BulletPOL 203 Napisano 24 Lipiec 2015 Producent: Cloudgine Wydawca: Microsoft Studios Platforma: XBOX ONE Data wydania: Grudzień 2015 NIECH AGENCI WKROCZĄ DO AKCJI Przełomowy i naładowany mocą świat „Crackdown” powraca w oszałamiającym stylu z zupełnie nowym „Crackdown” na konsolę Xbox One. Nowa odsłona serii, przygotowana przez przez Dave’a Jonesa, twórcę pierwszej części, zaoferuje Ci niezrównane możliwości eksploracji, siania chaosu i destrukcji w trybie współpracy. Nieważne, czy wybierzesz tryb kampanii ze znajomymi, czy zupełnie nowy tryb rywalizacji „Crackdown” napędzany mocą Xbox Live – gry z otwartym światem już nigdy nie będą dla Ciebie takie same. W Crackdown gracze kierują Agentami, klonami o nadludzkich możliwościach stworzonych przez organizacje pilnujące porządku publicznego. Graczowi pozostawiona jest całkowita dowolność odnośnie podejmowania zadań i eliminacji gangów, zarówno dotycząca użytego sposobu jak i kolejności działań zmierzających do zniszczenia przestępczych syndykatów. Gracz może wyeliminować od razu głowę syndykatu lub niszczyć mniejszych szefów z celu osłabienia gangu, w celu ułatwienia ostatecznego zadania. Podczas wykonywania zadań postać gracza zwiększa swoje umiejętności stając się coraz potężniejszą. Gracze mogą również do woli korzystać z pojazdów dostępnych w grze. Więcej informacji na temat Crackdown oraz nowy gameplay uzyskamy i zobaczymy na gamescomie. Crackdown - XBOX ONE [E3 2014 Trailer] https://www.youtube.com/watch?v=Tjb-uVCZ41Y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 6 Sierpień 2015 Pierwszy gameplay z wersji alfa. http://www.ppe.pl/news-37802-w_crackdown_3_zniszczymy_doslownie_wszystko__zobaczcie_10_minut_rozgrywki.html Animacja postaci i grafa beznadziejne :/ raczej system seller to z tego nie wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 6 Sierpień 2015 (edytowane) W jedynce fajne było zbueranie orbów serio wkręcało rozwijanie tej postaci pod względem skoków np. + tutaj dojdzie destrukcja . Ta gra to taki czysty sandboks wprawdzie teraz mamy Just Cause ale bardzo mam fajne wspomnienia sprzed tych 9 lat bidajże także nie skreślam choć też nie wiem jak teraz podejdzie . No i oczywiście za projekt odpowiada ponownie Dave Jones twórca oryginalnego GTA i Lemingów :) Edytowane 6 Sierpień 2015 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Sierpień 2017 Crapdown znowu przesunięty. Na wiosnę 2018. Mocna jesień w exy od XO się szykuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 17 Sierpień 2017 Wstyd mi, że ktoś taki jak @pablos_PRO ma/miał Xboxa. Zielone braterstwo zawsze się wspiera. Po co exy, gdy na jesień wychodzą takie sztosy jak The Evil Within 2 czy Wolf 2? I to w 4K Poza tym ile osób na świecie czeka na Crackdown? Trzy? Z czego jedna to Phil Spencer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracz_ 23 Napisano 20 Sierpień 2017 Podejrzewam, że chętnie by już anulowali, bo musi być straszny bałagan w produkcji tej gry, ale tak ciągną ten syf, żeby zły pr nie poszedł jak po scalebound czy fable legends. No i oczywiście tak jak brzydka lesbijka pisze, liczą się multiplatformy tej jesieni, Dishonored Death of outsider, evil within, wolf, south park. Końcówka ratuje kiepski do tej pory rok w kwestii gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Luty 2019 Jak wiedzę po ocenach typowy "ex" Xboxa . nawet szkoda dysku by to ściągać z gamepassa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Luty 2019 W Sony to muszą mieć polewę 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 15 Luty 2019 Nie no ludzie... Fallout 76 ma 2,4... to jest na prawdę gorsze? Musi być wyjątkowo stolczyste, skoro nawet charyzma Terry'ego Crewsa tego nie uratowała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 15 Luty 2019 (edytowane) Pograłem trochę i po czytaniu wczoraj recenzji spodziewałem się słabej gry. A tu się okazało że gra jest bardzo dobra. Jestem fanem tej serii i może dlatego uważam że gra jest świetna albo uwielbiam średnie gry Jest dużo usprawnień względem poprzednich części, grafika dobra, jest humor i Terry No gra jest specyficzna i może dlatego się nie podoba dzisiejszym "graczom", ja tam z chęcią ogram i będę bawił się dobrze a nawet lepiej niż w większości współczesnych mega hitów Uważam że rozdzielenie trybu multi od singla jak w Crackdown 3 to genialna sprawa. Wygląda to jak dwie osobne gry z własnymi osiągnięciami. To powinien być standard w każdej grze. Edytowane 15 Luty 2019 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 19 Luty 2019 (edytowane) Jak dla mnie słabizna/średniacki średniak/gra bbb , odświeżyć to ja mogę sobie wersje z 2005 czy Mercenaries w 4k . Ściągnąłem w piątek i dłużej koniec końców pograłem w Hellblade ( które też mnie swoją drogą rozczarowało , wróciłem do fut champions i tyle z miesięcznego passa heh ) . Gierka przeszła piekło developerskie z konceptu rozwałki zostały nomen omen zgliszcza , można spróbować w tej formie passa i przypomnieć sobie ten klimacik jedynki ale ode mnie tylko tyle wątpię że kiedykolwiek to jeszcze odpale . Edytowane 19 Luty 2019 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogi79 74 Napisano 24 Luty 2019 (edytowane) To ja wypowiem się w tonie @helganin. Gram od piątku i o ile wizualnie gra nie powala to przyjemność jaką czerpię ze strzelania mogę śmiało porównać do Infamous/Sunset. Może mi się zaraz znudzi ale aktualnie ma to "coś" co ciągnie mnie do konsoli. --- edyta --- Gra skończona (jedna z niewielu w ostatnim czasie). Jeśli ktoś szuka "odstresowującego" tytułu do włączenia na godzinkę dziennie po przyjściu z pracy i dodatkowo nie odstraszy go strona wizualna to polecam spróbować. Edytowane 2 Marzec 2019 przez yogi79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach