czeskimaster 412 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) O co biega z tym kodem na nuketown? Empik daje w postaci paragonu? Jakie sytuacja z media Markt, bo mam wersję bez nuketown. Wersja XOne. Edytowane 7 Listopad 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 7 Listopad 2015 Ja nie przystapie niestety do klanu bo nie mam na to czasu. Ale chetnie pogram w wiekszej/mniejszej druzynie z rodakami. Dodajcie - gnomPL Jak tam kultura pracy konsolek przy grze i create class ? Kultura pracy? Ogólnie konsola jest słyszalna, co trochę mnie denerwuje. W Fifie nie ma takiego problemu np. Nawet Wiesiek ciszej chodzi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 7 Listopad 2015 Jeśli chodzi o empik to kod jest w środku pudełka na karteczce. Da się jakoś powiększyć napisy w kampanii? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 7 Listopad 2015 Kultura pracy? Ogólnie konsola jest słyszalna, co trochę mnie denerwuje. W Fifie nie ma takiego problemu np. Nawet Wiesiek ciszej chodzi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk U mnie w trakcie meczu nawet spoko, ale w menu to dosyć głośno chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidos160 0 Napisano 7 Listopad 2015 Oświeci mnie ktoś jak zagrać w multi? Jestem aktualnie w jakiejś kolejce i mam ponad 1h oczekiwania bo serwery są przeciążone o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 7 Listopad 2015 Siema właśnie zakupiłem grę, chętnie zagram z wami w społeczności Nick GurraL_PL. Jest to mój pierwszy COD na PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 7 Listopad 2015 Z ceną season pass, ostro polecieli :-D, prawie równowartość gry :-D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) Super. U mnie podobnie. Ponoć beta miała sprawdzic czy serwery wytrzymają. A tu takie gowno od wczoraj. Edytowane 7 Listopad 2015 przez cykor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 7 Listopad 2015 Ktoś, oprócz Komara, ogrywa na XOne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 7 Listopad 2015 No to sobie pograliśmy ....! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) Niezłe cyrki sami aktualnie z Massinio, Ozzycroo i Frankolem przechodzimy. Niestety serwery Sony nie są Next Gen Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Listopad 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Listopad 2015 haha. A miałem grę teraz kupować. Już się wyleczyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) I za to płacimy abonament ;) Z kolei ja wczoraj w nocy grałem to na prawie puste serwery trafiałem. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Listopad 2015 przez Lucass 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 7 Listopad 2015 haha. A miałem grę teraz kupować. Już się wyleczyłem. Nigdy bym nie przypuszczał, że rozważasz kupno Coda na PS4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 7 Listopad 2015 W tym momencie to Najlepsza wersja :D pc znowu dramat, xbox lepiej, ps4 najlepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidos160 0 Napisano 7 Listopad 2015 Dostałem się - szybciej niż ta cała godzina, zagrałem dwa mecze i mi wywaliło grę :/ I od nowa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 7 Listopad 2015 W tym momencie to Najlepsza wersja pc znowu dramat, xbox lepiej, ps4 najlepiej Najlepiej graficznie. Ale nie to się liczy w codzie, tylko online i jak najlepsze połączenie sieciowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ezils 89 Napisano 7 Listopad 2015 Chodzi mi o optymalizację. Na pc kupno gry teraz to np bezsens. Ale bez offtopu już piszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 7 Listopad 2015 Poważnie na PS4 ta gra wygląda najlepiej? Co do multi to grałem godzinę temu i wyszukiwało mi mecze w kilka sekund. Teraz nie sprawdzę bo narzeczona włączyła na the voice of poland :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 7 Listopad 2015 Jeśli chodzi o multi nie miałem dziś zadnych problemów z połączeniem wiec nie występuja one u wszystkich ale Gram sobię w kampanię rozwałka na całego a tu nagle czarny ekran i gra wyrzuca do menu z komunikatem - "Rozłączono z serwerami" LOL :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 7 Listopad 2015 Jak dla mnie gra jest na dzień dzisiejszy niegrywalna. Wydawca zgarnął gurby hajs za grę a gra nie działa. Serwery są przeciążone. To nie Rocket League że mogli się niespodziewać tak wielkiego odbioru. Czekałem 20minut na wjeście do menu Multiplayer, teraz mamy cyrki bo z kumplem jesteś my w grupie i każdy z nas wbija na osobny mecz, po czym mnie w połowie wywala i cofa jakby do jego drużyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 7 Listopad 2015 To nie wina CoDa. Co roku jest dokładnie taka sama sytuacja. Nie ma dedyków, więc za połączenie odpowiada protokół p2p, a za matchmaking i utrzymanie tego typu połączeń - serwery PSN. Spadnie ilość grających to wszystko się unormuje. Po prostu usługa sieciowa Sony nie wytrzymuje takiego obciążenia. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 7 Listopad 2015 A tymczasem na xo... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 7 Listopad 2015 Ta mapka nuketown, taka dobra że ludzie dostają wścieklizny macicy? Nawet jej kupić nie można osobno , po trzeba season pass kupić za ponad 200zł... :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Listopad 2015 Ta mapka nuketown, taka dobra że ludzie dostają wścieklizny macicy? Nawet jej kupić nie można osobno , po trzeba season pass kupić za ponad 200zł... :-/ najlepsza do levelowania. Można zrobić np 40-40 przynajmniej tak było w ostatnich BO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach