pack 698 Napisano 25 Październik 2014 Trzy trailery http://www.pssite.com/news-37301-q_games_na_pierwszych_gameplayach_zdradza_detale_stojace_za_oprawa_graficzna_the_tomorrow_children.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 2 Listopad 2014 Nietypowy tytuł, ciekawe jak to się będzie prezentować w rozgrywce i czy będzie grywalne :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Czerwiec 2015 http://blog.eu.playstation.com/2015/06/18/new-the-tomorrow-children-trailer-debuts-at-e3-2015/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Czerwiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 12 Grudzień 2015 Link do zapisów do bety. https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 21 Styczeń 2016 Rozsyłają zaproszenia do bety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkober 9 Napisano 21 Styczeń 2016 Czy dobrze zrozumialem z maila ze beta jest 22 miedzy 19:00 a 22:00 ? i tylko wtedy pójdzie grac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Styczeń 2016 Tak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Styczeń 2016 a to kij im w oko. szkoda nawet pobierać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 21 Styczeń 2016 "Your permissions do not allow you access to this section. " problem z głowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 21 Styczeń 2016 @up Mam to samo , no cóż. Android 6.0 LG G3 3/32 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 23 Styczeń 2016 Hahaahh a ja dopiero teraz znalazłem maila z zaproszeniem :P LOL niech sobie betę w D... wsadzą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 24 Styczeń 2016 Czytam na bieżąco opinie na GAF'ie i są bardzo pozytywne. Pomysł na grę wydaje się ciekawy ale ja dalej nie do końca ogarniam na czym tak naprawdę polega rozgrywka. Chodzi typowo o farmienie surowców i rozbudowę miasta ??. Fragment z gameplayu tuż przed zamknięciem bety. Jedno trzeba powiedzieć, gra wygląda przepięknie i dla samej oprawy chyba to sprawdzę. https://www.youtube.com/watch?v=V4MJ-QmTgFM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 7 Luty 2016 Beta pownownie działa - od dzisiaj (9.00), do jutra (9.00)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 3 Czerwiec 2016 OK 55 minut z beta i dosc. Moze i pomysl jest ciekawy, ale po prawie godzinie jestem zmeczony, naprawde zmeczony, i nic mnie przy tej becie nie trzyma, nic nie powoduje zebym chcial dac jej druga szanse, nic absolutnie nic mnie w tej grze nie pociaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 3 Czerwiec 2016 A co się w ogóle w tej grze robi? na czym polega rozgrywka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 4 Czerwiec 2016 po owych 55 minutach nie bardzo kumalem o co chodzi poza tym ze trzeba zbierac zasoby, wytwarzac energie dla miasta, moze calosc zyskuje pozniej, ale ja nie przebilem sie przez ten poziom najwyrazniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 4 Czerwiec 2016 (edytowane) U mnie licznik gry to ponad 5 godzin. Króciutki wstęp i gra rzuca nas w świat. Powiew świeżości w grach, coś innego, gratka dla ludzi lubiących online, współpracę, WSPÓŁPRACĘ, W.S.P.Ó.Ł.P.R.A.C.Ę...to tylko Beta, widać sporo zagubionych ludzi, jak zawsze też idioci, ale i mnóstwo sprawiających wrażenie, że grają od...dawna ;) Gra jest w wersji PL ale nadal wielu rzeczy w niej nie kumam. Rozbudowa Ratusza, w jego wejściu jest symbol żelaza, na wejściem cyfry...dostarczyłem i nic. Ciężko w rozbudowanym mieście postawić sobie dom, bo...zawsze za mało Ratusz rozbudowany :) Dalej, zadanie od władcy, każdy ma postawić 2 wieżyczki obronne, idę do warsztatu, robię "schemat"/znak, zanoszę, stawiam i mam info, że coś z pozwoleniem nie tak. Same światy ciekawie/inaczej pomyślane, czuć "rękę" Azjatów :D Te kolory, potwory, mieszanka plasteliny, mangi, drewno, Godzilla...WARTO ograć betę, zawsze to lepiej niż zakup 90% innych gier w ciemno, bez demka czy bety, a potem płacz... Sam jestem zaskoczony, że TAKA (tylko online) gra mnie wciągnęła . Chyba nie było gry w której WSZYSTKO podporządkowane jest TYLKO wspólnemu dobru ;) Owszem, można się szwędać, cudować, kombinować i mieć wszystko gdzieś. Ja nie rozumiem fenomenu Minecraft, WoW, a The Elder Skrolls jako JEDYNĄ gre od lat, kupiłem, pograłem chwilę i szybko sprzedałem. Każdy ma inny gust, ogram Betę na maxa, rozbudowana cholernie, na chwilę obecną jednak nie zapłacę 220 zł za full. Edytowane 4 Czerwiec 2016 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Wrzesień 2016 Są pierwsze oceny w okolicach 5/10. Kolejna z mocno lansowanych gier przez sony mocno poniżej oczekiwań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 11 Wrzesień 2016 No coz jak jeden z recenzentow - ja w becie odbilem sie od tego ze za malo mialem informacji co jak po co i dlaczego. Niemniej zupelnie mnie ominela wiadomosc ze zrobili z tego free to play. Myslalem ze to mialbys normalny pudelkowy tytul. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Lipiec 2017 http://www.eurogamer.pl/articles/2017-07-06-serwery-darmowego-the-tomorrow-children-na-ps4-zostana-wylaczone R.I.P. Szkoda było czasu na promocję tego tytułu na tych wszystkich konfach Sony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 6 Lipiec 2017 52 minut temu, pablos_PRO napisał: http://www.eurogamer.pl/articles/2017-07-06-serwery-darmowego-the-tomorrow-children-na-ps4-zostana-wylaczone R.I.P. Szkoda było czasu na promocję tego tytułu na tych wszystkich konfach Sony no to znaczy ze to nawet roku nie pozylo.... Mysle ze po czesci zawinily pewne zmiany w projekcie - zeby zrobili z tego platny tanszy produkt przystosowany takze dla singlowego gracza ktory zyskuje jesli gra sie z ekipa, ma jakies rozsadne wprowadzenie po czym juz zostawia gracza ale rzuca mu informacje niechalnie to moze by to troche pozylo. A tak przejscie na free to play moim zdaniem zabilo ta gre. ludzie pobiora troche cos podlubia znudza sie, albo nie bedzie chcialo im sie inwestowac czasu bo masa tytulow wychodzi ktore chcemy ograc i gra idzie w odstawke a potem leci z dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach