Strife 1353 Napisano 15 Sierpień 2015 Premiera na Starym Kontynencie 16.X.2015r. Ktoś się zaopatruje? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 15 Sierpień 2015 Zgłaszam się na placu boju! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 15 Sierpień 2015 (edytowane) Mam nadzieję, że wersja na p4 zostanie polepszona graficznie ponieważ wersja z ps3 w porównaniu do takiej Vesperi która ma już tyle lat wygląda okrutnie. Ale generalnie jestem, na tak. Edytowane 15 Sierpień 2015 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 15 Sierpień 2015 (edytowane) uuuu 12.X mam urodziny, już wiem jaki zrobię sobie prezent :) Idealna data akurat MGSa się ogra i Zestiria wskakuje, jest w co grać . Graficznie to widzę że poziom ps3 ..... no nic oby chociaż było mega płynnie i bez loadingów . Znalazłem porównanie . http://tokrin.com/archives/50887889.html Szału nie ma ale jest ostro wyraźnie i jaśniej/lepsze kolory/lepsze oświetlenie ? Ogólnie jest git oby tylko postacie dawały radę o system jestem spokojny . Edytowane 15 Sierpień 2015 przez schranz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 15 Sierpień 2015 Ponoć główny bohater jest jednym z fajniejszych w serii, ale to już się samemu oceni jak się ogra. Znalazł ktoś kolekcjonerkę w przyzwoitej cenie? Jak na razie jestem skłonny brać w Ultimie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 18 Sierpień 2015 Też biorę na premierę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 18 Sierpień 2015 No to kolekcjonerka zamówiona, te gry człowieka zrujnują :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 20 Sierpień 2015 Ja osobiście raczej poczekam aż stanieje bo nie podoba mi się kasowanie za gry ponad 200zł zwłaszcza jak jeszcze pakują w to "premierowe DLC" (aka pocięta gra) tylko po to żeby ktoś kupił właśnie w takiej cenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Sierpień 2015 W tales'ach takie DLC to przeważnie kostiumy i nic więcej ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 20 Sierpień 2015 (edytowane) Tales of Zesitiria - Collector's Edition Contents: - Full Game - 4 Chibi Kyun Chara figures - 30min anime DVD - Specially selected of music from the game - Hardback artwork - 'Lady Of The Lake' sanctuary cloth artwork - Normin metal case - Collector's Edition box (book design) metalowe pudełko jest koszmarne :P już wolałbym Buke z muminków:) dobrze że z vip cornera dlc będą, dodatkowy chapter i mystic arte przytulę z miłą chęcią. Edytowane 16 Listopad 2016 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 21 Sierpień 2015 W tales'ach takie DLC to przeważnie kostiumy i nic więcej ;D Tak zawsze było ale niestety nie tym razem :P jest kawałek story DLC (nie moge dokładnie napisać o co chodzi bez spoilów na które sam przypadkiem trafiłem) oraz dodatkowe Mystic Arte, chyba że to VIP po prawej to jakoś inaczej działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Sierpień 2015 Wróć...tylko Tales Of Graces F miało DLC jako osobną historię...która była lepsza niż ta główna xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 22 Sierpień 2015 (edytowane) Jak się zarejestrujesz na stronie bamco tam jest vip corner i dają dlc za free, teraz chyba są do DB xenoverse, więc w dniu premiery powinny się pojawić i do Zestiri. W Graces te DLC było świetne, po za tym mi się ryj cieszy na to że system walki jest zapożyczony z Graces'a. Edytowane 22 Sierpień 2015 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Wrzesień 2015 Jestem ciekawy czy tak samo jak w Xilli da się walic combosy w tysiącach :P , jak na razie jest nieźle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 7 Wrzesień 2015 Hehe już zapomniałem jak bardzo lubie walki w tej serii ale nie oglądam bo nie chce sobie spoilować jak wyglądają Mystic Arte :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Wrzesień 2015 Ja się ciesze że jest parę na postać, jestem tylko ciekawy czy poprawią ich wykonywanie względem japońca, bo tam ponoć to jakoś schrzanili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 8 Wrzesień 2015 Tzn w jakim sensie schrzanili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Wrzesień 2015 Ponoć jakoś dziwnie się je wykonuje(czytałem jakiś czas temu że debilne warunki trzeba spełnić żeby je wykonać) chociaż mogę się mylić oby:) Ludzie narzekają że tak jak w Symphoni ciężko wykonać Mystic Arte'a, ale skoro to system z Graces'a to raczej nie powinno być problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 8 Wrzesień 2015 Hmm to faktycznie słabo - w Abyss żeby wykonać niektóre MA trzeba było mieć np HP na czerwono. Miejmy nadzieję że jednak nie będzie takich udziwnień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Wrzesień 2015 R2+O więc chyba raczej w normie, plus jest jakaś umiejętność której można się nauczyć i odpala Mystica po określonym ciosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 17 Wrzesień 2015 PS4 Battle system trailer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 20 Wrzesień 2015 Fajnie że wracają Discovery Point, lubiłem tego szukać, plus system walki miodzio, ten z Xilli jakoś mi nie pasował, w Gracesie się tłukłem z wielką frajdą do napisów końcowych. Może wie ktoś coś na temat coop'a? Jeżeli gra się z żywym "ludziem" czy Sorey może bezproblemowo się łączyć z Seraph'em kierowanym przez wspomnianego "ludzia"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 20 Wrzesień 2015 Kuszą te filmiki, ale obiecałem sobie ze nie będę nic oglądał dopóki nie ukończę gry. Hype mam jak diabli. Właściwie to o grze nie wiem nic :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 20 Wrzesień 2015 Ja widziałem trailery i to co pokazali na TGS'ie, nie mogłem się powstrzymać, bo mam straszne ciśnienie na ten tytuł, klimacik wylewa się z ekranu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 20 Wrzesień 2015 Ten filmik wygląda jak xillia z ps3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach