leschek87 29 Napisano 1 Maj 2015 Far Cry 4 -> RTVEuroAGD -> 149zł + darmowa wysyłka Dying Light -> RTVEuroAGD -> 159zł + darmowa wysyłka Assassin's Creed Unity -> RTVEuroAGD -> 149zł + darmowa wysyłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 1 Maj 2015 Niestety to są zwykle wersje.Ja zakupiłem z gry online i mam wersję z season pass, więc głupot nie pisz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 1 Maj 2015 (edytowane) ...ale było napisane, że jest to wersja deluxe? Muve teraz sprzedaje za 39 zł daje okładkę z wersji deluxe a jak do nich napisałem to odpisali, że to zwykła wersja. Z tej strony dokładnie i ten produkt? http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=6751&k=trials-fusion Edytowane 1 Maj 2015 przez wojcik_dan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 1 Maj 2015 Tak, dokładnie z tej strony zamawiałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 1 Maj 2015 Kurde tylko tam nic nie ma że to z sezon passem ale jak mówisz że dostałeś z to zaryzykuję i też zamówię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 1 Maj 2015 Też się zdziwiłem jak gra doszła, że wersja delux z season passem. Daj znać jak dojdzie do Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 1 Maj 2015 Oki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 5 Maj 2015 Potwierdzam. Trials Fusion z GryOnline przychdzi z sezon passem. Dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 5 Maj 2015 Szkoda że ważny tylko do końca maja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maslak 41 Napisano 5 Maj 2015 Szkoda że ważny tylko do końca maja. No i ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 5 Maj 2015 Szkoda że ważny tylko do końca maja. Do końca maja masz czas na wykorzystanie kodu a nie że "SP działa do końca maja". ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 5 Maj 2015 Dodaj jeszcze więcej szaleństwa do swojej gry dzięki zawartości dodatkowej! Season Pass zapewnia ci cały 1 rok dodatkowej zawartości, do maja 2015 roku gwarantujemy 6 pakietów DLC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 5 Maj 2015 Czyli że obiecali 6 dlc wydać w ciągu roku. DLC których jeszcze nie było jak SP wypuścili. Sprawdź na dodatkach czy masz ograniczenie czasowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 5 Maj 2015 Spoko zaraz sprawdze,co smieszne kod z Watch Dogs był ważny tylko do końca 2104,a teraz wpisałem i zaskoczyło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 5 Maj 2015 (edytowane) @czeskimasterJeśli to nie trolling to trafisz do jakiegoś zabawnego tematu. Bash, czy coś takiego było pamiętam. :teehee: Po prostu, żeby nie kupować kota w worku (season passa) twórcy informują wszcześniej co w nim będzie i jaki jest plan. W tym przypadku obiecano 6 dodatków, z czego koniec maja to po prostu data premiery ostatniego z nich. Edytowane 6 Maj 2015 przez Torba_Piany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwwa 0 Napisano 5 Maj 2015 Spoko zaraz sprawdze,co smieszne kod z Watch Dogs był ważny tylko do końca 2104,a teraz wpisałem i zaskoczyło :) Jak ważny do 2104 to masz jeszcze 89 lat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 5 Maj 2015 Miało być 2014 :-D, wszystko śmiga, w trials z tego co patrzę nie wiedzę ograniczenia czasowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 6 Maj 2015 KLIK +2.95Funtów za wysyłkę do PL: AC:Unity + Watch dogs za £24.99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Maj 2015 Wieśiek III w Tesco 198zł http://gazetki.tesco.pl/pobierz/gazetki/11/11-katalog/hm/gazetka.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 12 Maj 2015 Mają rozmach w tym Tesco, raz hity 2 letnie mają po 180 zł, a tu Wiesław poniżej 200 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 12 Maj 2015 Mają rozmach w tym Tesco, raz hity 2 letnie mają po 180 zł, a tu Wiesław poniżej 200 zł. Mają mają, w zeszłą sobotę byłem w tesco w bydgoszczy i na półce stoi sobie fifa 15 za bagatela 278 zł:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cUbOnZU 15 Napisano 13 Maj 2015 Wolałbym zamówić Wieśka w EURO ze steelbookiem za 220 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 13 Maj 2015 Dziś widziałem hit - empik i killozne SF na ps4 za 279zl, droższy niż pCars :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 18 Maj 2015 Nowa, cebulowa promocja na Allegro. Do zgarnięcia nawet 10 kuponów zniżkowych (-20PLN) do wykorzystania w aplikacji mobilnej za zakupy powyżej 100zł :-) Krok 1: Zapłać kartą Visa na stacji ORLEN lub w sklepie Biedronka do 28 czerwca 2015r. Krok 2: Odbierz w kasie paragon, na którym znajdziesz unikalny kod promocyjny. Krok 3: Zarejestruj swój kod na stronie nagrody.visa.pl lub wyślij sms pod numer 4415 z kodem i symbolem partnera promocji (H dla Allegro). Krok 4: Otrzymasz nowy 10-znakowy kod do wprowadzenia w zakładce Kupony w aplikacji mobilnej Allegro. Jeśli robicie zakupy w sieci sklepów Biedronka lub na stacjach ORLEN, a nie macie zamiaru korzystać z promocji dzielcie się kodami w tym temacie :-) Szczegółowe informacje znajdziecie tutaj: http://kupony.allegro.pl/kody/ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 18 Maj 2015 Juz widze to kupowanie Snickersa za <2 zł by zgarnac kupon na allegro :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach