DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Czerwiec 2016 10 godzin temu, Patricko napisał: Ale już niedługo... Cierpliwość się kończy. sasasasasasasasasasasaas noooo już na fecebooka bana mam (z zazdrości of koz, bo znam pawła vip) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Czerwiec 2016 Ale bieda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 28 Czerwiec 2016 Banner Saga 2 z chęcią. Premierowy tytuł, nie grałem w poprzednika który był bardzo chwalony i świetnie się zapowiada. Vegas 2 jak ktoś nie grał - też spoko gra. Reszta już niestety przeciętna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Czerwiec 2016 No Vegas 2 nawet nawet, a ja i TRON obczaję (raczej z sentymentu :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Lipiec 2016 uuuaaa udawane zapasy w przyciasnych leginsach. Od oglądania tego oczy krwawią ale do graniach na 2 pady może być śmieszne. Wstyd mi było wydać na to choć złotówkę, ale w GwG chętnie odpalę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Lipiec 2016 uuuaaa udawane zapasy w przyciasnych leginsach. Od oglądania tego oczy krwawią ale do graniach na 2 pady może być śmieszne. Wstyd mi było wydać na to choć złotówkę, ale w GwG chętnie odpalę Eh ty moja cebulko każdy twój wpis to zwiastun zacnej wiadomości... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 31 Lipiec 2016 Tumblestone polecam sprawdzić. Super gierka logiczna do kanapowego coopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Sierpień 2016 Earthlock czy jakoś tak potwierdzone na przyszły miesiąc Edit: doklajem . Mam nadzieję że to ta gorsza z 2 gier na XO 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 24 Sierpień 2016 Earthlock, AC China, Forza Horizon 1 i Mirror's Edge. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 28 Sierpień 2016 Kurna, jak tak dalej pójdzie, to będę musiał przerzucić 1TB z PS4 na XONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 1 Wrzesień 2016 Jak ktoś pobrał Horizona, to dodatki są przecenione. Np. Season Pass, czyli 6 paczek z samochodami i rozszerzenie z rajdami za niecałe 20zł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Wrzesień 2016 Ale bieda w goldzie na październik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 21 Wrzesień 2016 Escapists podobno niezłe, ale już mam. Dobrze, że będzie Forza i Gearsy, także nawet do zakładki Gold nie zajrzę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 21 Wrzesień 2016 I Am Alive mialem sprawdzic dobre kilka lat temu. Jak ktos lubi postapokalipse to na pewno zagra (lub juz zagral). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Wrzesień 2016 Też mi się tak wydawało, odpaliłem bo było w PS+ i wywaliłem z dysku po 10 min Nie ma co ukrywać że kolejny słany miesiąc w GWG (brak AAA) , możliwe że PS+ znowu będzie lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 22 Wrzesień 2016 Gry mniej znane i pewnie słabsze (pewnie bo w żadną nie grałem). W sumie to bimba mi to bo nie wiem kto wykupuje Golda/Plusa dla gier. Chyba tylko Janusze z Cebulandii. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 22 Wrzesień 2016 24 minut temu, Frost Prime napisał: Gry mniej znane i pewnie słabsze (pewnie bo w żadną nie grałem). W sumie to bimba mi to bo nie wiem kto wykupuje Golda/Plusa dla gier. Chyba tylko Janusze z Cebulandii. Ty mi tu digiego nie obrazaj no! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 22 Wrzesień 2016 4 godziny temu, wili23 napisał: Ty mi tu digiego nie obrazaj no! Wili maj hiro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Październik 2016 Escapist wywalone z dysku po 5 min. Plus za polskie napisy ale nie chce mi się uczyć grać w takiego graficznego potworka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Październik 2016 Escapist wywalone z dysku po 5 min. Plus za polskie napisy ale nie chce mi się uczyć grać w takiego graficznego potworka a zapowiadało się zacnie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Październik 2016 Rzuciłem okiem na recki i najczęściej powtarza się słowo frustrująca i z tym się zgadzam. Już pierwsze czynności, przesuń biurko, wejdź na biurko, weź śrubokręt, wejdź do szybu skutecznie zniechęciły mnie do dalszej gry. Nieprecyzyjne sterowanie najprostsza czynność denerwuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Październik 2016 Xbox przegania Sony w sprzedaży konsol to w goldzie crapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 24 Październik 2016 Dlaczego crapy? Grałeś w Murdered? Zajebista gierka. Monkey i Far Cry też. Nie kumam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Październik 2016 to ta gra co ma 50 na metacritic? Sprawdziłem ma 51. Definicja crapa. Na 360 gierki świetne. Dragon to mesjasz i ciche GOTY. Ale na XO lipa panie lipa. Plus znowu lepszy będzie z 3 miesiąc z rzędu Dziękuje za takie rekordy sprzedażowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 24 Październik 2016 User score się patrzy, a ten ma ponad 7 na wszystkich platformach. Dobra gra. Graficznie to nie jest arcydzieło, ale sama mechanika to coś niespotykanego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach