stolarz1916 100 Napisano 8 Grudzień 2015 Chyba koledze się gry pomyliły, bo to jest temat o UFC 2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 14 Grudzień 2015 No to mamy okładkę :) Dobrze się stało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Styczeń 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 5 Styczeń 2016 (edytowane) Dżołanaaa, łykam EA Access :P http://www.ps3site.pl/forum/topic/82968-ea-access/ Edytowane 5 Styczeń 2016 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 5 Styczeń 2016 Co to ten EA Access? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 5 Styczeń 2016 (edytowane) Fajnie, Gameplay ok., zresztą w poprzedniej wersji też nie narzekałem, oczywiście liczę na lepszą grafikę, nowe animację itd. Jednak w moim przypadku , jeżeli nie dodadzą nowych urozmaiconych trybów online, oprócz zwykłych walk gwiazdami, niestety ale gra nie zagości na półce, bo fun trwał zbyt krótko, zbyt jałowe tryby gry, walki non stop Jones, Gustaffson, Aldo itd. mnie nie bawią na dłuższą metę, dlatego na mnie ani na pre-order ani na premierę niech nie liczą :thanks: Cieglo EA Access nie dotyczy graczy PS4. Po prostu na X1 przetestują grę przed premierą . Edytowane 5 Styczeń 2016 przez Baczek867 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 5 Styczeń 2016 Mogą zawsze dodać coś takiego jak było w FNC, OWC czyli nasz zawodnik i ranking - jakieś stroje, wejścia i inne pierdoły - takie trochę simsy. Nawet jak tego nie będzie to kupie, bo z jedynką bawiłem się dobrze i rozegrałem dużo ciekawych walk online :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 5 Styczeń 2016 (edytowane) Mogą zawsze dodać coś takiego jak było w FNC, OWC czyli nasz zawodnik i ranking - jakieś stroje, wejścia i inne pierdoły - takie trochę simsy. Nawet jak tego nie będzie to kupie, bo z jedynką bawiłem się dobrze i rozegrałem dużo ciekawych walk online :) Dokładnie, przy tym trybie bawiłem się świetnie, każda walka inna, bo nie wiedziałeś kto jaki cios ma dopakowany na maxxa !! (chyba,że ktoś walczył Harry Potterem albo Obamą, to robiłemexit przed walką)w zwykłych walkach wiadomo , który zawodnik jak walczy , jeden ma kopyto dobre drugi parter itd... dlatego monotonia się wkrada i spam, pamiętam te czasy żona z brzuchem siedziała a ja naparzałęm w FNC hehehe w każdej wadze swój zawodnik i jechana. Powinni tu zrobić coś w ten deseń tymbardziej że też EA jest producentem więc UFC brałem w ciemno, niestety zonka złapałem jak zauważyłem że brakuje tego trybu ..... Edytowane 5 Styczeń 2016 przez Baczek867 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 5 Styczeń 2016 Pochwale się, że byłem w top 4 owc hw, gościa który był top 1 zgasilem flash ko w 1 rundzie :D ahhh to były czasy, naprawdę świetnie się bawilem w tym owc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 21 Styczeń 2016 Żelazny Majk potwierdzony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 21 Styczeń 2016 Jedno pytanie, co ma Mike wspólnego z MMA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 21 Styczeń 2016 (edytowane) To samo co Bruce Lee w EA UFC 1 i Pudzian. Edytowane 21 Styczeń 2016 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Styczeń 2016 Mike jest fanem UFC , pojawia się na galach. A tak serio to psucie gry, jeżeli będą problemy z obaleniem w online będzie większość go wybierać waląc na lewo i prawo psując rozgrywkę. Bokserzy w MMA już mieli "wielkie" występy na miarę Toneya, ale pewnie w EA UFC Mike będzie niepokonany a tym samym wszyscy będą nim grali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 21 Styczeń 2016 Z Brucem też tak było na początku po premierze, każdy go brał, potem się uspokoiło i każdy grał normalnymi zawodnikami, podjarka opadnie z czasem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotras3 224 Napisano 21 Styczeń 2016 (edytowane) Mike jest fanem UFC , pojawia się na galach. A tak serio to psucie gry, jeżeli będą problemy z obaleniem w online będzie większość go wybierać waląc na lewo i prawo psując rozgrywkę. Bokserzy w MMA już mieli "wielkie" występy na miarę Toneya, ale pewnie w EA UFC Mike będzie niepokonany a tym samym wszyscy będą nim grali Temu akurat się udał: Edytowane 21 Styczeń 2016 przez piotras3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 21 Styczeń 2016 Może dodadza hulka Hogana i godzillę, jestem ZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 21 Styczeń 2016 Dodanie tysona to jakas kpina. Gdy widze oczami wyobrazni jak tyson wali kopy z obrotu na leb, zaklada dzwignie i tarza sie w parterze, to odczuwam zażenowanie. Niech zrobia nowego fight nighta bo tam jest jego miejsce. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thetruth90 15 Napisano 21 Styczeń 2016 Bedziemy mieli 250+ zawodnikow wiec kazdy znajdzie cos dla siebie Ea ponoc zmienilo polityke i zawodnicy ktorzy nie umieja kopac nie beda mieli tych animacji.28 stycznia jest beta dla amerykancow. Wiec cos na yt powinno byc. Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 22 Styczeń 2016 (edytowane) Rampage już gra sobie i streamuje betę: http://www.twitch.tv/rampageishuman/v/36860121 Edytowane 22 Styczeń 2016 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 22 Styczeń 2016 Trzy sytuacje na początku gdzie wystarczy dobić leżącego i nic. Albo gra licha w tym zakresie albo chłopaki klawiszy nie ogarniają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 22 Styczeń 2016 No Rampage zdecydowanie lepiej ogarnia tą gierkę w realu trzeba przyznać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 22 Styczeń 2016 Wolałem te gierki, też wychodzły pysznie ;) https://pbs.twimg.com/tweet_video/BuZ9VkgCIAEaLOJ.mp4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Styczeń 2016 Widzę że system poddań zbliżony do ostatniego. Jakby nie mogli podkupić patentu od UFC Undisputed Damy szanse 10h od EA Access się obada. Dla mnie jedynka to było totalne nieporozumienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 22 Styczeń 2016 (edytowane) Gram do dzisiaj w jedynkę i mogę śmiało stwierdzić że to po wszystkich paczach jakie wyszły to najlepsze UFC jakie ujrzało światło dzienne, na najwyższym poziomie trudności nawet singiel z konsolą sprawia radość nie małą. Natomiast zgodzę się że na początku wyglądało to kiepsko. A system poddań to w zasadzie to samo co w ostatnim Undisputed, bo chyba nie mamy ma myśli tego poj***nego kręcenia gałką kto szybciej co było wcześniej ;) Edytowane 22 Styczeń 2016 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Styczeń 2016 Mi kręcenie się podobało, tak jak cała gra od Yuke's . Dla mnie to był ideał gry o MMA Gry od EA zarówno EA MMA jak i EA UFC zupełnie do mnie nie trafiają. Widocznie nie jestem targetem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach