BulletPOL 203 Napisano 16 Lipiec 2015 Producent: Rare Wydawca: Microsoft Studios Platforma: Xbox One, PC Data wydania: 2016 Podczas ostatniej konferencji firmy Microsoft na E3 zapowiedziano Sea of Thieves, czyli wieloosobową przygodową grę akcji od studia Rare, w której gracze wcielają się w korsarzy przeżywających przygody na lądzie i morzu. Gra będzie pełnymi garściami czerpała z klasycznych opowieści o piratach, ale tematyka ta zostanie potraktowana z lekkim przymrużeniem oka, z czym świadczy kreskówkowa stylistyka oprawy graficznej. Użytkownicy wezmą udział w przygodach zarówno na lądzie, jak i morzu. Nie zabraknie oczywiście poszukiwań ukrytych skarbów, walki z potworami i konkurencyjnymi korsarzami oraz bitew morskich. Całość nastawiona jest na rozgrywki wieloosobowe - będziemy mogli współpracować lub rywalizować z innymi graczami. Więcej informacji pojawi się pewnie na gamescomie. Sea of Thieves E3 Announce Trailer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 19 Marzec 2018 Ktoś coś? O grze zostało już wiele powiedziane dobrego i nie, ale kurcze ze zgraną tak gra to sam miód, z randomami to piekło... Do osób posiadających GamePass-a, możecie pobierać już grę? (czy w GP pokaże się jutro na premierę). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 19 Marzec 2018 Będzie grane rzecz jasna. Pre-loada nie ma dla tych którzy będą mieć grę z GP, trzeba będzie na premierę pobrać od nowa chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 19 Marzec 2018 6 godzin temu, TeraJacek napisał: Będzie grane rzecz jasna. Pre-loada nie ma dla tych którzy będą mieć grę z GP, trzeba będzie na premierę pobrać od nowa chyba. Edyta: Jak ktoś ma Game Passa to po zmianie na Nową Zelandię już można grać. No to jedziem zara 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 19 Marzec 2018 Edyta: Jak ktoś ma Game Passa to po zmianie na Nową Zelandię już można grać. No to jedziem zara Potwierdzam, już o 15 zasysalen prawilnie grę Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 19 Marzec 2018 No to gra ktoś? Czy wolicie w kącie głaskać muminka po kryjomu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 19 Marzec 2018 No to gra ktoś? Czy wolicie w kącie głaskać muminka po kryjomu? Ja to mam cały terminarz zajęty, teraz kolacja i ID z żoną, później TWD na Fox (premiera) a o 23 odpalam... Na 99% będę dziś pływał z@SephiroT Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 19 Marzec 2018 4 minuty temu, DigitalMan_PL napisał: Ja to mam cały terminarz zajęty, teraz kolacja i ID z żoną, później TWD na Fox (premiera) a o 23 odpalam... Na 99% będę dziś pływał z@SephiroT Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Jakbyście mieli jedno miejsce, dajcie znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 19 Marzec 2018 Teraz, DigitalMan_PL napisał: Ja to mam cały terminarz zajęty, teraz kolacja i ID z żoną, później TWD na Fox (premiera) a o 23 odpalam... Na 99% będę dziś pływał z@SephiroT Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka TWD jest na cda już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 19 Marzec 2018 TWD jest na cda już Prawilnie z lektorem premierę oglądam a nie w rozdzielczości 480 z napisami na cda pfyyy.... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Jakbyście mieli jedno miejsce, dajcie znać.Daj na priv gamertag Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 19 Marzec 2018 Teraz, DigitalMan_PL napisał: Prawilnie z lektorem premierę oglądam a nie w rozdzielczości 480 z napisami na cda pfyyy.... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Daj na priv gamertag Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Z lektorem w full hd jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 19 Marzec 2018 Da się wbijać w więcej załóg na ten sam serwer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 21 Marzec 2018 Proponuję na główną grafikę tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Marzec 2018 Chwila relaksu: Łajba nasza jest wspaniała Zapierdalać tsza od rana A wieczorem polerować Laskę kapitana..... Pływał z nami raz szantymen Śpiewał bardzo niskim basem W rękach zawsze miał gitarę Ster trzymał kutasem Hej ha kolejkę nalej Hej ha kielichy wznieśmy To zrobi doskonale Morskim Opowieściom Znałem kiedyś marynarza Chuja miał jak trzy armaty I wytryskiem z tej giwery Zatapiał fregaty Hej ha kolejkę nalej Hej ha kielichy wznieśmy To zrobi doskonale Morskim Opowieściom Znałem też jednego majtka Co nie ruchał przez rok cały I jak wsadził rybie w dupe To jej wyszły gały Hej ha kolejkę nalej Hej ha kielichy wznieśmy To zrobi doskonale Morskim Opowieściom Żyły kiedyś w Angli kozy Tak wspaniale tresowane Że w rzemiośle zastąpiły Każdą kurtyzanę Hej ha kolejkę nalej Hej ha kielichy wznieśmy To zrobi doskonale Morskim Opowieściom A gdy koza szła do kotła Bo czasami tak się zdarza To wtedy cała załoga Jebała kucharza Ahoj.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Marzec 2018 Ah te exy xboxa. Sony z God od War i Detroit obsrane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 22 Marzec 2018 Godzinę temu, pablos_PRO napisał: Ah te exy xboxa. Sony z God od War i Detroit obsrane Myślę, że już po ptokach... Nawet nie ma sensu wydawać GoW i Detroit, bo po co się kompromitować tak?? Wiecie, trzeba wiedzieć: "...Kiedy ze sceny zejść..." A czego można było się spodziewać ładna, kolorowa, raczej bezpieczna celująca w jak największe grono odbiorców.... Wprawdzie uniwersum jest zacne i tematyka też, ale w tej formie w jakiej jest to powinien być Early Access a nie pełniak, za mało zawartości i mechanik... Wielki świat, wielkie możliwości, ale jak na razie mizernie BTW: Choć fakt gra się przyjemnie Wiecie to taka idealna gra aby usiąść na wieczór z piwkiem, odpalasz grupę 4 osób i grasz dla funu... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 22 Marzec 2018 Potencjał tej gry jest/może być niesamowity. Według mnie jeszcze zdecydowanie za wcześnie na jakąś ocenę. Jednak gdy po tygodniu/dwóch grania będzie to wyglądać tak samo jak w tym momencie to pewnie wkradnie się znudzenie. Oczywiście nie umniejsza to tej grze tego że posiada jeden z lepszych coopów w jakiego grałem. Zabawa jest przednia, zobaczymy na jak długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 22 Marzec 2018 Wiecie... każdy ma swój kryptonit. U mikromiętkich są to exy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Marzec 2018 Całe szczęście, że GoW i Detroit ze swoimi czasami przejścia na poziomie 10 godzin (jak dobrze pójdzie), będą napakowane zawartością i repleyability Podejrzewam, że po dwóch sesjach w SoT mam już więcej godzin nagrane niż bym miał w te dwa megaśne super exy od Sony, które z zasady powinny mieć naklejkę na okładce - Przejdź dziś, sprzedaj na Allegro jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Marzec 2018 No może być niesamowity jak dodadzą jakąś zawartość. Piracki klimat, tajemnicza nieodkryta wyspa, enigmatyczna jaskinia a tylko jeden z załogi idzie po skarb i zaraz wraca na statek bo tam nic nie ma, a jedyną integracją z otoczeniem jest ugryzienie przez węża Jak epicki byłby taki Black Flag w coopie, nawet mimo tej uproszczonej grafiki. Dejta mi zawarość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 22 Marzec 2018 Nowa zawartość na pewno będzie, bo to zapowiedzieli już wcześniej. Oby tylko nie trza było czekać na nią do następnego roku... Na tą chwilę gra się świetnie, nudy jeszcze nie ma, po co się przejmować na zapas. Oczywiście jakbym kupił za pełną kwotę to mógłbym się lekko wkurwić, a tak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Marzec 2018 no może będzie, ale po dupsku dostaną już teraz w recenzjach , za to co gra oferuje w tym momencie i M$ może zakręcić kurek z kasą Cała kasa i tak idzie z XGP, gdyby to byłby wizerunkowy sukces M$ mógłby powiedzieć brawo chłopaki, abonament super się sprzedaje, macie to 200 baniek, dłubcie sobie dalej Nawet jak nam gra się fajnie, księgowy z excelem może patrzyć mniej przychylnym okiem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 22 Marzec 2018 Dokładnie jak @pablos_PRO powiedział. Na końcu liczą się tabelki. Dla większości liczy się rozmach, wybuchy, siekiery w plecach i łatwy QTE. Można tylko się cieszyć, że jeszcze takie gry dla funu, z trzema kumplami przy piwku powstają. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 22 Marzec 2018 (edytowane) Niestety ms obudził się wydał xboxa x o wiele za późno teraz budzi się z wydawaniem exow gdzie zaraz będzie nowa generacja a Sony powoli wypuszcza ex killery gow Detroit zaraz pewnie spider man Edytowane 22 Marzec 2018 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 22 Marzec 2018 Może to co napisze to herezje, ale yebia mnie exy Sony, walą mnie exy M$....Dla mnie X jest do grania w multiplatformy głównie... A jak coś fajnego by wpadło od M$ to tylko na plus No ale fakt raczej średnio z tym ich wypadaniem Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach