Jump to content
pablos_83

Call of Duty: Infinite Warfare

Recommended Posts

Ja poczekam jak Backspace posmakuje nowego Coda i przekaże mi wrażenia, na razie w BO3 multi będę grał więc ja się nie wykruszam ;)

• Like 1

Szkoda, liczyłem na kupno samego odgrzanego MW :( 

Myślę że będzie , ale potem.

GTAV i TLOU też miało nie wyjść na niczym innym niź pastgeny gdy newgeny były już w drodze.

Rynek się nasyci to zmienią zdanie, choć i tak pewnie będzie drogo

hah co za pajace, japierdziele... kupie to jak bedzie kosztowac z 50 zl i to tylko dla coda 4, oby jak najszybciej pokazal sie chociazby w pss bo to patola jakas. Dolewaja oliwy do ognia zeby jeszcze bardziej wku*wic graczy. Jesli to sie nie odbije na sprzedazy to ja juz nie wiem...

Predzej czy pozniej bedzie mozna kupic samego MW1. To jest Activision, nasyca rynek nowym codem to beda chcieli wyciągnąć jeszcze troche kasy od tej nostalgicznej części graczy, ktorzy z chęcią by zagrali w jedynkę.  Ja spokojnie poczekam, bo o ile nowy mnie nie interesuje to odgrzana jedynkę wezme na pewno. 

Edit:

...w woli wyjaśnienia dla tych co może nie znają serii, Call of Duty zaczyna się od 6:32 minuty wcześniej to jakaś " chimera" Halo,Titanfall,Killzone i chu... wie czego jeszcze.  

Edited by ziolek
  • Like 2

Mi się podobało dopóki nie zdałem sobie sprawy, że to przecież COD i wszystko co widzimy na ekranie to jeden wielki skrypt. To latanie za statkami w kosmosie też pewnie leci z automatu, a my jedynie strzelamy. Nie ma co liczyć na otwarty "kosmos". Mimo wszystko gameplay sam w sobie mi się podobał, jednak COD to COD, poczekamy na więcej informacji odnośnie tego całego kosmosu.

37 minut temu, Patricko napisał:

To latanie za statkami w kosmosie też pewnie leci z automatu, a my jedynie strzelamy.

Tym razem jednak nie, więc jest postęp.

http://charlieintel.com/2016/06/14/jackal-flight-demo-free-flight-not-rails/

A tu taka ciekawa nowinka dla posiadaczy PS4 w US: kampania z remastera będzie udostępniona na miesiąc przed premierą przy złożeniu pre-ordera na edycję zawierającą obie gry.

18 minut temu, kill napisał:

No i przez remastera MW znowu będę musiał kupić tego kupsztala. Świetnie to wygląda.
Nie zdziwię się jak ludzie na początku będą grali w Modern Warfare zamiast w Infinity. Ja tak zrobię :1_grinning:

Jest moc, no i dobrze dzieci kosmosu , latania , skakania udadzą się do Infinity , a prawdziwi weterani CoD'a zostaną z MW :1_grinning: 

No i przez remastera MW znowu będę musiał kupić tego kupsztala. Świetnie to wygląda.

Nie zdziwię się jak ludzie na początku będą grali w Modern Warfare zamiast w Infinity. Ja tak zrobię :

Coś mi się wydaje, że nie Ty jeden :-)

Activision wie co robi zmuszając graczy do transakcji wiązanej - pewnie osób, które kupią nowego CoDa tylko po to, by zagrać w MW będzie sporo.

Znowu będzie można się pochwalić slupkami sprzedaży ;-)

• Like 1

Znając zamiłowanie Acti do $$ to za dwa lata dostaniemy remaster MW3.

A za trzy zbiorcze wydanie MW. (ps3 i x360 właśnie takie wydanie dostały :-) )

Mają plan na życie. My jako klienci wiemy, że ich ustawimy i oni też to wiedzą, bo MW i MW2 to bez niczego łykam w remasterze.

Dopóki jelenie będą becelować to będą lecieć w kulki non top - zero filozofii ;)

Jak tak dalej pójdzie to pogramy WaW na ps4 ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

7 min. gameplay'u z remastera:

Ten remaster ma więcej klimatu i funu niż nowy kosmos

• Like 1