2 Październik 2014 26 LVL - IceBreaker w inventory. 27 może dziś będzie. Szukam ekipy na Raid ofc.PSN ID: Gejsza_Mati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok_1986 18 Napisano 2 Październik 2014 Dzisiaj chcemy zrobić po 22, potrzebujemy jednak parę osób. Daj znać gejszo xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 2 Październik 2014 Ja oczywiście chętny! Przydałby się ktoś, kto zrobił już to - jakieś tipy albo coś... btw - jak zrobić 6osobowy fireteam na raid? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adriann 19 Napisano 2 Październik 2014 (edytowane) Czyli jest już nas trzech. winiasz - Doszło zaproszenie do znajomych ? Bo coś się chyba zbugowało. Wysłałem zaproszenie, ale ani w znajomych, ani w oczekujący Ciebie nie mam. Edytowane 2 Październik 2014 przez Adriann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 2 Październik 2014 W dniu 2.10.2014 o 15:03, winiasz napisał: Ja oczywiście chętny! Przydałby się ktoś, kto zrobił już to - jakieś tipy albo coś... btw - jak zrobić 6osobowy fireteam na raid? Zapraszasz pieciu graczy :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 2 Październik 2014 W dniu 2.10.2014 o 15:10, Adriann napisał: Czyli jest już nas trzech. winiasz - Doszło zaproszenie do znajomych ? Bo coś się chyba zbugowało. Wysłałem zaproszenie, ale ani w znajomych, ani w oczekujący Ciebie nie mam. Pojawiłą mi się adnotacja, że wyslaleś ale... kupa. Nie pojawia się w menu friends request. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krycha772 0 Napisano 2 Październik 2014 W dniu 2.10.2014 o 14:49, Mardok_1986 napisał: Dzisiaj chcemy zrobić po 22, potrzebujemy jednak parę osób. Daj znać gejszo xD Jestem chętny(28 warlock), będę w grze jakoś od 21:00. PSN: krycha-94_11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 2 Październik 2014 Chętnie spróbuję z wami, Hunter 26 lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 2 Październik 2014 Ok, o 22 mieliśmy ruszać, więc czas zapisać kto idzie!Gejsza_Matikrycha-94_11SpupukowMadderinAdriann?? Ktoś jeszcze? Raz dwa wbijac do gry!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 2 Październik 2014 (edytowane) W dniu 2.10.2014 o 19:44, winiasz napisał: Ok, o 22 mieliśmy ruszać, więc czas zapisać kto idzie! Gejsza_Mati krycha-94_11 Spupukow Madderin Adriann ?? Ktoś jeszcze? Raz dwa wbijac do gry!!! Poszło zaproszenie Edytowane 2 Październik 2014 przez damka88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 2 Październik 2014 Jest jakiś problem z PSNem. W ogole do friendsów dodawać nie można, a jak już uda się wyslać zarpo do druga osoba widzi powiadomienie ale we freind request nie ma nic... ja pier.... cierpliwości brakuje już mi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 2 Październik 2014 (edytowane) No właśnie widzę, że nawet teraz mi nie wyszukuje nic.. Ehh Nie wiem czy wcześniej się wysłało, teraz jest ze nie można wysłać prośby o dodanie do znajomych Edytowane 2 Październik 2014 przez damka88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok_1986 18 Napisano 2 Październik 2014 (edytowane) No ja jestem, miałem być po 22 więc jestem jak coś. Kończcie tego strajka i jedziem z koksem. Edytowane 2 Październik 2014 przez Mardok_1986 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 2 Październik 2014 Nie da rady. Nie idzie ludzi do znajomych zaprosić i nie da się przez to do fire-teamu. Jutro można by spróbować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 3 Październik 2014 Wystarczy by dołączyli do imprezy, a tam dolacz do sesji i jak fireteam jest public to wszyscy dolacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 3 Październik 2014 To normalne że po ukończeniu rajdu na ikonce Vault of Glass nadal pojawiają się informacje co jest do zdobycia za przejście rajdu? Czy czasami nie powinno to zniknąć tak jak jest w przypadku daily i weekly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 3 Październik 2014 To normalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 3 Październik 2014 (edytowane) Ja i yogurt sie piszemy Na dzisiaj jbc. Po 22 idealnie dla Nas:) Edytowane 3 Październik 2014 przez laska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
e37894983603494 0 Napisano 3 Październik 2014 Jest grupa chcąca podejść do VoG na wyższym poziomie trudności? Minimum 29 poziom światła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 3 Październik 2014 laska to już są 4 osoby, winiasz, ja, ty i joghurt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach