mkober 9 Napisano 20 Listopad 2016 Proszzz... "Musisz się pospieszyć, bo oferta kończy się o godzinie 00:59 24 listopada. Zrealizuj poniższy, unikatowy kod kuponu w PlayStation Store, aby zaoszczędzić 43% na Titanfall 2." ANJA9MD698 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 20 Listopad 2016 @mkober dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin74 12 Napisano 20 Listopad 2016 To ja też mam kodzik: Zrealizuj poniższy, unikatowy kod kuponu w PlayStation Store, aby zaoszczędzić 43% na Titanfall 2.*HBGG7NLKPQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CyberPL 13 Napisano 22 Listopad 2016 Kupiłem pudełko, więc jakby ktoś jeszcze chciał: Zrealizuj poniższy, unikatowy kod kuponu w PlayStation Store, aby zaoszczędzić 43% na Titanfall 2.*GNGGM8FBCQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 4 Grudzień 2016 Jak ma ktoś zbędny kupon na allegro chętnie przygarnę ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 14 Grudzień 2016 https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.paladins.com%2Fps4-beta-signup%2F%3Flang%3Dpl_PL&h=pAQF4RlrL Można się zapisywać do bety Palladins twórców smite taki overwatch ale free.Po rejestracji następnego dnia dostałem dwa kody na betę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 14 Grudzień 2016 https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.paladins.com%2Fps4-beta-signup%2F%3Flang%3Dpl_PL&h=pAQF4RlrL Można się zapisywać do bety Palladins twórców smite taki overwatch ale free.Po rejestracji następnego dnia dostałem dwa kody na betę. Ja się zapisywalem 3 miechy temu i nie mam Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 15 Grudzień 2016 Też tak zrobiłem a wczoraj powtórzylem rejestrację na inny email i kod dostałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 19 Grudzień 2016 Podaje kluczyk do Paladins: M6FD-MANC-M8JE Dajcie znać czy ktoś wykorzystał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 19 Grudzień 2016 Ja też zmieniłem maila i tak nie doszedł, a kod wyżej ktoś wykorzystał Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 20 Grudzień 2016 Ja też zmieniłem maila i tak nie doszedł, a kod wyżej ktoś wykorzystał Sent from my m2 using Tapatalk One dostałem kolejne 2 więc jeden leci dla ciebie na pw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 20 Grudzień 2016 4 minuty temu, Siudak83 napisał: One dostałem kolejne 2 więc jeden leci dla ciebie na pw. Już mam, @Patricko mi rzucił. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 20 Grudzień 2016 To daj komuś bo już wysłana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 21 Grudzień 2016 Ja przed chwilą dostałem swój kod. Gra warta uwagi? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 21 Grudzień 2016 (edytowane) Kody do Paladins dostałem 7 dni temu...znalazłem w koszu Mam jeszcze jeden do zbycia. Edytowane 21 Grudzień 2016 przez Twinskillers 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 21 Grudzień 2016 Ja przed chwilą dostałem swój kod. Gra warta uwagi? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka To taki klon overwatch ale z ciut gorszą grafiką. Nawet są kopie postaci prawie identyczne niektóre. Trzeba się przemęczyc pierwsze 5 lvl do dopiero wtedy można grać z ludźmi do 5 lvl grasz z botami więc nie podniecać się jak ktoś nabije 30 kili i zginie raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 23 Grudzień 2016 2Q7K-JEN9-KB2M paladins Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 23 Grudzień 2016 2Q7K-JEN9-KB2M paladins Sent from my m2 using Tapatalk Bardzo dziękuję. Wesołych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 6 Styczeń 2017 RH6A-JCN6-2QNE beta Palladins. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liljon 145 Napisano 11 Styczeń 2017 Kod do gry Paladins: DLA4-RANP-DTGC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 13 Styczeń 2017 Witam panowie posiada ktoś kod na -10 zł do mediaexpert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 14 Styczeń 2017 Powyższe kody do Paladins już nieaktywne Jak ktoś ma na zbyciu to prosiłbym na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 14 Styczeń 2017 Wysłałem Ci na pw może zadziała 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaKtuSSoS 6 Napisano 18 Styczeń 2017 Bardzo prosze o kodzik do paladins na pw jak ktos jeszcze ma. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 24 Styczeń 2017 5RF8 HQN7 KH2M - zamknięta beta for honor od 26 stycznia. Jak ktoś wykorzysta to niech napisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach