mat_eyo 511 Posted November 5, 2015 Evo utrzymaj tę formę jeszcze do jutra na mecze ze mną, ok? ;) Share this post Link to post Share on other sites
evo666 867 Posted November 6, 2015 Ok, na bank się utrzyma Share this post Link to post Share on other sites
mat_eyo 511 Posted November 6, 2015 Dzisiejsze mecze z antyfutbolem sponsorowała literka "s" jak skrypty... Przegrałem 3:0 i miałem w tym meczu 4 słupki, poprzeczkę i karnego z dupy dla przeciwnika. Żeby była jasność, nie narzekam, bo uważam, że przeciwnik był ode mnie lepszy. Jednak nie aż tak, jak pokazuje wynik, jednej bramki mogę mu pogratulować z czystym sumieniem, w dwóch pozostałych moi obrońcy odwalili jakąś manianę. Jednak gratuluję wygranej, jak już pisałem należała się, choćby za kompletne przykrycie czapką Teveza, dopiero z pomeczowego raportu się zorientowałem, że jednak grał w tym meczu ;) Drugi mecz to z kolei skrypty na moją korzyść, antyfutbol miał 2 słupki i nie trafił z główki do pustej bramki z 2-3 metrów. Wynik 0:0 uważam jednak za sprawiedliwy w tym drugim meczu. Share this post Link to post Share on other sites
piachu00 3128 Posted November 6, 2015 Karne z dupy się przestrzela - jak się ma trochę wstydu, oczywiście w grze z kolegami z forum... Share this post Link to post Share on other sites
mat_eyo 511 Posted November 6, 2015 Wybroniłem tego karnego. Share this post Link to post Share on other sites
piachu00 3128 Posted November 6, 2015 Taa, ja z jedną osobą w jednym meczu specjalnie przestrzeliłem, a w drugim z drugą obroniłem dwa - wiadomo, jedni grają o złote kalesony inni potrafią się zachować :) Share this post Link to post Share on other sites
joseph969 84 Posted November 6, 2015 (edited) Taa, ja z jedną osobą w jednym meczu specjalnie przestrzeliłem, a w drugim z drugą obroniłem dwa - wiadomo, jedni grają o złote kalesony inni potrafią się zachować :) Masz racje grałem z toba z 2 razy we wczesniejszych ligach i jako jedyny jak moj zawodnik lezał wybiłes piłke poza boisko. Zapamietałem bo jako jedyny cos takiego zrobiłes Edited November 6, 2015 by joseph969 2 Share this post Link to post Share on other sites
piachu00 3128 Posted November 6, 2015 Masz racje grałem z toba z 2 razy we wczesniejszych ligach i jako jedyny jak moj zawodnik lezał wybiłes piłke poza boisko. Zapamietałem bo jako jedyny cos takiego zrobiłes Ja ostatnio grałem z jednym zawodnikiem, widzę jego gracz leży, wybijam i czekam aż odda, a on rajd na moją budę :D hahahaaa Share this post Link to post Share on other sites
joseph969 84 Posted November 6, 2015 Ja ostatnio grałem z jednym zawodnikiem, widzę jego gracz leży, wybijam i czekam aż odda, a on rajd na moją budę hahahaaa No niestety nie kazdy potrafi grac fair ,a raczej sie tego nie spotyka. Share this post Link to post Share on other sites
Sithman 3250 Posted November 6, 2015 Grając sezony w fut totalnie przestałem przestrzelać karne i wykopywać piłki gdy zawodnik przeciwnika leży. Docenić to potrafi może 0,00000001% grających. Natomiast gdybym grał w turnieju/lidze z kolegami z forum, to powinien być naturalny odruch i tyle. Share this post Link to post Share on other sites
evo666 867 Posted November 7, 2015 (edited) Dzieki wszystkim za tą edycje turnieju, chyba pora wrócić do Wiedzmina i dac sobie spokój z Fifą. Edited November 7, 2015 by evo666 Share this post Link to post Share on other sites
mat_eyo 511 Posted November 7, 2015 Dzieki wszystkim za tą edycje turnieju, chyba pora wrócić do Wiedzmina i dac sobie spokój z Fifą. Trenować trzeba! Nie ma co rzucać gry w kąt. Share this post Link to post Share on other sites
evo666 867 Posted November 7, 2015 (edited) Trenować trzeba! Nie ma co rzucać gry w kąt. hahaha, dobre... a co robic jak funu sie z gry nie czerpie ? Edited November 7, 2015 by evo666 Share this post Link to post Share on other sites
mat_eyo 511 Posted November 7, 2015 No nie, nic na siłę. Share this post Link to post Share on other sites
evo666 867 Posted November 7, 2015 (edited) w 14tce 2x mistrzostwo 1 ligi, w 15tce braklo 1 punktu do mistrzostwa, w 16tce doszedlem do 3 ligii po czym z wielkim hukiem spadlem do 6... i to co gram obecnie to wstyd i gańba. funu zero i sie zmobilizowac nie potrafie. Edited November 7, 2015 by evo666 Share this post Link to post Share on other sites
mat_eyo 511 Posted November 7, 2015 No ale byłeś w tej trzeciej, ja nadal nie mogę awansować z piątej. Grać potrafisz, po prostu dopadło Cię zmęczenie materiału. Odpocznij sobie jakiś czas i spróbuj wrócić ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
baku83 511 Posted November 7, 2015 Evo ja z 5 ligi nie moglem wyjsc. Meczylem sie niemilosiernie. Taka stagnacje mialem jak gralem BPL, a gdy wrocilem do Serie A + Tevez i Aguero, do tego zmiana ustawienia i gra odrazu wyglada inaczej. Aktualnie jestem w 2 lidze i gra mi sie moim skladem bardzo dobrze :) tez mialem chwile zwatpienia. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tom182 402 Posted November 7, 2015 Evo też zabrakło mi 1 pkt do wygranis 1 Ligi w 15` :)w tej siedze cały czasie w 4 i 5. Awansuje do 4 i spadam do 5 ostatnio. Maks byłem w 3. Nie mogę się wydostać z 4 i ciągle zmienam skład. Dodatkowo zmieniam ustawienia. Najgorsze, że wszytsko zaczęło się właśnie przed tym turniejem. Kombinowałem z team instructions i wyszło jak wyszło momentami. Ale postanowiłem dziś rano, że koniec. Ogrywam najnowszy skład bo w zasadzie na każdej pozycji jestem zadwolony, i każdy z zawodników daje mi szerokie pole manewru w graniu. Nie tykam team instructions i gram jednym ustawieniem :D aż ogram... Share this post Link to post Share on other sites
Sithman 3250 Posted November 7, 2015 (edited) Evo nie poddawaj się chłopie. Dokończ ligę forumową, co będzie to będzie. Złotych kaleson nie rozdają :) I tak wiemy, że dobry z Ciebie grajek. Edited November 7, 2015 by Sithman Share this post Link to post Share on other sites
evo666 867 Posted November 8, 2015 Przecież dogralem :-) luzik, nasza grupa widzę szybko się sprężyla i już wszystkie mecze rozegrane, brawo Share this post Link to post Share on other sites
mat_eyo 511 Posted November 8, 2015 Jak dobierane będą pary w ćwierćfinale? Drogą losowania, czy jakaś drabinką, np. 1A - 4B, 2A - 3B itd? Share this post Link to post Share on other sites
danon 186 Posted November 8, 2015 Jak dobierane będą pary w ćwierćfinale? Drogą losowania, czy jakaś drabinką, np. 1A - 4B, 2A - 3B itd? Tak jak zwykle przy dwóch grupach: 1A-4B, 2A-3B, 1B-4A, 2B-3A. A potem pary półfinałowe (1A-4B vs 2B-3A) i (1B-4A vs 2A-3B) Share this post Link to post Share on other sites
mat_eyo 511 Posted November 8, 2015 To szkoda, że nie było tego w regulaminie. Share this post Link to post Share on other sites
vkkaaa 217 Posted November 9, 2015 (edited) Dzięki wszystkim za turniej : ) Edited November 9, 2015 by vkkaaa Share this post Link to post Share on other sites