vincent 408 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Teraz w myclubie mają się rozwijać piłkarze. Ma rosnąc level playera jak i statystyki ale i tak ten tryb spisuję raczej na straty poprzez czysty przypadek co do budowy drużyny jak i walutę która przecieka przez palce i niema żadnej wartości w tym trybie no i przez team spirit gdzie mając coraz wyższy masz coraz wyższy magnes na piłkę. Coś chyba podobnego jest w FUCie w fifie także to nie dla mnie takie okłamane tryby. Kiedyś to lepiej wyglądało zbierałeś na piłkarza jaki cię interesuje a że składy były wtedy podobne to jedyny minus a jedyny plus tego mycluba że składy są wszystkie inne ale to za mało. Ciekawe kiedy wrzucą łatkę z aktualnymi składami oby nie zima. Taka łatka powinna w dniu premiery się ściągnąć. Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 6 Wrzesień 2015 Składy będą aktualne w 1 dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 6 Wrzesień 2015 Składy będą aktualne w 1 dzień. Gdzie znalazłeś info? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 6 Wrzesień 2015 Tak było z PES 2015 z tego co pamiętam wiec podejrzewam, że w tym wypadku będzie identycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Tak było z PES 2015 z tego co pamiętam wiec podejrzewam, że w tym wypadku będzie identycznie. aaa czyli podejrzenia. Z 2015 dlatego tak było że te patałachy go wypuścili w zimie więc nie było wyboru już wtedy. Natomiast 2014 pamiętam że własnie chyba do listopada się czekało na łatke co było skandalem na miarę konami. Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olus 12 Napisano 7 Wrzesień 2015 Gram tylko z żywą inteligencją:)............ inne granie nie ma sensu!!! Pograłem dziś trochę z CPU i gra wydaje się bardzo dobra.... Może troszkę za szybka .Nie moge się doczekać już online i wtedy zobaczymy jak to będzie ,ale jakby nie było to na pewno będę grał do września następnego roku i będziemy czarować dryblingiem i ładną grą Jedyne co mi nie pasuje to zbyt celne podania na levelu 1 ,a potem już niestety manual..... Arboos i Olus czekam na Was w ekstraklasie Najpierw musimy ustawić się na jakieś sparingi żeby obadać online i mojego neta czy będzie sens zapisania się do ligi. Mam nadzieję że będzie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zanim wejdziemy do ekstraklasy to PES 2017 wyjdzie, także sobie troszkę poczekasz o ile w ogóle wystartuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zapisy ruszyły panowie :) Olus na Twoim 2 necie grało się bardzo dobrze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfi8710 4 Napisano 8 Wrzesień 2015 DrakoPL gdzie mozna sie zapisać ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 8 Wrzesień 2015 Pes.com.pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 8 Wrzesień 2015 A jakie drużyny? Jest możliwość, ze w jednej lidze jeden może mieć 3 gwiazdki a inny 4? Bo to juz zbyt duże dysproporcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 8 Wrzesień 2015 4* raczej nie gramy, dysproporcje zawsze jakieś będą tak samo jak marudy narzekające na pech w losowaniu. Drako udowodnił nie raz że najważniejsze są umiejętności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 8 Wrzesień 2015 (edytowane) No tak, ale w PES 2015 ciężko się grało Anderlechtem 3* na Tottenham 4* :) Dlatego pytam czy dalej są takie dysproporcje czy nie. W ekstraklasie może chłopakom nie robi to różnicy. Edytowane 8 Wrzesień 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 8 Wrzesień 2015 Do premiery nie będzie nic wiadomo czy w grze będą takie dysproporcje, w lidze jest mniej wiecej podobny poziom zespołów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 9 Wrzesień 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WMmniTfQoKU i CHU.... znowu niema transferów zrobionych jeśli oczywiście to nie fake a raczej niejest bo bale ma tą swoją samurajską fryzurę jak i jest talent odeegard w kadrze. Ciekawe czy w dniu premiery będzie łatka do ściągnięcia czy to oleją znowu ci idioci z konami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 9 Wrzesień 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=WMmniTfQoKU i CHU.... znowu niema transferów zrobionych jeśli oczywiście to nie fake a raczej niejest bo bale ma tą swoją samurajską fryzurę jak i jest talent odeegard w kadrze. Ciekawe czy w dniu premiery będzie łatka do ściągnięcia czy to oleją znowu ci idioci z konami. Zaczyna się hehe Tylko w 2015 była a w poprzednich się czekało..... Całe Konami Może to z pes 2015? Edytowane 9 Wrzesień 2015 przez januszp85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 9 Wrzesień 2015 (edytowane) Raczej nowy bo i layout był z nowego czyli te statystyki piłkarzy i grafika wykresu "mocy" gracza. Zresztą już zablokowane przez konami także na 100 % z nowego także niema na chwile obecną transferów. Edytowane 9 Wrzesień 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 9 Wrzesień 2015 Raczej nowy bo i layout był z nowego czyli te statystyki piłkarzy i grafika wykresu "mocy" gracza. Zresztą już zablokowane przez konami także na 100 % z nowego także niema na chwile obecną transferów. Całe żółtki :D.... może zaskoczą na premierę z aktualizacją ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaszti86 1 Napisano 9 Wrzesień 2015 Panowie gdzie dostanę wersję PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ANNIVERSARY EDITION? Na Allegro nic takiego nie widziałem.... :-/ PES KING!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidtsw 12 Napisano 10 Wrzesień 2015 Panowie gdzie dostanę wersję PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ANNIVERSARY EDITION? Na Allegro nic takiego nie widziałem.... :-/ PES KING!! w Polsce było do zamówienia na CDP.PL ale juz nie ma :-( ... ja pogrzebałem i zamówiłem z Anglii na ZAVVI.COM za naprawdę dobrą cenę ... jedyne 45 funtów :-) zobaczymy co z tego wyjdzie .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 10 Wrzesień 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WMmniTfQoKU i CHU.... znowu niema transferów zrobionych jeśli oczywiście to nie fake a raczej niejest bo bale ma tą swoją samurajską fryzurę jak i jest talent odeegard w kadrze. Ciekawe czy w dniu premiery będzie łatka do ściągnięcia czy to oleją znowu ci idioci z konami. w Polsce było do zamówienia na CDP.PL ale juz nie ma :-( ... ja pogrzebałem i zamówiłem z Anglii na ZAVVI.COM za naprawdę dobrą cenę ... jedyne 45 funtów :-) zobaczymy co z tego wyjdzie ..Ile Cię wyniosło z przesyłką? Myślisz, że kiedy Ci doślą? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Panowie trochę z innej beczki, mianowicie czy jest duża różnica pomiędzy grą online po kablu a przez WiFi. U mnie na 2015 była lipa. Dwie różne gry offline a online. W związku z tym czy warto bawić się w kabel Ethernet? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 10 Wrzesień 2015 Ile Cię wyniosło z przesyłką? Myślisz, że kiedy Ci doślą? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Panowie trochę z innej beczki, mianowicie czy jest duża różnica pomiędzy grą online po kablu a przez WiFi. U mnie na 2015 była lipa. Dwie różne gry offline a online. W związku z tym czy warto bawić się w kabel Ethernet? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Kabel to zawsze kabel ;) Powiem tak, że cholera wie jak to było w 2015. Niektórzy mieli gorsze łącza i grali przez wi-fi bez lagów a inni mieli super szybkie łącza na kablu i były lagi ..... Masa problemów była i tak na prawdę nie wiadomo o co chodzi hehe.... Konami zawsze ma z tym problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 10 Wrzesień 2015 A Ty masz na kablu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 10 Wrzesień 2015 A Ty masz na kablu? Nie gram w pes2015 kilka miechów. Na początku grało się ok ale potem to była masakra. Miałem bezprzewodowo, potem na kablu, PS4 przypisana na sztywno, porty odblokowane, łącze około 20-25Mb/s i miałem lagi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 10 Wrzesień 2015 A daj spokój ja grałem akurat na ps3, czasami dramat, swoją drogą było dużo lagerów, spróbuję kabel, zobaczymy... Choć swoją drogą pewnie net z Orange jest lewatywa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach