Skocz do zawartości
Patricko

Battlefield 1

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś o godzinie 00:01 wyskoczyła mi opcja pobierz, więc od dziś...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś miał dobre oko :) dodatkowo anglojęzyczne fora opanowała dyskusja o rzekomej dynamicznej rozdzielczości na wersjach konsolowych,tzn. rozdziałka zmienia się w trakcie gry w zależności od ilości FPS.Jest bug,że rozdzielczość tekstur spada do 160x90 i to nie jest "literówka".Podaje źródło:http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1296389

Nagrany błędnie ustawiony system dynamicznej rozdzielczości na przykładzie singla na XboxOne

Edytowane przez PLasgoogle
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje oko nigdy mnie nie zawodzi, ani jedno, ani drugie :fsg:

Pozdrawiam

Kapitan FPS

Edytowane przez Kisiel-PL
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo te odliczanie mnie tak wkur...za że szok...

26690b6ad96cad20d435fa33f873dec3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obstawiam ze na ps4 pro bedzie stabilne 60fps przy lepszych efektach graficznych na 1080p (cienie, refleksy, oswietlenie) :banderas:

Edytowane przez bany4KHDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem nad tym ale 15f wiecej za dwa dni to zdzierstwo :1_grinning:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, bany4KHDR napisał:

obstawiam ze na ps4 pro bedzie stabilne 60fps przy lepszych efektach graficznych na 1080p (cienie, refleksy, oswietlenie) :banderas:

Jeżeli tak nie będzie to będzie salwa śmiechu w internetach o mocy ulepszonej konsoli.Jak obserwuje scenę grową to nie wyobrażam sobie,żeby PS4 Pro miało problemy z jakimkolwiek tytułem,który już wyszedł lub wyjdzie w przeciągu roku w 1080p60.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minut temu, bany4KHDR napisał:

A później będzie płacz, że wroguff nie widzo przez dodatkowe efekty i będą ciorani przez gorszy sort w 45FPS  :jaro:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby to zależało ode mnie to bym na PS4 Pro dał kilka bajerów graficznych w ustawienia WŁ./WYŁ. ,czegokolwiek ludzie by nie wybrali i tak powinni mieć stałe 60 kl./s tylko wrażenia estetyczne by się zmieniały,są gusta i guściki i trzeba brać to pod uwagę.,ale może być tak jak napisałeś :1_grinning:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, wolly89 napisał:

Chyba sony na konferencji mówiło że multiplayer będzie taki sam na ps4 i ps4 pro.

nie mowili ze bedzie taki sam

ma nie byc roznicy w ilosci fps co nie znaczy ze na PRO beda dropy do 40, rozdzialka i efekty moga byc lepsze, zalezy od tworcow gier

Edytowane przez bany4KHDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zbytnio nie śledzę wątku o PRO ale coś też kojarzę że niby BF1 ma śmigać na pro i wyglądać o niebo lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziano że bf1 dostanie patche ulepszające na pro. Co i kto jak rozumie to już indywidualna sprawa i nie chce wywołać żadnej kłótni, lecz to jak będzie wyglądała gra na pro zależy tylko od wydawcy. Póki co wiadomo że dostanie patch ulepszający i na tym pozostańmy bo może być też tak że będzie stałe 60fps i nic więcej w porównaniu do amator edition..

Brak różnic w multi różnie jest interpretowany lecz narazie unikałbym wypowiedzi że będzie nie wiadomo jak lepiej, bo to co będzie może nas wszystkich zaskoczyć w pozytywnym i negatywnym sensie..

To tylko i wyłącznie moje zdanie które nie ma na celu wywołania kłótni!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś z grających coś więcej napisać o trypie Operacje? 

W sumie nie intersowałem się tym za bardzo, dopiero teraz czytam, że jeden mecz może trwać nawet do 1-2 godzin, na czym dokładnie to polega? Jak to wygląda? 

Jak rozumiem, jest to Rush w troche innych wydaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy bedzie mozna sciagac? Jak sie skonczy odliczanie, czy bedzie cos wcześniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczyło spojrzeć na poprzednią stronę... Pobierać można już 19.10 od godziny 00:01 czyli od dzisiaj.

Jak się skończy odliczanie to możesz uruchomić grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy na pro bedzie lepiej a na scorpio to juz w ogole miazga, ale pograłem chwile na zwykłym ixie w ea access i graficznie jest mega.  Na poczatku tylko sie rozglądałem dookoła ginąc co chwile :) Pewnie na master race we full sztosie bedzie jeszce lepiej ale mnie nawet wersja na x1 pozytywnie zaskoczyła 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest właśnie ta dynamiczna rozdzielczość o której była mowa wczesniej:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No potwierdzone. Widziałem to dwukrotnie u siebie na ekranie nie wiem czy tak ma być czy to amator edition nie wyrabia :22_stuck_out_tongue_winking_eye:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi co jest bo juz głupieje, kupiłem gre,  zwykła edycja i nie moge jej pobrac na konsoli w ps store widnieje mi, ze zakupiona. i odlicza czas do piątku ale co z tego skoro nie moge kliknąć pobierz 

Edytowane przez Dynio24_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi