One™ 525 Napisano 15 Grudzień 2015 Apropo kamperow - snajper to nie kamper... Wysłane z Meizu M2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 15 Grudzień 2015 Józek jest przykładem prawdziwego kampera ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goofbn 0 Napisano 15 Grudzień 2015 Nie ogarniam tych kart przy uzbrojeniu. Mogę wybrać max 6 dodatków do broni i już np. granata nie wezmę, albo jakiejś umiejętności. Można to rozszerzyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) Nie ogarniam tych kart przy uzbrojeniu. Mogę wybrać max 6 dodatków do broni i już np. granata nie wezmę, albo jakiejś umiejętności. Można to rozszerzyć?Tak możesz mieć 10/10Jak masz 6 dodatków do broni to masz już zajęte wszystkie 10 slotów. Edytowane 15 Grudzień 2015 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goofbn 0 Napisano 15 Grudzień 2015 Trochę lipa, ale dzięki za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 15 Grudzień 2015 Panowie przy tej grze zawsze głośno chodziła mi konsola, o dziwo po patchu jest cichutko... Też tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 15 Grudzień 2015 Panowie przy tej grze zawsze głośno chodziła mi konsola, o dziwo po patchu jest cichutko... Też tak macie? Ja to mam takie wrażenie że wogule gra jakby zrobiła się cichsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 15 Grudzień 2015 Mikropłatności trochę żal. Za 8.99 jest 200 CP. Tyle kosztuje jedna rzadka skrzynia w Multi :laugh: Chyba kogoś pogrzało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Grudzień 2015 Zobaczyli w Halo i pozazdrościli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 15 Grudzień 2015 Te pakiety to śmiech na sali... Nawet szkoda komentować. Powiedzcie mi czy zmieniło sie coś z muzyka w tle bo miałem wylaczona ale tak jakby cały czas słyszę i nie wiem czy mi sie coś pokręciło czy jak... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 15 Grudzień 2015 Ktoś wcześniej mówił, że na Hardcore jest campa to w ostatni weekend zapisałem kilka meczy, żeby pokazać, że nie trzeba siedzieć w rogu :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 15 Grudzień 2015 Te pakiety to śmiech na sali... Nawet szkoda komentować. Powiedzcie mi czy zmieniło sie coś z muzyka w tle bo miałem wylaczona ale tak jakby cały czas słyszę i nie wiem czy mi sie coś pokręciło czy jak... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Po wczorajszym patchu leci dużo lepiej, a poza tym w rzadkiej skrzyni jest gwarantowany gest czy coś innego dla specjalisty. Muzyczkę może musisz wyłączyć po raz drugi, czasami po patchu resetują się ustawienia. Ktoś wcześniej mówił, że na Hardcore jest campa to w ostatni weekend zapisałem kilka meczy, żeby pokazać, że nie trzeba siedzieć w rogu :) Jeju jakie kołki. Wysokie w sumie prestiże a zachowywali się jak niewidome dzieci. Na Xie byś sobie tak nie pograł <trollik> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 16 Grudzień 2015 (edytowane) Ja wlasnie wczoraj po patchu z komunikatem o CP i w black markecie konsola jakby zaczela pokazywac pierwotne wcielenie :) Poza lobby w czasie gry jest ok .. ale taka wlasnie sytuacja (mowie tu o glosnosci) Edytowane 16 Grudzień 2015 przez gnom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sembal 0 Napisano 16 Grudzień 2015 Panowie pomocy ! Zakupilem gre i podczas logowania wyskakuje mi bład logowania do serwera A.B.C.D.E.F.-H.I.J.K.-.-N.-.-.-.-.-.-.U.V.W.X.Y.Z.a. oczywiśnie aktualizacje konsoli jak i gry porobione. Podobny problem mam z fifa 16 gdzie wszystko chodzi poprawnie (ultimate team) do półki nie próbuje wyszukać gracza trwa to bardzo dlugo niekiedy przez 2 h zdołam rozegrac 1 mecz , fife przez to odpuścilem i zakupilem bo3 i załamka bo znowu nie moge grać... prosze o pomoc ew jakieś typowe ustawienie routera etc pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 16 Grudzień 2015 (edytowane) Panowie pomocy ! Zakupilem gre i podczas logowania wyskakuje mi bład logowania do serwera A.B.C.D.E.F.-H.I.J.K.-.-N.-.-.-.-.-.-.U.V.W.X.Y.Z.a. oczywiśnie aktualizacje konsoli jak i gry porobione. Podobny problem mam z fifa 16 gdzie wszystko chodzi poprawnie (ultimate team) do półki nie próbuje wyszukać gracza trwa to bardzo dlugo niekiedy przez 2 h zdołam rozegrac 1 mecz , fife przez to odpuścilem i zakupilem bo3 i załamka bo znowu nie moge grać... prosze o pomoc ew jakieś typowe ustawienie routera etc pozdrawiam Tak na szybko to: ustaw stałe ip konsoli odblokuj porty ustaw dmz No i sprawdź sam internet bo gra sama w sobie powinna działać. Edytowane 16 Grudzień 2015 przez ziolek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sembal 0 Napisano 16 Grudzień 2015 (edytowane) Tak na szybko to: ustaw stałe ip konsoli odblokuj porty ustaw dmz No i sprawdź sam internet bo gra sama w sobie powinna działać. wszystko to zrobiłem właśnie wczoraj włącznie z publicznym adresem z dostępem z zewnątrz i dalej to samo juz nie mam pomysłu i dlatego pytam co jeszcze może być nie tak problem z codem i fifa reszta ok gta V online itp chodzi wszystko to zrobiłem właśnie wczoraj włącznie z publicznym adresem z dostępem z zewnątrz i dalej to samo juz nie mam pomysłu i dlatego pytam co jeszcze może być nie tak problem z codem i fifa reszta ok gta V online itp chodzi Edytowane 16 Grudzień 2015 przez sembal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 16 Grudzień 2015 (edytowane) wszystko to zrobiłem właśnie wczoraj włącznie z publicznym adresem z dostępem z zewnątrz i dalej to samo juz nie mam pomysłu i dlatego pytam co jeszcze może być nie tak problem z codem i fifa reszta ok gta V online itp chodzi Spróbuj odinstalować i zainstalować jeszcze raz grę. P.S Nie wiem jaki masz internet (dostawca) jak to wygląda od strony technicznej twoja sieć, ale ja bym tu raczej szukał. Równie dobrze możesz mieć po blokowane porty już od dostawcy, to on przydziela ci ip prywatny czy publiczny... Edytowane 16 Grudzień 2015 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sembal 0 Napisano 16 Grudzień 2015 jpg mojego ustaienia http://foto.1j.pl/image/vuvz88/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 16 Grudzień 2015 Miałem podobny błąd w dniu premiery. Zrestartowalem grę i wszystko działało. Ja proponuje tak zrobić + test połączenia sieciowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goofbn 0 Napisano 16 Grudzień 2015 Jaki macie NAT w sieci? U mnie jest NAT2 i nic więcej nie wycisnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 16 Grudzień 2015 Panowie pomocy ! Zakupilem gre i podczas logowania wyskakuje mi bład logowania do serwera A.B.C.D.E.F.-H.I.J.K.-.-N.-.-.-.-.-.-.U.V.W.X.Y.Z.a. oczywiśnie aktualizacje konsoli jak i gry porobione. Podobny problem mam z fifa 16 gdzie wszystko chodzi poprawnie (ultimate team) do półki nie próbuje wyszukać gracza trwa to bardzo dlugo niekiedy przez 2 h zdołam rozegrac 1 mecz , fife przez to odpuścilem i zakupilem bo3 i załamka bo znowu nie moge grać... prosze o pomoc ew jakieś typowe ustawienie routera etc pozdrawiamPo odpaleniu gry i przejściu animacji Treyarch jak wyskoczy Ci żolnierz i w lewym dolnym rogu pojawi się x ...... a w prawym górnym cyfry z numerem aktualizacji daj na wstrzymanie dopóki nie wyskoczy Ci numer 43.2.15.5 (prawy górny róg)przy pierwszej weryfikacji może to potrwać nawet 5 minut.po zmianie cyfr dopiero naciśnij x aby rozpoczac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 16 Grudzień 2015 Jaki macie NAT w sieci? U mnie jest NAT2 i nic więcej nie wycisnę. Indywidualne problemy z siecią nie są przedmiotem tego tematu. Pomocy proszę szukać tutaj. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 16 Grudzień 2015 Tak z ciekawości. Jakie miasto wam pokazuje w ustawieniach połączenia w grze po włączeniu tej opcji lokalizacji bo mi Wrocław a jestem z Bydgoszczy. D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Grudzień 2015 Mi dobre Miasto pokazuje. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 16 Grudzień 2015 No dzisiaj sluchaweczki doszły, więc zobaczymy jak będzie wyglądała gra ;) Wysłane z Meizu M2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach