Jump to content
Sign in to follow this  
Wszebor

Black OPS III - Klan Future Hussars

Recommended Posts

Inne pytanie. Jeżeli na ESL wejdzie COD BO III to byłby ktoś chętny wystartować w jakiejś lidze czy pucharku? Można grać na spokojnie dla funu z ekipą, a można i coś porywalizować, a nóż może coś wygramy ;)

Byłby ktoś chętny?>

• Like 2

Psn Id: i_kill_you_pl_. Pierwszy raz gram w dorsza. Chwilowo mogę służyć jako mięso armatnie. Zapraszam do wspólnej gry

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

To dobrze, że was tak wielu (mięso armatnie) nie będę sam haha ja z zamelduje się w piątek :)

Ja przechodzę na granie w trybie hardcore, podstawowy mnie doprowadza do szału. Pół magazynka walisz a gość nadal żyje. Tym bardziej że pojawiło się więcej map w hardcore.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja przechodzę na granie w trybie hardcore, podstawowy mnie doprowadza do szału. Pół magazynka walisz a gość nadal żyje. Tym bardziej że pojawiło się więcej map w hardcore.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja jak wczoraj grałem w nocy to zdarzało się, że nawet 2-razy musiałem w typka strzelać bo po jednym nie padał !.

Lagów nie odczuwałem i kreski na full.

Dostałem swoją kopię więc jestem chętny do gry, jak na razie pobieram 2gb patcha.

Jbc psn: Wyso52

Siemanko, od wczoraj delektuje sie Codem, nie jestem wymiataczem a raczej spokojnym graczem dla zabawy, jednak lubię wygrywać a samemu jest cieżko, wiec z chęcią sie przyłącze do gry. Psn id: Senzu90

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Od teraz również z miła chęcią pogram z w grupie, HS jest także nie ma problemu. Proponuje grać przeciwko mnie, to wam K/D wzrośnie  :laugh:

• Like 2

Sprawy taktyczne to już tutaj będę poruszał , w sumie trzeba zacząć wykorzystywać specjalny wątek:)

Wczoraj największy miodek płynął jak cielismy teamowo w tryb " ochrona" :) Typ miodny bo premiuje przede wszystkim zespołowa współpracę. Jak wczoraj w 7 przepychaliśmy tego robota , miażdżąc umocnienia wroga to byłem tak zajarany jak już dawno nie byłem:) Cieżko opisać ta satysfakcję :)) a już totalnych spazmów dostałem jak na Infection dorwałem robota jakieś 30 metrów od celu , stał tam biedny , ostrzeliwany. Żucilem sie do przodu i pchałem go do strefy kończącej. Kule świstały , granaty wybuchały a ja cisnąlem do przodu myśląc tylko " oby sie kuwa udało , proszę , prosze , prosze " waląc jednocześnie do typa po prawo:) No i zginąłem na 28 metrze ale robot z rozpędu doszedł i wygraliśmy rundę :)) Banan na mojej twarzy to największy banan świata był:) szczególnie ze to był akurat bardzo trudny mecz. Pierwsza rundę dostaliśmy w pupę , druga udało sie wygrać:)) a trzecia niestety nie, przeciwnicy byli lepiej zorganizowani:)

Dlatego myśle sobie ze warto przemyśleć jakaś strategie :) Wczoraj graliśmy pierwszy raz w tak dużej grupie i szliśmy na żywioł :)

Tek sobie myśle ze w trybie z robotem w czasie ataku wiekszosc ekipy powinna iść przy robocie , pchając go do przodu a flankami powinna lecieć mniejsza grupka czyszcząc boki i zapobiegając okrążeniu. Jak by było nas 8 to 4 leci środkiem i po 2 na każde skrzydło. Przed meczem trzeba by ustalić kto z kim leci i która strona ( prawa , lewa , środek) i sie tego trzymać .

Jeśli chodzi o obronę to moim zdaniem najważniejsze jest by jak najszybciej dobiec do robota i walić w niego by go wyłączyć. Im wcześniej i im cześciej sie go zatrzyma tym łatwiej przetrwać do końca czasu. I tu tez myśle ze 4 leci w try miga do robota a bokami leci kolejna czwórka w parach . Chyba ze 6 do robota a 2 na skrzydła , to moze być bardziej efektywna metoda:)

Co do broni to w tym trybie bardzo przydają sie GRANATY , a z umiejętności specjalnych wszystko co wali obszarowo czyli : War Machine , Kolce lub Miotacz płomieni:))

Oczywiście to wszystko powyżej to moje teorie amatora i jestem świadom ze mogę być w błędzie:) Warto by to było wszystko potestować :)

Do zobaczenia na polu bitwy:))

Edited by dr-yogi-reborn
  • Like 1

Trzeba pograć na HC. Dzisiaj się pobawilem i zupełnie inna gra. Jedna kulka i zgon. Miód ;)

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

• Like 2

Trzeba pograć na HC. Dzisiaj się pobawilem i zupełnie inna gra. Jedna kulka i zgon. Miód ;)

Tylko hardcore, zresztą zauważyłem jakby tam nie występowały lagi w takim stopniu co na normalu.  

• Like 1

Witaj w klubie ja już od dawien dawna uwielbiam ten tryb ;)

• Like 1

Witaj w klubie ja już od dawien dawna uwielbiam ten tryb ;)

Czyli jest nas już trzech  :), powiem tak już od dawne w codzie hardcore nie był tak dobry jak teraz.

Edited by ziolek
  • Like 1

Codziennie gramy, codziennie ;-)

Pisać, wbijać na imprezę i grać z nami.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Również jestem chętny, zapraszać psn: SenorHD

Gram wieczorkami, level 40. 

Dzisiaj kupiłem :) aktualnie instaluje się patch. Chętnie z wami pogram.

Mój psn: Masso555

Janekbossko PSN

Po tygodniowej przerwie chetnie pogram z krajanami :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ruszyły już Rankedy, dobrze było by wybrać 4 osoby z naszej nieudolnej ekipy, takie co broń umią utrzymać parę sekund chociaż i niepotykajace się o patyki. Albo wybrać parę grup,ale ja chce być w tej najlepszej xD

• Like 2

Ruszyły już Rankedy, dobrze było by wybrać 4 osoby z naszej nieudolnej ekipy, takie co broń umią utrzymać parę sekund chociaż i niepotykajace się o patyki. Albo wybrać parę grup,ale ja chce być w tej najlepszej xD

Jaką byś tą "czwórkę" typowal? Taka jak ostatnia?

Wysłane z Meizu M2

Wszebor,Jogi, tabcio spokokny - jak wkur#* to Laska We