TrueGrand 268 Napisano 15 Listopad 2015 Zastanawiam się aby kupić COD BO3 ale jestem FPS owym noobem, czy jest tam możliwość treningu z botami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 15 Listopad 2015 (edytowane) Po co z botami potrenujesz w forumowym klanie Edytowane 15 Listopad 2015 przez Yarorot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 15 Listopad 2015 (edytowane) gorsza dyspozycja, być może. Wczoraj fatalnie, aż łóżko skopałem, po czym wyłączyłem grę. Ja w takich sytuacjach biorę Validol :) Edytowane 15 Listopad 2015 przez ziolek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 15 Listopad 2015 Dzisiaj tak po 21 ktoś coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 15 Listopad 2015 Dzisiaj tak po 21 ktoś coś?Może uda mi się pojawić Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbir25 24 Napisano 15 Listopad 2015 Pytanie szybkie. Czy mapka Nuk3town dostepna jest juz dla wszystkich?? Bo sa dostepne dwie wersje w tej samej cenie i jedna mam dostepna od reki druga musiałbym zamawiać. No chyba że już każdy może ją pobrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 15 Listopad 2015 Pytanie szybkie. Czy mapka Nuk3town dostepna jest juz dla wszystkich?? Bo sa dostepne dwie wersje w tej samej cenie i jedna mam dostepna od reki druga musiałbym zamawiać. No chyba że już każdy może ją pobrac? Nie, nie jest dostępna dla wszystkich, tylko dla preorderów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 15 Listopad 2015 Dlatego właśnie napisałe że mam takie wrażenia, a nie że napewno tak jest. Z tym działem że można je jakby obrać bez strzelania to wiedziałem. Być może mam takie połączenie że tak to u mnie wyglada. Różnice czuć od razu, ja często gram z kolega któy jest 800km dalej, grając razem nigdy nie jest idealnie. Grając samemu od razu wszystko lepiej wchodzi.:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 15 Listopad 2015 Panowie, użyłem kod na Nuketown, pobrałem, zainstalowałem, ale jeszcze jej nie wylosowałem. I pytanie czy ona jest tak rzadko czy coś mi się zepsuło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 15 Listopad 2015 (edytowane) Musisz przy szukaniu meczu wybrać tryb specjalny chyba, tam masz mapę nuke.Na samym dole jak masz tryby gry, piszę z pamięci więc mogłem coś pomylić.Inaczej jej nie wylosujesz. Edytowane 15 Listopad 2015 przez Siudak83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 16 Listopad 2015 Masz tryb normalny, hardcore i bonus, wybierasz bonus i tam będzie do wyboru Nuketown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Listopad 2015 (edytowane) Czy kolega który ma pobrane nuketown może mi je jakoś udostępnić? Wchodze na jego konto ale w bibliotece pobranych ostatnio nie ma :( W bo2 i np mapa nuketown zombies nie było problemu z udostepnieniem Edytowane 16 Listopad 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 16 Listopad 2015 Dostałem z EUROrtvAGD taką wiadomość dziękujemy za zakup gry Call of Duty Black Ops 3. Poniżej przesyłamy kod na pakiet personalizujący, w którym zawarte są: kamuflaż do broni, 3 celowniki oraz karta wyzwań.Jak wykorzystać kod? 1. Wejść na stronę http://www.callofduty.com/redeempack 2. Zalogować się swoim ‘kontem Activision’ lub kontem PSN/XBL/STEAM. 3. Jeżeli użytkownik nie posiada konta Activision, należy je założyć i połączyć z odpowiednim kontem PSN/XBL/STEAM. 4. Podać klucz, otrzymany przy zakupie gry. Zawartość zostanie automatycznie dopisana do konta na wybranej platformie. Pozdrawiamy! Zespół RTV EURO AGD A więc wszedłem na tą stronę i się zarejstrowałem Podałem adres email taki sam jak mam z psn ale hasło wymyśliłem inne, połączyłem je z kontem psn ale nie widzę aby kod gdzieś był wykorzystany - czy to dlatego, że hasło spisałem inne i nie połączył tego kont z kontem psn? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 16 Listopad 2015 Panowie jakie bronie preferujecie w multi i dlaczego? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 16 Listopad 2015 Pharo- dla mnie najlepszy smg. Pomimo tego, że strzela serią, rekompensuje to celnością i stabilnością. Dwie celne serie i kolesia nie ma. Sheiva- proste 2 strzały i kolesia nie ma. Wymaga na graczu grę defensywną, ale jak grasz z głową możesz ugrać niezłe akcje. Na koniec M8A7, broń znana wszystkim z BO2. Prawie zerowy odrzut, bardzo dobra mobilność. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 16 Listopad 2015 ICR-1 najbardziej mi podpasowała. Co do trybów to ulubiony " Ochrona " :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynio24_PL 2 Napisano 16 Listopad 2015 co jest z ta gra nie tak, nie moge pograc bo ciagle serwery nie dostepne ani singiel ani multi zaraz mnie szlak zaleje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 16 Listopad 2015 Panowie, co do matchmaking i ogólnie lagów to musze przyznać, że Acti się postarało. Ping jaki mi pokazuje waha się między 30-50ms co uznaje za świetny wynik, gra się bardzo przyjemnie obecnie. Prawdę mówiąc to BO i BO2 były bardzo udane, ale BO3 jest poziom wyżej, wszystko jest fajnie zbalansowane, specjaliści są fajną odskocznią. Co do broni to póki co gram ICR, przypomina ACRa z MW2 i to nie tylko z nazwy ;) Czekam, aż odblokuje Man-of-War, bo bardzo fajnie mi się tym strzela, a do M8A7 mam spore oczekiwania, ale to jeszcze sporo leveli przede mną. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 16 Listopad 2015 Co do broni to ja tam polecam Man-O-War, mała szybkostrzelność i duże obrażenia, bardzo stabilna broń. Zrobiona już na złoto i jak na razie tym mi się najlepiej grało :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 16 Listopad 2015 Rynce opadajo. Moja "akcja" z dzisiaj. Wydaje mi sie ze strzelałem w niego no ale cóż https://youtu.be/FLkdIJEB1Ew 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 16 Listopad 2015 Co do broni to ja tam polecam Man-O-War, mała szybkostrzelność i duże obrażenia, bardzo stabilna broń. Zrobiona już na złoto i jak na razie tym mi się najlepiej grało :D Fakt pograłem teraz godna polecenia dla mnie ciut zawolna , ale jest moc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 17 Listopad 2015 (edytowane) Rynce opadajo. Moja "akcja" z dzisiaj. Wydaje mi sie ze strzelałem w niego no ale cóż https://youtu.be/FLkdIJEB1Ew Zobacz na killcamie jak ten typek lagował. Niestety jest to bardzo częste. I naprawdę ostatnie 2 dni to jest jakaś katorga a nie gra. Edytowane 17 Listopad 2015 przez Kogut1993 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 17 Listopad 2015 Test klateczek w multi https://youtu.be/0l5k0zWBEeE Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 17 Listopad 2015 Też Wam konsola głośno chodzi jak gracie w black ops? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 17 Listopad 2015 Jak odkurzacz :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach