Jump to content
Sign in to follow this  
danon

I Turniej FIFA 16 FUT PS4 - REGULAMIN, ROZMOWY, PYTANIA

Recommended Posts

Dzisiejsze mecze z antyfutbolem sponsorowała literka "s" jak skrypty... Przegrałem 3:0 i miałem w tym meczu 4 słupki, poprzeczkę i karnego z dupy dla przeciwnika. Żeby była jasność, nie narzekam, bo uważam, że przeciwnik był ode mnie lepszy. Jednak nie aż tak, jak pokazuje wynik, jednej bramki mogę mu pogratulować z czystym sumieniem, w dwóch pozostałych moi obrońcy odwalili jakąś manianę. Jednak gratuluję wygranej, jak już pisałem należała się, choćby za kompletne przykrycie czapką Teveza, dopiero z pomeczowego raportu się zorientowałem, że jednak grał w tym meczu ;)

Drugi mecz to z kolei skrypty na moją korzyść, antyfutbol miał 2 słupki i nie trafił z główki do pustej bramki z 2-3 metrów. Wynik 0:0 uważam jednak za sprawiedliwy w tym drugim meczu.

Karne z dupy się przestrzela - jak się ma trochę wstydu, oczywiście w grze z kolegami z forum...

Taa, ja z jedną osobą w jednym meczu specjalnie przestrzeliłem, a w drugim z drugą obroniłem dwa - wiadomo, jedni grają o złote kalesony inni potrafią się zachować :)

Taa, ja z jedną osobą w jednym meczu specjalnie przestrzeliłem, a w drugim z drugą obroniłem dwa - wiadomo, jedni grają o złote kalesony inni potrafią się zachować :)

Masz racje grałem z toba z 2 razy we wczesniejszych ligach i jako jedyny jak moj zawodnik lezał wybiłes piłke poza boisko.

Zapamietałem bo jako jedyny cos takiego zrobiłes

Edited by joseph969
  • Like 2

Masz racje grałem z toba z 2 razy we wczesniejszych ligach i jako jedyny jak moj zawodnik lezał wybiłes piłke poza boisko.

Zapamietałem bo jako jedyny cos takiego zrobiłes

Ja ostatnio grałem z jednym zawodnikiem, widzę jego gracz leży, wybijam i czekam aż odda, a on rajd na moją budę :D hahahaaa

Ja ostatnio grałem z jednym zawodnikiem, widzę jego gracz leży, wybijam i czekam aż odda, a on rajd na moją budę :biggrin: hahahaaa

No niestety nie kazdy potrafi grac fair ,a raczej sie tego nie spotyka.

Grając sezony w fut totalnie przestałem przestrzelać karne i wykopywać piłki gdy zawodnik przeciwnika leży.

Docenić to potrafi może 0,00000001% grających.

Natomiast gdybym grał w turnieju/lidze z kolegami z forum, to powinien być naturalny odruch i tyle.

Dzieki wszystkim za tą edycje turnieju, chyba pora wrócić do Wiedzmina i dac sobie spokój z Fifą. :biggrin:

Edited by evo666

Dzieki wszystkim za tą edycje turnieju, chyba pora wrócić do Wiedzmina i dac sobie spokój z Fifą.

Trenować trzeba! Nie ma co rzucać gry w kąt.

Trenować trzeba! Nie ma co rzucać gry w kąt.

hahaha, dobre... a co robic jak funu sie z gry nie czerpie ?

Edited by evo666

w 14tce 2x mistrzostwo 1 ligi, w 15tce braklo 1 punktu do mistrzostwa, w 16tce doszedlem do 3 ligii po czym z wielkim hukiem spadlem do 6... i to co gram obecnie to wstyd i gańba. funu zero i sie zmobilizowac nie potrafie.

Edited by evo666

No ale byłeś w tej trzeciej, ja nadal nie mogę awansować z piątej. Grać potrafisz, po prostu dopadło Cię zmęczenie materiału. Odpocznij sobie jakiś czas i spróbuj wrócić ;)

• Like 1

Evo ja z 5 ligi nie moglem wyjsc. Meczylem sie niemilosiernie. Taka stagnacje mialem jak gralem BPL, a gdy wrocilem do Serie A + Tevez i Aguero, do tego zmiana ustawienia i gra odrazu wyglada inaczej. Aktualnie jestem w 2 lidze i gra mi sie moim skladem bardzo dobrze :) tez mialem chwile zwatpienia.

• Like 1

Evo też zabrakło mi 1 pkt do wygranis 1 Ligi w 15` :)
w tej siedze cały czasie w 4 i 5. Awansuje do 4 i spadam do 5 ostatnio. Maks byłem w 3. Nie mogę się wydostać z 4 i ciągle zmienam skład. Dodatkowo zmieniam ustawienia. Najgorsze, że wszytsko zaczęło się właśnie przed tym turniejem. Kombinowałem z team instructions i wyszło jak wyszło momentami. Ale postanowiłem dziś rano, że koniec. Ogrywam najnowszy skład bo w zasadzie na każdej pozycji jestem zadwolony, i każdy z zawodników daje mi szerokie pole manewru w graniu. Nie tykam  team instructions i gram jednym ustawieniem :D

aż ogram...

Evo nie poddawaj się chłopie. Dokończ ligę forumową, co będzie to będzie. Złotych kaleson nie rozdają :)

I tak wiemy, że dobry z Ciebie grajek.

Edited by Sithman

Przecież dogralem :-) luzik, nasza grupa widzę szybko się sprężyla i już wszystkie mecze rozegrane, brawo

Jak dobierane będą pary w ćwierćfinale? Drogą losowania, czy jakaś drabinką, np. 1A - 4B, 2A - 3B itd?

Jak dobierane będą pary w ćwierćfinale? Drogą losowania, czy jakaś drabinką, np. 1A - 4B, 2A - 3B itd?

Tak jak zwykle przy dwóch grupach: 1A-4B, 2A-3B, 1B-4A, 2B-3A. A potem pary półfinałowe (1A-4B vs 2B-3A) i (1B-4A vs 2A-3B)

Dzięki wszystkim za turniej : )

Edited by vkkaaa