Patricko 8082 Posted March 9, 2016 Chyba próbowali to zrobić w Battlefield Hardline, ale pały muszą być, bo nie może być przecież zły vs zły. Posrali by się tam ze strachu. Share this post Link to post Share on other sites
TeraJacek 2089 Posted March 9, 2016 (edited) No w Hardlajnie im nie bardzo wyszło, lizneli temat tylko, byli tylko podrzędni handlujący murzyni na ulicach. W każdym kraju ogarniętym wojną narkotykową są jakieś prorządowe lub nie, mniejsze lub większe bojówki walczące z dragami (lub o nie), więc można by to jakoś podzielić. Ale komu by się chciało całe to towarzystwo implementować. COD to ma być prosta gra, żeby przeciętny zjadacz hamburgera nie musiał myśleć o co kaman, co w sumie rozumiem. Edited March 9, 2016 by toreso Share this post Link to post Share on other sites
BuRRRza 18 Posted March 9, 2016 Mogliby coś/ktoś zrobić wreszcie zrobić na modłę motywu "wojen kartelowo-narkotykowych" na świecie. Brazylia, Meksyk, przedmieścia cudownych Hamerykańskich miasteczek, takie klimaty, Kokainowy łańcuch od producenta do konsumenta. Te futurystyczne laserowe pukawki i turbo latające plecaki już mi się znudziły. Tryby typu Capture the cocaine, assault the favela lub coś w ten deseń. Tak tylko głośno myślę, może ktoś usłyszy. "Capture the cocaine" hehehe chyba lekko popłynąłeś ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
TeraJacek 2089 Posted March 9, 2016 No ktoś oprócz mnie też by mógł i zrobić coś ciekawego wreszcie. Share this post Link to post Share on other sites
dr-yogi-reborn 1094 Posted March 9, 2016 W COD MW2 na ps3 był motyw jatki w fawelach :) Trochę to przypominało te klimaty choć oficjalnie żadnej śnieżnej góry nie widziałem nigdzie ;) Co do wycieklego zdjecia z najnowszego CODA to fajnie ze to nie kosmita z laserowa giwera. Klimat rodem z Vietnamu ?? A moze jacyś najemnicy kontra ?? Ciekawe :) Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted March 9, 2016 To nie jest żaden wyciek zdjęcia, bo to ze starego Black Opsa. Tylko tytuł wyciekł Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted March 29, 2016 http://www.eurogamer.pl/articles/2016-03-29-nowe-call-of-duty-z-futurystyczna-akcja-w-kosmosie-raport Kosmos kuźwa mać Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted March 29, 2016 (edited) Tyle było tych wycieków przeróżnych wiec proponuje wstrzymać się do czerwca do E3. Typowa gra marketingowo-psychologiczna z graczami, aby już było głośno o nowej części CoD'a. Czyli licznik z $ już ruszył. Edited March 29, 2016 by ziolek 1 Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted March 29, 2016 na razie był wyciek tytułu, co do tematyki wyciek jest pierwszy. Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted March 29, 2016 na razie był wyciek tytułu, co do tematyki wyciek jest pierwszy. Ale idea jest ta sama :) . Share this post Link to post Share on other sites
Yarorot 226 Posted March 29, 2016 Ja na razie się nie wypowiadam. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted March 29, 2016 Będziemy walić w alieny 1 Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted March 29, 2016 (edited) Ja to nie wiem co sobie tacy developerzy mysla, lud domaga sie powrotu do I-II WŚ i co? chooy zrobimy kosmos i kazdy z blasterow sie bedzie strzelal ^^ jak patrze na multi najnowszego coda to dla mnie juz to jakies nieporozumienie jest, bieganie po scianach z dopalaczem w tylku...Co innego taki nfs, lud sie domagal powrotu nocnych wyscigow ulicznych, tuningu aut itp no i co? no i dali rade. Co prawda nie wiem w ilu sztukach sie sprzedal jednak chyba lepiej wydac gre na ktora jest popyt... gracze domagaja sie zeby zaprzestali isc w przyszlosc a ci nadal swoje datego zatrzymalem sie na cod mw3. Nie rozumiem tego.Oby Dice nie dalo ciala i wyskoczyli w koncu z Bad Company 3. Edited March 29, 2016 by SkibaPL Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted March 29, 2016 No właśnie NFS nie dał rady, słabo się sprzedał i średnie oceny zebrał. Ale to bardziej przez to always online. Jak widać popyt jest większy wciąż na sci-fi shootery skoro tego się trzymają. Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted March 29, 2016 Na pewno robią badania. Typowy nastoletni hamburger chcę kosmos, drony i boty. Rodzice kupią grę a potem wszystkie dlc. To futurystyczne CoD biły wszelkie rekordy sprzedaży, widać nie chcą ryzykować Liczby nie kłamią to WaW w ostatnich latach sprzedał się najgorzej. Zdanie mniejszości nie jest brane pod uwagę 4 Share this post Link to post Share on other sites
kill 10044 Posted March 29, 2016 To jedno, a druga sprawa, że decyzja jaki to ma być Cod zapadła 2 lata temu jak jeszcze nie było nacisków na IIWW. Pamiętajcie, że te 2 studia (Treyarchi i IW), wymieniają się w cyklach dwuletnich dewelopingiem. Za rok, ale pewniej za 2 lata doczekamy się powrotu do przeszłości. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted March 29, 2016 A kto robi obecnego COD'a i która ekipa to niby ta lepsza? Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted March 29, 2016 A kto robi obecnego COD'a i która ekipa to niby ta lepsza? Infinity Ward, zdania są podzielone z przewaga dla IW. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted March 29, 2016 To może będzie z tego coś znośnego. może nawet pierwszy COD, którego kupię od czasu Modern Warfare :)Zobaczymy co tam spłodzą. Share this post Link to post Share on other sites
michupol 146 Posted March 29, 2016 (edited) Ja obstawiam, że na 90% będzie cod ghosts 2 kto grał w pierwszą część to będzie wiedział dlaczego ;) Edited March 29, 2016 by michupol Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted March 29, 2016 :whistling: i tak kupię i tak kupię :pardon: Share this post Link to post Share on other sites
Pirat_x 56 Posted March 31, 2016 to chyba pryma aprylis z tym kosmosem? Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted March 31, 2016 http://www.pssite.com/news/48885/w-nowym-call-of-duty-postrzelamy-we-wnetrzu-statku-kosmicznego-bedzie-tez-lokacja-centralna.html Będziemy strzelać na statkach kosmicznych :whistling: Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted March 31, 2016 (edited) http://www.pssite.com/news/48885/w-nowym-call-of-duty-postrzelamy-we-wnetrzu-statku-kosmicznego-bedzie-tez-lokacja-centralna.html Będziemy strzelać na statkach kosmicznych :whistling: O znam synka jego wujek to Trevor...czyli to będzie taki mocniejszy Star Trek vel Predator ala Gwiezdne Wojny :) i dotego PS4K i nastąpi jeden wielki wybuch ;) . Edited March 31, 2016 by ziolek Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted April 27, 2016 http://www.pssite.com/news/49436/wyciek-z-nowego-call-of-duty-infinite-warfare-sugeruje-zremasterowane-modern-warfare.html 1 Share this post Link to post Share on other sites