baku83 511 Napisano 27 Kwiecień 2016 Kurcze, dla samego COD4 chyba kupię :D jeśli okaże się to prawdą, bo jakoś futurystyczne CODy mnie odrzucają. A Modern Warfare jak dla mnie jest najlepszą grą w jaką grałem, klimat!, multi! ehh...stare czasy się przypominają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 27 Kwiecień 2016 No tak, wiedza ze seria sie powoli konczy a konkurencja rosnie z roku na rok wiec musza jakos zachecic graczy do tego tasiemca, jesli to prawda to ja sam biore nowego CoDa tylko i wylacznie dla remastera, no chyba ze bedzie dostepny osobno do kupienia. W przyszlym roku pewnie dodadza MW2, a za dwa lata BO, bo tylko na te remastery znajda sie rzesze chetnych, tylko pytanie co potem? I moze to byc tez swoisty strzal w kolano, bo jak gracze beda ogrywac jednoczesnie nowa i stara odslone gry to zobacza jak swietna niegdys to byla seria w porownaniu z tym co nam teraz serwuja, i po wyczerpaniu remasterow wielu graczy moze sie odwrocic od marki, tym bardziej ze jak wspomnialem, konkurencja nie spi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Kwiecień 2016 Te uczucie kiedy czekasz tylko na remastera :) Oby się nie okazało że to zwykła wersja a oferta jest na XO w ramach wstecznej kompatybilności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 27 Kwiecień 2016 Moim zdaniem nie ma możliwości na remastera, bo kto by kupił nową część. Chociaż kto wie... Co ja bym dał za remastera Black Opsa :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 27 Kwiecień 2016 To będzie dołączone do nowego CoD'a jako jedno płytowe wydanie i tylko singiel :) :yes: :yes: :yes: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Kwiecień 2016 Łe tylko singiel to nie się gonią. Przejdzie się w 5h a co potem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 27 Kwiecień 2016 (edytowane) Łe tylko singiel to nie się gonią. Przejdzie się w 5h a co potem A potem kosmos ;) Edit: Amerykański oddział Sony zaliczył ogromną wpadkę. Podczas aktualizacji sklepu PlayStation Store, przez pomyłkę zamieścili odnośnik do strony zatytułowany Call of Duty: Infinite Warfare. Edytowane 27 Kwiecień 2016 przez ziolek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Kwiecień 2016 Uwielbiam te wszystkie "przypadkowe" wycieki... :) To część dzisiejszego marketingu, najpierw wielka tajemnica i szmery bajery, a potem odkrywanie kart. Zagubione nowe iPhony w restauracjach to też czysty zbieg okoliczności. Jednak wracając do tematu, CoD jak to CoD, wciąż będą klepać jedno i to samo dla hamburgerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 27 Kwiecień 2016 Jednak wracając do tematu, trzeba chyba będzie wziąć tą specjalną edycję, tylko szkoda że remake CoD'a 4 będzie cyfrowy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 27 Kwiecień 2016 Jeszcze takie cos wyskoczylo dzisiaj na Amazonie :) Jesli to prawda to zaden wydawca nie ma po co wypuszczac jakichkolwiek gier na Q4 2016 ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 28 Kwiecień 2016 Jeśli to prawda to biorę na premierę. Swego czasu kupiłem specjalnego boxa - trzeba będzie przepakować zawartość :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 28 Kwiecień 2016 Oby tylko nie dali 3 trybów single player i żadnego multi, jak to jest np. w przypadku trylogii Uncharted. Tak czy siak, jaram się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Kwiecień 2016 obstawiam same single. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 28 Kwiecień 2016 Na multi to raczej nie ma co liczyć. W multi to ludzie mają grać w CoDa2016 - grać i wydawać kasę na dlc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Kwiecień 2016 Zrobią taki myk że wrzucą w DLC jakieś odświeżone mapy ale w kosmicznej wersji, w kosmicznej cenie by można jetpackami polatać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 28 Kwiecień 2016 (edytowane) Panowie jeszcze raz napisze, nikt nie wyda pełnowartościowej gry (singiel+multi) która była jest i będzie HITEM HITÓW w tym samym czasie z wychodzącą nową częścią, sami sobie by zrobili ogromną konkurencje to by się kłóciło z podstawowymi zasadami handlu, marketingu i zdrowym rozsądkiem itpd. Edit: Jak to się faktycznie sprawdzi to i tak z samego singla będę miał banana na gębie Edytowane 28 Kwiecień 2016 przez ziolek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 28 Kwiecień 2016 (edytowane) Tylko single mowicie... ;) Mysle ze lada dzien mozemy spodziewac sie oficjalnej zapowiedzie nowego CoD i remasterow, a na E3 wlasciwe gameplay'e. Edytowane 28 Kwiecień 2016 przez Żywy 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 28 Kwiecień 2016 Tylko single mowicie... ;) Mysle ze lada dzien mozemy spodziewac sie oficjalnej zapowiedzie nowego CoD i remasterow, a na E3 wlasciwe gameplay'e. Proszę niech to będzie prawdą! Jaram się! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 28 Kwiecień 2016 Jezus Maria niech to sie okaże prawdą :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 28 Kwiecień 2016 Tylko single mowicie... ;) Mysle ze lada dzien mozemy spodziewac sie oficjalnej zapowiedzie nowego CoD i remasterow, a na E3 wlasciwe gameplay'e. Nie ma takiej opcji żeby te gry wyszły w tym samym czasie po prostu nie ma, jak tak się stanie osobiście tu na forum odszczekam to co teraz napisałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 28 Kwiecień 2016 Jest - remaster bedzie dostepny tylko i wylacznie w Ultimate Edition nowego CoDa, za skromne 100$ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 28 Kwiecień 2016 Remastery FPS lool. Ja już wiem, że będę w tym roku grubszy o 250zl - za ten kosmo syf nawet grosza nie dam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 28 Kwiecień 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 28 Kwiecień 2016 Ja na razie nie mam zamiaru kupować nowego Cod'a mam dość latania po ścianach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 30 Kwiecień 2016 Jest juz pierwszy teaser: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach