Tomi915 173 Napisano 24 Styczeń 2017 (edytowane) Bata For Honor, mam 3 zaproszenia, jak ktoś chętny to na PW proszę o nick w usłudze Ubisoft (uplay). Beta startuje 26-ego o 15-ej. Potrwa do 30-ego, 2-ej w nocy. p. s. Już wszystkie rozdane. Edytowane 27 Styczeń 2017 przez Tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 25 Styczeń 2017 For Honor beta: 6HLE-86NL-GHBE 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 25 Styczeń 2017 6 minut temu, helganin napisał: For Honor beta: 6HLE-86NL-GHBE Dziękuję. Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Styczeń 2017 1 godzinę temu, xenomorph napisał: Dziękuję. Pozdrawiam I to lubię, podziękował pokazał, że zgarnął a większość to ciche cebulki bo zapier.... kod i ani widu ani słychu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 25 Styczeń 2017 Ciekawe czemu. Przecież to dużo czasu nie zajmuje. Czyżby ich wychowanie dawało o sobie znać? Kody do For Honor dostajemy przez jakąś rejestrację czy poprzez preorder? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 25 Styczeń 2017 Większość ludzi nawet nie ma konta. Takie typowe janusze, zobaczy, zayebie, a potem oblizuje wargi bo myśli, że samą skarbnicę narodową zrobił... Takie smutne ludziki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 25 Styczeń 2017 A nie idzie ich jakoś zakodować dla zarejestrowanych? Niektóre fora mają taką opcję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 25 Styczeń 2017 Bardzo proszę o klucz do Bety For Honor na XBOX ONE . Może ktoś z was dostał klucz a nie może z jakiegoś powodu zagrać? Ja chętnie skorzystam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 25 Styczeń 2017 Ciekawe czemu. Przecież to dużo czasu nie zajmuje. Czyżby ich wychowanie dawało o sobie znać? Kody do For Honor dostajemy przez jakąś rejestrację czy poprzez preorder? Chcesz to mogę Ci klucz podrzucić. Mogę też zaprosić 2 osoby przez ubi. Wystarczy dodać do znajomych Siudak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 25 Styczeń 2017 Chcesz to mogę Ci klucz podrzucić. Mogę też zaprosić 2 osoby przez ubi. Wystarczy dodać do znajomych Siudak83 Chętnie przygarnę kluczyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 25 Styczeń 2017 Leci na pw 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 25 Styczeń 2017 Dzięki. Klucz wpisałem z telefonu. Czy beta się z automatu pobierze czy trzeba gdzieś szukać w sklepie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 26 Styczeń 2017 Wszystko fajnie, pięknie, ale cały czas serwery leżą i kwiczą. Cóż będę próbował. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niklas 71 Napisano 26 Styczeń 2017 Elo elo Panowie krótkie pytanie, ile czekaliście na klucz do bety, wysłałem w południe i klucza jeszcze brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonieknowy 7 Napisano 27 Styczeń 2017 (edytowane) Witam, Jeśli ktoś jeszcze ma możliwość to poproszę o kod lub zaproszenie do bety For Honor. nick: Boniek000 Edytowane 27 Styczeń 2017 przez bonieknowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robal121 1 Napisano 27 Styczeń 2017 Cześć! Gdyby ktoś miał klucz albo zaproszenie to bardzo bym prosił uplay: mw2proplayer psn id: robal121 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bor3wicz 17 Napisano 31 Styczeń 2017 (edytowane) Czy ktoś orientuje się, kiedy będą wysyłane zaproszenia do bety Tom Clancy Wildlands ? Czy może ktoś już coś dostał ? Edytowane 31 Styczeń 2017 przez Bor3wicz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Luty 2017 Jak coś to każdy kto dostał kod na betę Ghost Recon Wildlands ma do rozdania 3 zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KillyG 0 Napisano 1 Luty 2017 Mogę oddać 3 zaproszenia do bety Ghost Recon Wildlands. Chętnych zapraszam na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 1 Luty 2017 Oddam kod na Tom Clancy Wildlands na PS4 w zamian za wersję na PC. Chętnych na priv poproszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 1 Luty 2017 klucz dla 3 osób na betę Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands - 32JN-HDNB-EQ36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 1 Luty 2017 (edytowane) Mam 1 kod Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands - dodawać do uplay . Dalej mam jeden kod. Edytowane 1 Luty 2017 przez Twinskillers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Luty 2017 No i Betę Ghost Recon Wildlands pobieram.. kto chce?? (mam kilka zaproszeń). Daj lajka a wylosuję do kogo idzie zapka... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 1 Luty 2017 Ja nie chcę, ale dam ci lajka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 1 Luty 2017 Wysoka władza w Ubi i mnie zaszczyciła mailem z kodem na betę. Gra nie zapowiada się za dobrze, ale co tam. Również posiadam trzy zaproszenia, ale chyba można je wysłać tylko znajomym z Ubisoft Club. Jak ktoś chce zaproszenie na Xboxa One, to może mnie dodać tam do znajomych (nick taki sam), a wyślę mu zaproszenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach