Skocz do zawartości
Patricko

Battlefield 1

Rekomendowane odpowiedzi

No i dokładnie tak miało to wyglądać, preload 16 dostęp do gry od 18, w edycji Ochotnika. Premiera jest 21.10 dla zwykłej edycji. Jeszcze wcześniej pograć można tylko na Xboxie na EA Access i na PC. Swoją drogą też zabawne że przy pełniaku dają dostęp 3 dni wcześniej a przy nic nie znaczącej becie (w tym sensie że staty są kasowane) pokusili się aż o 1 dzień :1_grinning:

Edytowane przez Scooby-Doo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wyglądałby Battlefield 1 na Amigę wydany w dużym pudełku z dodatkami godnymi lat 90-tych ? Zrealizowałem taki szalony i zaskakujący projekt retro. Efekty unboxingu możecie zobaczyć w poniższym materiale na YT :)

https://www.youtube.com/watch?v=AGdLO1Vgt3o

BF1.jpg

• Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczesniejszy dostep powinien być np. za ogranie bety (pomoc przy testowaniu) :qk2LI17:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Kiender napisał:

A jak wyglądałby Battlefield 1 na Amigę wydany w dużym pudełku z dodatkami godnymi lat 90-tych ? Zrealizowałem taki szalony i zaskakujący projekt retro. Efekty unboxingu możecie zobaczyć w poniższym materiale na YT :)

https://www.youtube.com/watch?v=AGdLO1Vgt3o

BF1.jpg

To stare logo EA ech :) 

Ograłem część singla i choć graficznie jest bardzo dobrze , a sama kampania wydaje się czerpać z Bad Company to wciąż to taki typowy singiel od Dice . Kilka przemieszanych story i prerendowane filmiki , nie jest to poziom kampanii starych codow imo choć ofc widziałem tylko 1/4 zdaje się . Raczej tylko pod katem multi bym brał , co nie dziwne . Natomiast graficznie jest świetnie 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

Właśnie to jest w tym singlu piękne - pole bitwy okraszone historią. Wolę takie podejście niż oskryptowane misję w CODach... W B1, można na prawiede poczuć się jakby się było w centrum walki, żaden, nawet najlepszy COD tego w taki sposób nie przedstawia choć tego najnowszego Remastera bym też ograł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klimat jest , ale jak przede wszystkim nastawiasz się na singla to weż poprawkę na zjebane a.i

http://xboxclips.com/LouisTheGreat82/2200d748-d1ca-48d4-93e9-e9432a2f9012

I tak praktycznie zawsze jest w singlach dice ( z ostatnich miesięcy Mirrors ale i przecież bf3/4 i outsource moha) , ta firma robi kultowe multi ale singleplayera to oni nigdy nie zrobią dobrego imo .

http://xboxclips.com/LouisTheGreat82/256408df-fb66-413e-9302-3b956d7f0c5d

cod 3 sprzed 9lat 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

świetna mapa! lokacja, tunele, tuneliki, zamykanie drzwi, budynki, okopy, bombowo to wyglada. zastanawiam sie caly czas tylko, czy content gry (bronie, mody itp) nie sa zbyt okrojone. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mapki prezentuja sie swietnie. Ta w lesie mnie urzekła, okopy, bunkry itd...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mapki wyglądają przekozacko. Mam wrażenie że w becie dali najgorszą :1_grinning:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Banan91PL napisał:

Są spadki w  cq 64 graczy? Bo w becie nieźle chrupalo

W ciasnych lokacjach jest ok, ale na otwartych przestrzeniach gra zalicza niezły spadek frameratu.

10 minut temu, okoni napisał:

Mapki wyglądają przekozacko. Mam wrażenie że w becie dali najgorszą :1_grinning:

Dokładnie, ta z alphy była o wiele lepsza. Grałem przed chwilą trochę na xOne, ta zurbanizowana bardzo fajna, sporo przejść i zakamarków miedzy budynkami, aż się przypomina Sekwana z BF3 :banderas:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś jest 16.10 sprawdzałem w psn i ni widu ni słychu żeby pobrać grę ciekawe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 23:38 sobota 16.10.2016 czasu  UK wiec w polsce 12:38 ściągam juz grę i grę juz mam na dysku prawie  (10gb brakuje) (wersja ochotnika z 3 dniowym wcześniejszym dostępem) wiec spróbuj poszukać w  bibliotece o ile masz wersje ochotnika 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o mam. Było w bibliotece w innej zakładce, ale jak wszedłem w BF1 to były tylko dwie pozycje po 1.1MB ! wybrałem zaznacz wszystko i łaskawie do pobierania dodała się cała gra. Dzięki !

Betę IW też pewnie mam, tylko ja durny patrzyłem w zakładkę gry a nie w zakupione...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Kisiel-PL napisał:

Pograłem więcej i strasznie fps leci na łeb, czasami to chyba nawet poniżej 40 jest :whyyy:

spadki do 40fps to bedzie miodzio. Pmietam ze niektore gry mialy problemy ze stabilnymi 30stoma. Na PRO powinno byc jeszcze plynniej :banderas:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pograłem chwilę na PC w Origin Access i na CQ fps-y lecą strasznie. Oczywiście wersja na konsole może byc bardziej dopracowana (hehe).

Rozczarowała mnie kampania, a w zasadzie jej początek, bo w OA dostępny jest tylko pierwszy rozdział (pewnie dlatego, że w 10h spokojnie przejdzie się całą jak się domyślam). Po bardzo fajnym prologu oddającym trochę klimat wojny dalej jest już standardowo dla tego typu gier - jesteśmy kimś w rodzaju Rambo, kładącym pokotem dziesiątki wrogów. Szkoda, bo zapowiadało się fajnie. No chyba, że kolejne misje są inaczej zaprojektowane.

Edytowane przez fryz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W recenzji eurogamera jest podane, że kampania 5h...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, kazikosky napisał:

Masz już wersję na ps4?

Testowałem obecnie wersję na xOne z EA Access.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W recenzji eurogamera jest podane, że kampania 5h...

Wiem, że kampania to niby tylko dodatek ale też są gracze singleplayer i powinni się bardziej postarać. Ja jestem zawiedziony bo liczyłem na ponad 10h kampanię... 21 Października zobaczymy na co w singlu stać B1, póki co czuję rozczarowanie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kampani pewnie nawet nie rusze jak w poprzednich bfach...

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nono ale są i tacy, którzy ruszą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi