Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Apropo kamperow - snajper to nie kamper...

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Józek jest przykładem prawdziwego kampera ;-)

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ogarniam tych kart przy uzbrojeniu. Mogę wybrać max 6 dodatków do broni i już np. granata nie wezmę, albo jakiejś umiejętności. Można to rozszerzyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ogarniam tych kart przy uzbrojeniu. Mogę wybrać max 6 dodatków do broni i już np. granata nie wezmę, albo jakiejś umiejętności. Można to rozszerzyć?

Tak możesz mieć 10/10

Jak masz 6 dodatków do broni to masz już zajęte wszystkie 10 slotów.

Edytowane przez ziolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie przy tej grze zawsze głośno chodziła mi konsola, o dziwo po patchu jest cichutko... Też tak macie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie przy tej grze zawsze głośno chodziła mi konsola, o dziwo po patchu jest cichutko... Też tak macie?

Ja to mam takie wrażenie że wogule gra jakby zrobiła się cichsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te pakiety to śmiech na sali... Nawet szkoda komentować. Powiedzcie mi czy zmieniło sie coś z muzyka w tle bo miałem wylaczona ale tak jakby cały czas słyszę i nie wiem czy mi sie coś pokręciło czy jak...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wcześniej mówił, że na Hardcore jest campa to w ostatni weekend zapisałem kilka meczy, żeby pokazać, że nie trzeba siedzieć w rogu :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te pakiety to śmiech na sali... Nawet szkoda komentować. Powiedzcie mi czy zmieniło sie coś z muzyka w tle bo miałem wylaczona ale tak jakby cały czas słyszę i nie wiem czy mi sie coś pokręciło czy jak...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Po wczorajszym patchu leci dużo lepiej, a poza tym w rzadkiej skrzyni jest gwarantowany gest czy coś innego dla specjalisty. Muzyczkę może musisz wyłączyć po raz drugi, czasami po patchu resetują się ustawienia.

Ktoś wcześniej mówił, że na Hardcore jest campa to w ostatni weekend zapisałem kilka meczy, żeby pokazać, że nie trzeba siedzieć w rogu :)

Jeju jakie kołki. Wysokie w sumie prestiże a zachowywali się jak niewidome dzieci. Na Xie byś sobie tak nie pograł <trollik>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie wczoraj po patchu z komunikatem o CP i w black markecie konsola jakby zaczela pokazywac pierwotne wcielenie :) Poza lobby w czasie gry jest ok

.. ale taka wlasnie sytuacja (mowie tu o glosnosci)

Edytowane przez gnom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pomocy ! Zakupilem gre i podczas logowania wyskakuje mi bład logowania do serwera A.B.C.D.E.F.-H.I.J.K.-.-N.-.-.-.-.-.-.U.V.W.X.Y.Z.a. oczywiśnie aktualizacje konsoli jak i gry porobione. Podobny problem mam z fifa 16 gdzie wszystko chodzi poprawnie (ultimate team) do półki nie próbuje wyszukać gracza trwa to bardzo dlugo niekiedy przez 2 h zdołam rozegrac 1 mecz , fife przez to odpuścilem i zakupilem bo3 i załamka bo znowu nie moge grać... prosze o pomoc ew jakieś typowe ustawienie routera etc pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pomocy ! Zakupilem gre i podczas logowania wyskakuje mi bład logowania do serwera A.B.C.D.E.F.-H.I.J.K.-.-N.-.-.-.-.-.-.U.V.W.X.Y.Z.a. oczywiśnie aktualizacje konsoli jak i gry porobione. Podobny problem mam z fifa 16 gdzie wszystko chodzi poprawnie (ultimate team) do półki nie próbuje wyszukać gracza trwa to bardzo dlugo niekiedy przez 2 h zdołam rozegrac 1 mecz , fife przez to odpuścilem i zakupilem bo3 i załamka bo znowu nie moge grać... prosze o pomoc ew jakieś typowe ustawienie routera etc pozdrawiam

Tak na szybko to:

ustaw stałe ip konsoli

odblokuj porty

ustaw dmz

No i sprawdź sam internet bo gra sama w sobie powinna działać. 

Edytowane przez ziolek
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na szybko to:

ustaw stałe ip konsoli

odblokuj porty

ustaw dmz

No i sprawdź sam internet bo gra sama w sobie powinna działać.

wszystko to zrobiłem właśnie wczoraj włącznie z publicznym adresem z dostępem z zewnątrz i dalej to samo juz nie mam pomysłu i dlatego pytam co jeszcze może być nie tak problem z codem i fifa reszta ok gta V online itp chodzi

wszystko to zrobiłem właśnie wczoraj włącznie z publicznym adresem z dostępem z zewnątrz i dalej to samo juz nie mam pomysłu i dlatego pytam co jeszcze może być nie tak problem z codem i fifa reszta ok gta V online itp chodzi

Edytowane przez sembal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj odinstalować i zainstalować jeszcze raz grę.

P.S

Nie wiem jaki masz internet (dostawca) jak to wygląda od strony technicznej twoja sieć, ale ja bym tu raczej szukał.

Równie dobrze możesz mieć po blokowane porty już od dostawcy, to on przydziela ci ip prywatny czy publiczny... 

Edytowane przez ziolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem podobny błąd w dniu premiery. Zrestartowalem grę i wszystko działało. Ja proponuje tak zrobić + test połączenia sieciowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki macie NAT w sieci? U mnie jest NAT2 i nic więcej nie wycisnę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po odpaleniu gry i przejściu animacji Treyarch jak wyskoczy Ci żolnierz i w lewym dolnym rogu pojawi się x ...... a w prawym górnym cyfry z numerem aktualizacji daj na wstrzymanie dopóki nie wyskoczy Ci numer 43.2.15.5 (prawy górny róg)przy pierwszej weryfikacji może to potrwać nawet 5 minut.po zmianie cyfr dopiero naciśnij x aby rozpoczac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki macie NAT w sieci? U mnie jest NAT2 i nic więcej nie wycisnę.

Indywidualne problemy z siecią nie są przedmiotem tego tematu. Pomocy proszę szukać tutaj.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z ciekawości. Jakie miasto wam pokazuje w ustawieniach połączenia w grze po włączeniu tej opcji lokalizacji bo mi Wrocław a jestem z Bydgoszczy.

D5503@Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dzisiaj sluchaweczki doszły, więc zobaczymy jak będzie wyglądała gra ;)

Wysłane z Meizu M2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi