Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Nieźle. Nigdy bym się tego nie spodziewał po tej serii. Hmm... chociaż BO też do świetnie działających nie należał. Dobrze, że chociaż multi trzyma swoje 60 klatek.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie średnia. Nie porywa. Ukończyłem 4 rozdziały i bardziej mnie ciągnie do multi niż konczenia singla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co Panowie sądzicie o nowym perku Awareness z  zestawieniu z Dead silence dla mnie wymiata !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Awareness i słuchawki to podstawa ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie o co kaman z tymi dzikimi kartami?

I czy można jakoś sloty na powiększać?Bo np. jak chciałem aktywować dziką kartę,miałem info że mam już za duzo rzeczy i musiałem np.jeden granat wywalić,mimo że był on w innej grupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie o co kaman z tymi dzikimi kartami?

I czy można jakoś sloty na powiększać?Bo np. jak chciałem aktywować dziką kartę,miałem info że mam już za duzo rzeczy i musiałem np.jeden granat wywalić,mimo że był on w innej grupie.

Dokładnie tak możesz mieć 10 z10 górny prawy róg Edytowane przez ziolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thx, a dzika karta za co odpowiada?

Mozesz dorzucić np jeszcze jeden dodatek do broni głównej lub cos innego.
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, bo mam z tą kartą wykorzystanych 10 miejsc,i nic nie mogę extra dorzucić.

Ja mam w eq tylko KN-44 i 2 perki ;) 10/10

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, bo mam z tą kartą wykorzystanych 10 miejsc,i nic nie mogę extra dorzucić.

Masz np. 10 slotów kazdy dodatek to 1 slot możesz tylko 10 wykożystać użycie karty to już 1 slot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy chyba 3 rodzaje dzikich kart. Każda odpowiada za dodatkowe sloty do np. broni głównej, broni bocznej, perków.

Edytowane przez Kogut1993
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy chyba 3 rodzaje dzikich kart. Każda odpowiada za dodatkowe sloty do np. broni głównej, broni bocznej, perków.

Dokładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy on się nie jeb@ł. No może premierowej nocy było git.

Jak grałem dzisiaj w nocy, to się zastanawiałem czy może być jeszcze gorzej. Myślałem, że chociaż CoD będzie jedną gra bez bugów i lagów na starcie, ale się przeliczyłem. Tzn. lagów na starcie na platformie Sony, to się spodziewałem. Normalka, ale to co się teraz wyprawia przekracza wszelkie granice.

Edytowane przez Wszebor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej ja będę kolo 21 starkdam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z meczami to mam tak pół na pół. Jeden gra się wyśmienicie a na drugim czuć tego laga. Chociaż najbardziej śmieszą mnie mecze, gdzie host biega ze statami 30/1 i zabija wszystkich. Możesz starać się nie wiem jak a on i tak cię pociśnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z meczami to mam tak pół na pół. Jeden gra się wyśmienicie a na drugim czuć tego laga. Chociaż najbardziej śmieszą mnie mecze, gdzie host biega ze statami 30/1 i zabija wszystkich. Możesz starać się nie wiem jak a on i tak cię pociśnie.

To klasyka CoD sam dzisiaj miałem 30/3 gdzie jedyny z lobby miałem 4 kreski (wow pierwszy raz w życiu chyba) i wchodziło jak w masło. Co inne jak to ja stanę przed takim typkiem ,który nie daj boże ogarnia grę to jestem chłopcem do bicia. Cóż zrobisz trzeba temu jakoś stawić czoło. Po pierwsze w AW niwelowałem to tym ,że zakładałem do każdej broni no może z wyjątkiem shotgunów zestaw kolba + szybkie wyciągnięcie. Szybkie wyciągnięcie powodowało to ,że gdy oponent miał hosta i widział mnie wcześniej jednakże kiedy przybliżał trwało to u niego dłużej niż u mnie (oczywiście jeżeli nie miał szybkiego wyciągnięcia) stąd czas po jakim zaczęliśmy celnie trafiać myślę ,że zniwelował się do zero. Kolba po to by sprawić problem przeciwnikowi w wycelowaniu w Ciebie. Poruszasz się szybciej więc też trudniej jest Cię trafić proste. Wszystko ładnie pięknie tylko ,że takie metody były dobre w AW bo w BO3 mam wrażenie ,że kolba i szybkie wyciągnięcie nie dają tyle ile dawały w AW. Może to kwestia tego ,że gra jest też ciut wolniejsza no i trzeba się też do tego przyzwyczaić. Polecam i tak zagranie tym zestawem może akurat komuś pomoże.

Dzisiaj wpadł season pass także rok z głowy jeżeli chodzi o CoD :) Jeszcze w grudniu we wstecznej kompatybilności dają na X1 Black Ops 1 co będzie bardzo miłym dodatkiem i mam nadzieję ,że nie będzie żadnych problemów z gubieniem klatek itp. Całkowitym spełnieniem byłoby dodanie Black Ops 2 i MW3 no ale jakoś się na to nie zapowiada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety nie ogarniam strzelania na padzie, myślałem że jakoś się nauczę ale niestety nie daje rady, będę zmuszony chyba sprzedać tą grę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety nie ogarniam strzelania na padzie, myślałem że jakoś się nauczę ale niestety nie daje rady, będę zmuszony chyba sprzedać tą grę

Uszy do góry każdy tak kiedyś myślał.Nawet nie zauważysz jak przyjdzie progres

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi