DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Styczeń 2016 Tak, na xone jest jeszcze grudniowa oferta, a na pc jest już styczniowa. Killer instinct już zassany :)A ten Killer wg strony www to tylko dodatek (7,5 MB) więc miałeś co zasysac BTW nie mam podstawki :( Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 1 Styczeń 2016 A ten Killer wg strony www to tylko dodatek (7,5 MB) więc miałeś co zasysac BTW nie mam podstawki Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Przecież podstawka też jest za 0 zł: https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/Killer-Instinct/8b4cfd5d-52ff-4ca0-b5e2-112d7fd09830?Purchase=full&lc=1045 Sprawdzenie nie boli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 1 Styczeń 2016 Digi jest nowy. Dajmy mu czas. Jego miłość do Xboxa rodzi się w bólach ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 1 Styczeń 2016 (edytowane) Fajny ten Killer Instinct , wprawdzie podobnie jak w nowych mortalach kompletnie nie kgarniam bardziej złożonych kombosów na padzie i pewnie jak bym kupił do grania online to bym się nieźle wkurzył ale tak w ramach abo jak najbardziej można się z kimś ponaparzać mashując , świetnie że to dali :) Edytowane 1 Styczeń 2016 przez Danielski_82 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 2 Styczeń 2016 Fakt, masherka w KI sprawdza się zaskakująco dobrze :) . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 3 Styczeń 2016 Troszku wypala oczy grafiką :D Cudo. Też nie mam pojęcia co robię, ale masherka wyborna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Styczeń 2016 Fakt, masherka w KI sprawdza się zaskakująco dobrze :) . Troszku wypala oczy grafiką Cudo. Też nie mam pojęcia co robię, ale masherka wyborna Aż chyba sobie pobiorę :P (jakoś mnie nie kręcą już bijatyki, w ostatnią zagrywałem się na Amidze -> mortal kombat 2 :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 4 Styczeń 2016 (edytowane) Jak ktoś lubi klasyki, to oryginalny automatowy Killer Instinct Classic https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/Killer-Instinct-Classic/97e10d90-f04e-4dbb-83b6-7e130b221568 jest także dla nas dostępny.link powinien już działać Edytowane 4 Styczeń 2016 przez drake_neith Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Styczeń 2016 Pomyliłeś link. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 15 Styczeń 2016 Czemu nie mogę pobrać dirt showdown skoro minute wcześniej pobrałem z golda inną grę i tak samo było to przez przeglądarkę robione.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Styczeń 2016 A nie było do wczoraj? Major pisze że są już nowe gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 15 Styczeń 2016 A Deus kiedy będzie można pobrać? Że niby dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 15 Styczeń 2016 Że niby dzisiaj. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 15 Styczeń 2016 Zheros na xbox one juz jest, przynajmniej z apki na telefonie, wlasnie dodalem Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7047D przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Styczeń 2016 Styx to samo g. co w PS+ sprawdzę dzirsy bo w żadne nigdy nie grałem i liczyłem że w GWG wrzucą. Oferta ok ale bez szału, poziom plusa nic więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 27 Styczeń 2016 Hand sof Fate chciałem wyłapać na jakiejś promocji... dla mnie świetny miesiąc! ;D Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 27 Styczeń 2016 Ha Styx, zawsze chcialem w to zagrac, jednak jakos nigdy nie bylo dodatkowego zlocisza na ta gierke. Dla mnie bomba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 28 Styczeń 2016 (edytowane) Zawiedziesz się gra jest siermiężna niczym z 2002 dość szybko odpuściłem na pleju , za to Gearsy 2 mniam już odswierzylem we wstecznej świetna gra tony juchy mayhem :) Generalnie mogę to w końcu napisać ale słaby miesiąc ! Będzie się w końcu można zabrać w coś z poprzednich rzutów :) :) :) Edytowane 28 Styczeń 2016 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 1 Luty 2016 Lutowa oferta jakoś nie zachwyca. Styx to taki Thief można powiedzieć, jedyna interesująca gra. A w plusie jeszcze gorzej. Żeby gracze nadal wybierali PS4 zamiast XOne, to jest kpina i skandal :) Archaiczny PSN ciągłe konserwacje, jakość wykonania. Nie wiem jak wy ale ja czuję wstręt do tej konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fakers 54 Napisano 1 Luty 2016 Mnie trzyma przy niej BF4 Premium bo nie chce mi się od nowa na XO zaczynać ;-) I tak gram na PS4 padem od XO wiec tylko mnie te "szumy" odstraszają. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 1 Luty 2016 Lutowa oferta jakoś nie zachwyca. Styx to taki Thief można powiedzieć, jedyna interesująca gra. A w plusie jeszcze gorzej. Żeby gracze nadal wybierali PS4 zamiast XOne, to jest kpina i skandal :) Archaiczny PSN ciągłe konserwacje, jakość wykonania. Nie wiem jak wy ale ja czuję wstręt do tej konsoli. Czyli tylko ja się podjarałem tą karcianką? :P A co do wyboru, to liczy się w życiu pierwsze wrażenie. A to PS4 zrobiła oszałamiające (chociaż jak teraz wiemy, więcej niż połowa to były kłamstwa albo sprytny PR), a Xbox masakrująco fatalne. No i masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 1 Luty 2016 @Kill, Nie, nie tylko ty. Na Hand of Fate się czaiłem jakiś czas temu na PS4. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 1 Luty 2016 Wcześniej pisałem, że polowałm na HoF w promocji... a dostanę go w "plusie" za free. Nie tylko Ty się jarasz :D Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 1 Luty 2016 To taki standalone gwint? Czy co to to jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 18 Luty 2016 Krąży plota, że w przyszłym miesiącu Sherlock Holmes: Crimes and Punishments na X1. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach