Yarorot 226 Posted May 8, 2016 Ja poczekam jak Backspace posmakuje nowego Coda i przekaże mi wrażenia, na razie w BO3 multi będę grał więc ja się nie wykruszam ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted May 11, 2016 Nie da się kupić kodziku na remaster 4. Kod będzie jednorazowy ale potrzebuje płyty, więc ani nie sprzedacie kodu ani używki. http://n4g.com/news/1903508/thinking-of-selling-infinite-warfare-to-own-modern-warfare-remastered-that-might-not-work Share this post Link to post Share on other sites
kloose 1500 Posted May 11, 2016 Szkoda, liczyłem na kupno samego odgrzanego MW :( Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted May 11, 2016 Myślę że będzie , ale potem. GTAV i TLOU też miało nie wyjść na niczym innym niź pastgeny gdy newgeny były już w drodze. Rynek się nasyci to zmienią zdanie, choć i tak pewnie będzie drogo Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted May 11, 2016 hah co za pajace, japierdziele... kupie to jak bedzie kosztowac z 50 zl i to tylko dla coda 4, oby jak najszybciej pokazal sie chociazby w pss bo to patola jakas. Dolewaja oliwy do ognia zeby jeszcze bardziej wku*wic graczy. Jesli to sie nie odbije na sprzedazy to ja juz nie wiem... Share this post Link to post Share on other sites
sLk 1405 Posted May 13, 2016 Predzej czy pozniej bedzie mozna kupic samego MW1. To jest Activision, nasyca rynek nowym codem to beda chcieli wyciągnąć jeszcze troche kasy od tej nostalgicznej części graczy, ktorzy z chęcią by zagrali w jedynkę. Ja spokojnie poczekam, bo o ile nowy mnie nie interesuje to odgrzana jedynkę wezme na pewno. Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted May 16, 2016 Beta będzie :) Ale raczej zamknięta czyli lipa :( Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted June 14, 2016 (edited) Edit: ...w woli wyjaśnienia dla tych co może nie znają serii, Call of Duty zaczyna się od 6:32 minuty wcześniej to jakaś " chimera" Halo,Titanfall,Killzone i chu... wie czego jeszcze. Edited June 14, 2016 by ziolek 2 Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted June 14, 2016 Mi się podobało dopóki nie zdałem sobie sprawy, że to przecież COD i wszystko co widzimy na ekranie to jeden wielki skrypt. To latanie za statkami w kosmosie też pewnie leci z automatu, a my jedynie strzelamy. Nie ma co liczyć na otwarty "kosmos". Mimo wszystko gameplay sam w sobie mi się podobał, jednak COD to COD, poczekamy na więcej informacji odnośnie tego całego kosmosu. Share this post Link to post Share on other sites
Siriondel 855 Posted June 14, 2016 37 minut temu, Patricko napisał: To latanie za statkami w kosmosie też pewnie leci z automatu, a my jedynie strzelamy. Tym razem jednak nie, więc jest postęp. http://charlieintel.com/2016/06/14/jackal-flight-demo-free-flight-not-rails/ A tu taka ciekawa nowinka dla posiadaczy PS4 w US: kampania z remastera będzie udostępniona na miesiąc przed premierą przy złożeniu pre-ordera na edycję zawierającą obie gry. Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted June 14, 2016 Jak dla mnie bomba! Źle nie ma Share this post Link to post Share on other sites
kill 10044 Posted June 20, 2016 No i przez remastera MW znowu będę musiał kupić tego kupsztala. Świetnie to wygląda. Nie zdziwię się jak ludzie na początku będą grali w Modern Warfare zamiast w Infinity. Ja tak zrobię https://www.youtube.com/watch?v=CsOrHvK-DXA 4 Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted June 20, 2016 18 minut temu, kill napisał: No i przez remastera MW znowu będę musiał kupić tego kupsztala. Świetnie to wygląda. Nie zdziwię się jak ludzie na początku będą grali w Modern Warfare zamiast w Infinity. Ja tak zrobię Jest moc, no i dobrze dzieci kosmosu , latania , skakania udadzą się do Infinity , a prawdziwi weterani CoD'a zostaną z MW Share this post Link to post Share on other sites
HarDy 1684 Posted June 21, 2016 No i przez remastera MW znowu będę musiał kupić tego kupsztala. Świetnie to wygląda. Nie zdziwię się jak ludzie na początku będą grali w Modern Warfare zamiast w Infinity. Ja tak zrobię : Coś mi się wydaje, że nie Ty jeden :-) Activision wie co robi zmuszając graczy do transakcji wiązanej - pewnie osób, które kupią nowego CoDa tylko po to, by zagrać w MW będzie sporo. Znowu będzie można się pochwalić slupkami sprzedaży ;-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted June 21, 2016 Za rok MW2 remaster do Space Warfare i też będzie dobra sprzedaż Share this post Link to post Share on other sites
HarDy 1684 Posted June 21, 2016 Znając zamiłowanie Acti do $$ to za dwa lata dostaniemy remaster MW3. A za trzy zbiorcze wydanie MW. (ps3 i x360 właśnie takie wydanie dostały :-) ) Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted June 21, 2016 Mają plan na życie. My jako klienci wiemy, że ich ustawimy i oni też to wiedzą, bo MW i MW2 to bez niczego łykam w remasterze. Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted June 21, 2016 Dopóki jelenie będą becelować to będą lecieć w kulki non top - zero filozofii Share this post Link to post Share on other sites
Yarorot 226 Posted June 21, 2016 Jak tak dalej pójdzie to pogramy WaW na ps4 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Żywy 690 Posted July 14, 2016 7 min. gameplay'u z remastera: Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted July 14, 2016 7 min. gameplay'u z remastera: Ten remaster ma więcej klimatu i funu niż nowy kosmos 1 Share this post Link to post Share on other sites
cykor 129 Posted July 14, 2016 patrząc na wskaźnik nabojów, to wygląda to jak ghost Share this post Link to post Share on other sites