TrueGrand 268 Napisano 15 Grudzień 2015 Siemka! Wczoraj włączyłem MyClub he i zanim zagrałem mecz to zdążyłem zjeść kolacje i wziąć prysznic po czym zagrałem i wyłączyłem badziewie. Na jednym z zagranicznych for ludzie zastanawiają się czy można by zbiorowo pozwać Konami :DOczywiście arbuzoglowym dalej gra się podoba? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 15 Grudzień 2015 Na jednym z zagranicznych for ludzie zastanawiają się czy można by zbiorowo pozwać Konami Oczywiście arbuzoglowym dalej gra się podoba? ;) Zagrałem wczoraj jeden mecz i grało się spoko tylko menu to jakaś masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 15 Grudzień 2015 No ale ty zapłaciłeś za grę okolo 200 PLN a ludzie powodujący laga menu graja za free. Co sobie myślało Konami decydując się na taki ruch?! Zresztą obecne kłopoty gry jakąś mnie nie dziwią :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 15 Grudzień 2015 No ale ty zapłaciłeś za grę okolo 200 PLN a ludzie powodujący laga menu graja za free. Co sobie myślało Konami decydując się na taki ruch?! Zresztą obecne kłopoty gry jakąś mnie nie dziwią :) Myślisz, że mnie dziwią?? Przecież to było do przewidzenia, że jak dadzą myclub za free to serwery nie dadzą rady :D Cały czas mają z tym problem od kilku lat..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) No, ale z biznesowego punktu widzenia był to bardzo krótkowzroczny ruch. Biznesowy Suicide :D Oni wiedzą , że zbliża się koniec Edytowane 15 Grudzień 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 15 Grudzień 2015 No, ale z biznesowego punktu widzenia był to bardzo krótkowzroczny ruch. Biznesowy Suicide Oni wiedzą , że zbliża się koniec Ogólnie nie zaprzątam sobie głowy Konami. Mam ważniejsze sprawy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) No tak, ale z tych mniej ważnych spraw granie w fajna piłkę nożną na konsoli było zawsze na topie (ważniejsze) haha Edytowane 15 Grudzień 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 15 Grudzień 2015 No tak, ale z tych mniej ważnych spraw granie w fajna piłkę nożną na konsoli było zawsze na topie (ważniejsze) haha Hmmmm..... wiesz ja ostatnio odpuściłem PES-a na rzecz BF4 bo brakuje dla mnie trybów online. W PES gram co week z kolegami kanapowy turniej i na dzień dzisiejszy to chyba najlepszy tryb ;) W sumie online fajnie się gra competition ale po czasie pograło by się w coś innego. Ligę mistrzów bym sobie zagrał online ale wiadomo, że to nie realne hehe Pograłbym sobie w MLO bo MyClub szału nie robi tym bardziej teraz. Teraźniejsze PES-y już tak nie przyciągają jak kiedyś, że się grało od premiery do premiery :) Ogólnie w tym PES-ie najlepszy tryb to zagrać turniej offline spoko się gra polecam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 16 Grudzień 2015 Aktualizacje gier mają wpływ na jakość grania po sieci? Czy na czas gry wstrzymują się? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 16 Grudzień 2015 Największe gówno tego pes to live update Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 16 Grudzień 2015 Największe gówno tego pes to live updateHaha masz rację. Jeden zły mecz i forma w dół. Jacy tam są specjaliści od futbolu to nie mam pytań... Może się mylę ale w sytuacji gdy jest dwóch na bramkarza to piłka wyznacza linie spalonego, często odgwizduje sędzia przy takich sytuacjach... Myślę, że w Konami można dostać robotę tylko po znajomości jak w polskim urzędzie. Tego nie robią pasjonaci, znający się na temacie, tylko osoby w większości znające się ogólnie na tworzeniu gier, nie zwracający uwagi na „ szczegóły”. Wzięli by paru chłopaków z takiego forum jak to i jestem pewien, że parę smaczków by dodali i nie zwalili podstawy. Ja rozumiem jakby grę tworzyła jedna osoba, ale czasem jest to 100-200 osób i nikt tego nie widzi? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 16 Grudzień 2015 Myclub cały czas zamulone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 16 Grudzień 2015 cały czas, stabilnie tylko do godziny 9.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 17 Grudzień 2015 Dzisiaj grałem tylko tak na szybkiego to MyClub się odmulił, dziś wpadł Baggio :) ciekawe czy wszystkim wpadnie? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 17 Grudzień 2015 Delikatnie z innej beczki, jest już jakiś Option File wgrywający wszystkie ligi, stroje i emblematy automatycznie czy cały czas to co było że z każdą koszulką trzeba się bawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 17 Grudzień 2015 Delikatnie z innej beczki, jest już jakiś Option File wgrywający wszystkie ligi, stroje i emblematy automatycznie czy cały czas to co było że z każdą koszulką trzeba się bawić? http://www.pes-patch.com/2015/09/pes-2016-ps4-option-file-v0-2.htmlKtoś to sprawdzał? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) Odpaliłem grę żeby zrobić losowanie i serwery zamulone tak samo jak wczoraj. Żeby te cwaniaki chociaż dały punkty za problemy techniczne jak w 15 to bym miał na kontrakty i mógłbym zagrać mecz lub zrobić losowanie gwiazdy. Ale już totalnie mają wywalone Niech zrobią z nowego PESa grę F2P i skończy się ten cyrk. EDIT: Inzaghi - gorzej być nie mogło. Edytowane 17 Grudzień 2015 przez chrono87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolly89 5 Napisano 17 Grudzień 2015 W ogóle Myclub nie da się odpalić. Wywala że niespodziewany błąd połączenie z serwerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 17 Grudzień 2015 No mam to samo. Już w ogóle nie działa. Ale wali mnie, że nie mogę pograć, przecież nie będę odpalał meczu żeby zobaczyć jakiegoś Inzaghiego :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolly89 5 Napisano 17 Grudzień 2015 Jak ci nie pasuje, to go sprzedaj (jak się zalogujesz). Ja tam chętnie bym go przyjął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 17 Grudzień 2015 Za 1600 GP ? Będzie może dobrym zmiennikiem. :) Serwery chyba całkiem leżą, w każdym trybie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 17 Grudzień 2015 W dywizjach gra chodzi normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 18 Grudzień 2015 (edytowane) mi już myClub śmiga, aż miło! Wczoraj wylosowałem Inzaghiego, myślałem lipa, ale suma summarum nogę w polu karnym to on umie przystawić. BTW. Czy ja wywalę legendę będę miał okazję by wylosować kogoś innego? Edytowane 18 Grudzień 2015 przez Naruto_Uzumaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 18 Grudzień 2015 No Inzaghi jest dobrze zrobiony. W polu karnym ciężki do upilnowania, ale sekundę się zawachasz i od razu traci piłkę. Na trójkąty często wybiega, ale też co chwilę jest na spalonym. Żenada typu Ibrahimović to przy nim jakieś S-F. Jak wywalisz legende to nic ci to nie da. Próbuj szczęścia z tym agentem jak chcesz inne legendy. Szansa jest mała, ale to jedyny sposób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 19 Grudzień 2015 Jakie macie odczucia względem Baggio? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach