mikelsgrom1 166 Napisano 30 Grudzień 2015 Codzik zajebisty. Jedyne czego brakuje to dedykowanych serwerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 31 Grudzień 2015 Witam. Panowie ile prestiżów mają bronie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski2 29 Napisano 31 Grudzień 2015 Witam. Panowie ile prestiżów mają bronie?Dwa, po 1 na broni pojawianie klan tag, po 2 ilość kili.Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 31 Grudzień 2015 (edytowane) W bo2 nadal gra więcej ludzi niż w te starwarsy czy inne "kilery". Za 145zl to jak za darmo :p Chcesz nieśmiertelną grę? Kup CSA Edytowane 31 Grudzień 2015 przez piachu00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtomashx 37 Napisano 31 Grudzień 2015 Gdyby cs był na konsole. Szkoda że GO wyszło tylko na poprzednią generację. Co do coda to jak pewnie wielu graczy chciałbym coś na wzór pierwszego MW które było genialne bo było proste. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Grudzień 2015 Mi nic nie przeszkadza w żadnym CoDzie :) Co roku dostaję niesamowitą grę, przy której spędzam bardzo dużo czasu, delektując się wszystkim :)Żaden CoD nie umarł jeszcze, czasem sobie nawet na PC włączam COD1 i pykam i jest sporo ludzi, w tym liczne grono Polaków! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 31 Grudzień 2015 ... Żaden CoD nie umarł jeszcze, czasem sobie nawet na PC włączam COD1 i pykam i jest sporo ludzi, w tym liczne grono Polaków! Ba CoD 1,2 to klasyka, tam dopiero można poznać prawdziwych fanów weteranów tej serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski2 29 Napisano 31 Grudzień 2015 Gdyby cs był na konsole. Szkoda że GO wyszło tylko na poprzednią generację. Co do coda to jak pewnie wielu graczy chciałbym coś na wzór pierwszego MW które było genialne bo było proste. po BO3 juz nic nie chce juz nic na wzór pierwszego MW. jet pack i chodzenie po sciana daje tyle frajdy ze nie wyobrazam sobie juz COD bez tych dodatków :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtomashx 37 Napisano 31 Grudzień 2015 No właśnie dla mnie Cod przestał być atrakcyjny kiedy wprowadzili takie udziwnienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 31 Grudzień 2015 BO3 jest świetny. Cieżko mi się gra ale chyba i tak sprzedam SW, który jest dla mnie bardziej przystępny :) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Generał 9 Napisano 31 Grudzień 2015 (edytowane) Czy multiplayer w CoD:BO3 to osobne serwery dla wersji PC, PS4 i X1? A cena 145 zł za używkę to okazja, bo najtańsze nówki teraz widziałem po 179 zł a w PSS za 209 zł "w promocji". Edytowane 31 Grudzień 2015 przez Generał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 31 Grudzień 2015 (edytowane) Ja dzisiaj bawiłem sie w opcje "kino" :) Zajebista sprawa. Każda rozgrywka multi jest nagrywana i mozna potem ja obejrzeć i powtórka sie pobawić. Jak mi wyjdzie jakaś super gierka to odznaczam ja w opcjach po ekranie kończącym i potem łatwo do niej trafić w filmotece:) Fajna zabawa:)) Edytowane 31 Grudzień 2015 przez dr-yogi-reborn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 31 Grudzień 2015 Czy multiplayer w CoD:BO3 to osobne serwery dla wersji PC, PS4 i X1? A cena 145 zł za używkę to okazja, bo najtańsze nówki teraz widziałem po 179 zł a w PSS za 209 zł "w promocji". 1- tak 2 - 145 do 179 jak by nie liczył jest taniej kwestia czy lubisz używki czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lookero 5 Napisano 31 Grudzień 2015 też podchodziłem z dystansem do tego latania po scianach itd ... ale tylko dopóki nie zagrałem :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Generał 9 Napisano 31 Grudzień 2015 (edytowane) Dla porównania nówka na PC jest teraz po 99 zł. Edytowane 31 Grudzień 2015 przez Generał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Styczeń 2016 Dla porównania nówka na PC jest teraz po 99 zł. My tu nawet o tych blasiakach nie myślimy, gram na padzie w strzelaniny i dzisiaj jak zasiadam co jakiś czas do pierwszych części na PC to dziwnie się gra, ale jakoś się radę daje ;) Nie wiem jak Wy, ale ja łyknąłbym takiego mega remake'a CoDów od 1 ;) Kosztowałby mnie nawet tysiąc czy więcej - wziąłbym. Może przesadziłem, ale od MW brałbym wszystko :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Styczeń 2016 Ja dzisiaj bawiłem sie w opcje "kino" :) Zajebista sprawa. Każda rozgrywka multi jest nagrywana i mozna potem ja obejrzeć i powtórka sie pobawić. Jak mi wyjdzie jakaś super gierka to odznaczam ja w opcjach po ekranie kończącym i potem łatwo do niej trafić w filmotece:) Fajna zabawa:)) Fajna sprawa ale duzy minus z to ze nie mozna zobaczyc podsumowania meczu na koncu bo jak juz dobrze pojdzie to chcialbym zobaczyc ilosc killi inna sprawa to ze mogliby zrobic export do sharefactory albo przynajmniej upload na youtube lub gdzie kolwiek... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 1 Styczeń 2016 (edytowane) Mi niestety nowe cody wogole nie podchodza,brakuje jedynie mieczy swietlnych:)Najlepsze byly pierwsze czesci gdzie byly w 2 wojnie swiatowej ten klimat ladowania na plazy na spadochronach,ahh wspomnienia:) Edytowane 1 Styczeń 2016 przez Pirat_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Generał 9 Napisano 1 Styczeń 2016 (edytowane) No cóż, mainstream graczy dzisiejszych CoD-ów raczej wymaga bajerów, które może zapewnić tylko fabuła osadzona w przyszłości...II wojna światowa w CoD chyba już nie powróci. :mellow: Edytowane 1 Styczeń 2016 przez Generał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Styczeń 2016 Wystarczy, że wróci moda na WWII i znów zaczną pojawiać się gry. Tak jak był wysyp gier o zombie, teraz mamy wszędzie sci-fi, gdzieś próbuje się prehistoria przebijać, itd. W końcu historia zatoczy koło i pewnie jeszcze niejednego CoD'a zobaczymy w tych klimatach. Ale Activision nie bawi się w pionierów, oni będą walić kasę tam gdzie aktualnie jest, nie będę próbować niczego nowego, bo dolary nie będą się zgadzać. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 2 Styczeń 2016 Dokładnie, tak samo z assasynami ;) Robią na przód, tak jakby już wiedzieli że kiedyś $$$ mniej będzie ;) Przyjalbym z chęcią coś o 2 wojence ;) Chyba że remasterek cod1 + UO, cod2+ FH i cod3 - taka edycję II WS ;) Wysłane z Meizu M2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 2 Styczeń 2016 Fajna sprawa ale duzy minus z to ze nie mozna zobaczyc podsumowania meczu na koncu bo jak juz dobrze pojdzie to chcialbym zobaczyc ilosc killi inna sprawa to ze mogliby zrobic export do sharefactory albo przynajmniej upload na youtube lub gdzie kolwiek...Włącz odtwarzanie a po zakonczeniu naciśnij share i kwadrat :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 2 Styczeń 2016 Fajna sprawa ale duzy minus z to ze nie mozna zobaczyc podsumowania meczu na koncu bo jak juz dobrze pojdzie to chcialbym zobaczyc ilosc killi inna sprawa to ze mogliby zrobic export do sharefactory albo przynajmniej upload na youtube lub gdzie kolwiek... Z tego co pamiętam z poprzednich CoDów to na koniec nie było tabeli, ale jak włączyłeś tabelę wyników podczas oglądania to działała ;) Nie wiem jak tu, sam później sprawdzę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr-yogi-reborn 1094 Napisano 2 Styczeń 2016 Fajna sprawa ale duzy minus z to ze nie mozna zobaczyc podsumowania meczu na koncu bo jak juz dobrze pojdzie to chcialbym zobaczyc ilosc killi inna sprawa to ze mogliby zrobic export do sharefactory albo przynajmniej upload na youtube lub gdzie kolwiek...Tabele z wynikami widać po wciśnięciu dużego przycisku na padzie . A co do dzielenia sie filmikiem , to dla sprawdzenia zrobiłem klip z jednej akcji gdzieś zasejwowalem , gdzieś wysłałem i przyszedł komunikat ze ktoś moze to obejrzeć ale kto i gdzie to nie mam pojęcia:)Muszę sprawdzić opcje która podał Cykor , share i kwadrat :) W sumie prosta opcja:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Styczeń 2016 Tyle, że tam masz ostanie 15 minut, więc będziesz musiał to sobie wyciąć jeszcze potem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach