ardek 21 Napisano 14 Wrzesień 2015 Usługa może i spoko, ale częstotliwość dodawania gier marna i nie opłaca się kupować na rok! Kto kupił ten fujara, bo można opłacić miesiąc i ograć co się chce i dokupić kolejny miesiąc jak będzie coś ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 14 Wrzesień 2015 Usługa może i spoko, ale częstotliwość dodawania gier marna i nie opłaca się kupować na rok! Kto kupił ten fujara, bo można opłacić miesiąc i ograć co się chce i dokupić kolejny miesiąc jak będzie coś ciekawego. Powodzenia w ogrywaniu tych wszystkich gier w miesiąc. Sam Dragon Age mi tyle zajął. A taki BF4 czy Titanfall to gry wielokrotnego użytku przecież. Poza tym, co niby jeszcze EA by miało dodawać, skoro poza najnowszymi tytułami to praktycznie ich cała obecna biblioteka na XO? Przecież to oczywizm, że nie będą dodawać gier regularnie. Zakup dowolnych dwóch tytułów z listy EA, w wersjach używanych to wydatek powyżej 100zł. Tak więc powstrzymałbym się z tymi "fujarami"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 14 Wrzesień 2015 Jak dla mnie sa tam na chwile obecna 2 gry do ogrania i popierdulka pegle. Reszta to, sportowy syf, którego kijem bym nie dotknął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 14 Wrzesień 2015 Jak dla mnie sa tam na chwile obecna 2 gry do ogrania i popierdulka pegle. Reszta to, sportowy syf, którego kijem bym nie dotknął. Dziękuje bardzo za to, że podzieliłeś się z nami tą niezmiernie istotną informacją dotyczącą tego ile gier z tego zestawu uważasz za dobre i warte ogrania. Nie mniej jednak są ludzie którym może podobać się każda jedna gra z tej listy i będzie to dla nich jeden z najlepszych deal'ów na rynku. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 14 Wrzesień 2015 Nie ma co się spinać ;) i tak dalej uważam, że lepiej wykupywac miesiąc i ograć co się chcę niż wykupić rok i w połowę nie zagrać, bo jest to innym razem pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 14 Wrzesień 2015 Przypadkiem ujrzałem dziś że od kilku dni można sibie ściągnąć nowe NHL 16 pełna wersja na 10 h , jak ktoś ma ochotę sobie pograć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 14 Wrzesień 2015 Mnie ciekawi kiedy BFH poleci do EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 14 Wrzesień 2015 Na razie kiszą triala. 10h to singla śmiało można ograć... i pewnie 5h zostanie na multi xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lopi89 4 Napisano 14 Wrzesień 2015 Zabezpieczyli się przed czymś takim:) w kampanii dostępny jest tylko jeden rozdział. Moim zdaniem w listopadzie gra bedzie do pobrania za free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 15 Wrzesień 2015 Serio? To dobrze, że nie pobierałem gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 18 Wrzesień 2015 Wygląda na to, że EA Access już jest oficjalnie ex'em na platformę X1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 18 Wrzesień 2015 Czy Fifa 16 jest pełna wersja w EA Access? Czy to jakaś czasówka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 18 Wrzesień 2015 2 pełne. 10 godzin rozgrywki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 23 Wrzesień 2015 Może fake, może nie. Ale nie miałbym nic przeciwko. ;)http://www.icxm.net/x/ea-access-hardline-october.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 23 Wrzesień 2015 Może fake, może nie. Ale nie miałbym nic przeciwko. ;) http://www.icxm.net/x/ea-access-hardline-october.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 23 Wrzesień 2015 Oj bardzo bym nie miał nic przeciwko. Ta gra to kwestia czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 23 Wrzesień 2015 Wrzuciłem zdjęcie z konsoli z aplikacji EA Access. Jakiego potwierdzenia jeszcze trzeba? :P Hardline w październiku zawita do skarbca :D ...w końcu niedługo Battlefront nowy :D Poza tym dadzą grę darmową, rzucą jakieś zniżki na dodatki i sprzedadzą się jak świeże bułeczki. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 23 Wrzesień 2015 Nie sprawdzałem linka i myślałem, że pomogłeś koledze wrzucić obrazek ;) Dodatków na 100% nie kupię, ale w grę zagram. Idealna do Golda/Plusa - sam nie kupię, ale chętnie zagram. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 23 Wrzesień 2015 Zajebiscie, Battlefield Hardline lykam jak pelikan :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 23 Wrzesień 2015 (edytowane) BTW mogę powoli pobierać triala BF:H i będzie śmigał bez problemu w pełnej wersji? EDIT: Usunęli triala :P Edytowane 24 Wrzesień 2015 przez Astarot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 24 Wrzesień 2015 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 24 Wrzesień 2015 Świetne są te triale pełnych wersji , można konkretnie pograć w te 10 h . W tamtym miesiącu za 15 zikq ograłem Titanfall , zgrarnałem dodatek Naval Strike i ograłem przed premierą tegoroczny lineup gier sportowych (NHL , Madden ,Golf i Fifa i to jdyna gra na którą się skusiłem :) ) Nfs będzie miało pewnoe całe miasto do dyspozycji a Battelfront multi bez ograniczeń i to wtedy kiedy gry nie bedzie jeszcze na półkach ( beta to jednak nie to samo co pełna wersja ) .... Viva Xbox :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 4 Październik 2015 Czy wcześniejsze gry jak dodawali do vaulta też nie miały daty podawanej jak hardline? Mogliby go już wrzucić.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 8 Październik 2015 BF Hardline premiera w EA Access 14 października :) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 14 Październik 2015 BF: Hardline można już od kilku godzin pobierać, jakby kto pytał... ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach