Banan81 6 Napisano 2 Październik 2015 Jak dla mnie takie wpisowe to masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Portable49 10 Napisano 3 Październik 2015 Na draft się uzbiera to i na wpisowe da rade :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 3 Październik 2015 Zagrajmy bez wpisowego... Liczy się fun tak jak w poprzednich edycjach :) Nagrodą będzię szacunek innych użytkowników hehe :) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 4 Październik 2015 Zagrajmy bez wpisowego... Liczy się fun tak jak w poprzednich edycjach :) Nagrodą będzię szacunek innych użytkowników hehe :) Tez tak myślę. Zagrajmy na próbę edycję bez wpisowego. Czysta rywalizacja, bez zbędnej spiny o coinsy, które na początku są jednak potrzebne 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 5 Październik 2015 (edytowane) to moze chociaz symboliczne pare k dla organizatora za ogarnianie tabeli itp :Ptaka lige trzeba pare razy w roku zrobic conajmniej ;p Edytowane 5 Październik 2015 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 5 Październik 2015 to moze chociaz symboliczne pare k dla organizatora za ogarnianie tabeli itp :P taka lige trzeba pare razy w roku zrobic conajmniej ;p etam, gdybym liczył wszystko ręcznie to może i tak, ale jak raz się ogarnie excela, który wszystko sam zlicza, to wystarczy wpisać wyniki i wrzucić na stronkę ;) zostaje tylko problem z tymi kilkunastoma minutami dziennie, których niestety przy 2-miesięcznej młodej żonie czasami brakuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 5 Październik 2015 (edytowane) których niestety przy 2-miesięcznej młodej żonie czasami brakuje ;) To bardzo młoda żonka skoro ma 2 miesiące A tak poważnie - Danon trzymam kciuki i cieszę się, że masz dalej chęci. Niech reszta to doceni :) edit: a kolega, który zawsze miał bardzo dużo do powiedzenia, jakoś nam zniknął :thumbsup: Edytowane 5 Październik 2015 przez Sithman 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 5 Październik 2015 To bardzo młoda żonka skoro ma 2 miesiące A tak poważnie - Danon trzymam kciuki i cieszę się, że masz dalej chęci. Niech reszta to doceni :) edit: a kolega, który zawsze miał bardzo dużo do powiedzenia, jakoś nam zniknął :thumbsup: haha aktualizując tematy miałem nadzieję na jego powrót, ciągle czekam :P chęci ciągle są, trochę dzięki skrzywieniu zawodowemu (lubię tabelki), a reszta przychodzi z każdym kolejnym zapisanym uczestnikiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 5 Październik 2015 No coś stare wygi się czają z zapisywaniem, może się wstydzą? :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Portable49 10 Napisano 5 Październik 2015 Jak ktoś chce zagrać prze startem sparing to Portable49 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 6 Październik 2015 (edytowane) Ulala... prawie 60 meczy/30 ustawek(pewnie sie uzbiera ;)) w 12dni??! Danon - pelen szacun ;) ...no i szacun dla wszystkic ktorzy w tym czasie rozegraja wszystkie mecze :) Edytowane 6 Październik 2015 przez O.Tadeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ddemon 60 Napisano 6 Październik 2015 edit: a kolega, który zawsze miał bardzo dużo do powiedzenia, jakoś nam zniknął :thumbsup: Hm...Rozumiem,że do mnie pijesz? Nie logowałem się na forum 2 miesiące(dziś odpisałem jednemu użytkownikowi PW z końca sierpnia :D) z racji znikomej ilości czasu,raz w tygodniu śledziłem poszczególne tematy jako gość,aby nie wypaść z obiegu co do nowinek :P Ale jak widzę,że jednak masz jakiś problem co do mojej osoby :P Życzę wszystkim użytkownikom,których poznałem i tym nowym dobrej zabawy przy tej edycji FIFY 16,gra jest w moim odczuciu świetna,lecz na FUT-a niestety czasu brak i gram tylko Polską w sezonach,gdzie gra sprawia ogromną frajdę i o tym wszystkim chodzi :thumbsup: Pozdrawiam Wszystkich i życzę jak najwięcej wytrwałości dla organizatora Danona,który poświęca dla Was swój czas ;) Udanej zabawy,bo jak wspomniałem ona jest najważniejsza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 7 Październik 2015 (edytowane) Życzę wszystkim użytkownikom,których poznałem i tym nowym dobrej zabawy przy tej edycji FIFY 16,gra jest w moim odczuciu świetna,lecz na FUT-a niestety czasu brak i gram tylko Polską w sezonach,gdzie gra sprawia ogromną frajdę i o tym wszystkim chodzi :thumbsup: Pozdrawiam Wszystkich i życzę jak najwięcej wytrwałości dla organizatora Danona,który poświęca dla Was swój czas ;) Udanej zabawy,bo jak wspomniałem ona jest najważniejsza ;) Dzięki, szkoda że nie możesz zagrać, może w następnej edycji się uda ;) Ulala... prawie 60 meczy/30 ustawek(pewnie sie uzbiera ;)) w 12dni??! Danon - pelen szacun ;) ...no i szacun dla wszystkic ktorzy w tym czasie rozegraja wszystkie mecze :) Prawdę mówiąc jestem w szoku :P 27 uczestników... przewidywałem około 15, max 20. Mamy problem, ale pozytywny. W normalnych okolicznościach podzieliłbym wszystkich na dwie ligi, ale miała być jedna... Zróbmy to. Wyzwanie nieporównywalne z poprzednimi edycjami, ale fun też będzie znacznie większy. Tadziu, oczywiście zmienię termin rozgrywania meczów ;) byłbym szalony gdybym oczekiwał że zagracie po 54 (sic!) meczów w 12 dni. Nowy termin: do 25.10.2015 Nie prowadziłem wcześniej ligi z tyloma uczestnikami, naprawdę cieszę się, że nasza Liga zebrała tak dużą liczbę sympatyków fify :) I mam nadzieję, że w następnej edycji będzie Was przynajmniej tyle samo :) Edytowane 7 Październik 2015 przez danon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Październik 2015 Ddemon nie mam problemu, tęskiłem po prostu i jak widać udało się wywołać demona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 7 Październik 2015 Mam pytanie, w tej edycji nadal jest ograniczenie do Pace 80? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan81 6 Napisano 7 Październik 2015 No ja muszę rozegrać te mecze do 14 października gdyż po tym terminie wyjeżdżam na dwa tygodnie z kraju. Mam nadzieję że uda mi się rozegrać całość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 7 Październik 2015 Mam pytanie, w tej edycji nadal jest ograniczenie do Pace 80? Tak jak jest w regulaminie, czyli nie ma ograniczeń ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 10 Październik 2015 Panowie i chlopaki... od razu mowie, ze jak bede mial caly mecz napierdalac za jakims pedziwiatrem to odpuszczam mecz, oddaje w.o badz ide na fajke. Do tej pory trafilo mi sie kilka takich meczow i tak tez uczynilem. Zabawa to zabawa ! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 10 Październik 2015 Tom nie chce sie wcinac ale niestety kazdy gra jak potrafi :D bylo kilka edycji zeby przywyknac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 10 Październik 2015 Tom nie chce sie wcinac ale niestety kazdy gra jak potrafi :D bylo kilka edycji zeby przywyknac ;)Tak, ale jednak w tej edycji chyba pierwszy raz spotkalem sie wczkraj czy przed wczoraj zeby w meczu turniejowym po straconej bramce napier.... z polowy boiska jak jezdziec bez glowy mimo ze tutaj w 16' zastosowania to juz nie ma.Zapisalem sie zeby znowu miec swietna zabawe, zeby po powrocie z pracy odpalic sobie browarka i pyknac fajny dwumecz a nie za wszelka cene dotrzec pod bramke przeciwnika.... od tego mam seozny w fucie ;) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan81 6 Napisano 10 Październik 2015 Rozumiem że termin kończy się 25 października o 23:59?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 12 Październik 2015 Rozumiem że termin kończy się 25 października o 23:59?? Tak jest. Wróciłem, jestem, dzisiaj aktualizacja tabelki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 23 Październik 2015 Sorry za post pod postem, ale mamy nowy regulamin i temat musiał być zaktualizowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 23 Październik 2015 Wysokość nagród po zakończeniu zapisów, ale system nagród (bez kwot) mógłbyś przybliżyć już teraz. Ja np. chciałbym wiedzieć jak daleko muszę zajść żeby otrzymać jakąkolwiek nagrodę, a jak daleko żeby wyjść na 0 z wpisowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danon 186 Napisano 23 Październik 2015 Wystarczy wyjść z grupy, żeby się zwróciło. Chcę, żeby jak najwięcej osób wygrało cokolwiek, nawet 5k, dlatego im więcej osób tym lepiej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach