Kisiel-PL 492 Napisano 20 Październik 2016 Snajpy to rak wszystkich FPSów Chyba, że jest się mobilnym sniperem, a nie leży się na jednej górce przez całą mapę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 20 Październik 2016 Narazie przez te 3 dni nie uświadczyłem jakiegoś ataku snajperów. Są ale nie uprzykrzają życia No ale jutro to wszystko może się zmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 20 Październik 2016 2-3 spoty na mpce typu pustynia, przyczajka, lewa gałka i kombinacja L2\R2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 20 Październik 2016 Akurat pustynia to znienawidzona mapa przezemnie, a co lepsze lub gorsze, ludzie tak dobrze ją opanowali i poznali wszystkie zakamarki że przejąć punkt C to niemal wyczyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 20 Październik 2016 Przy sniperach trzeba obrać movement pijanego mistrza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
api 1 Napisano 20 Październik 2016 (edytowane) Dzwoniłem do satruna. Narazie nic nie wiedzą o nocnej sprzedaży, ale podobno o 17 ma być wiadomo Chyba mi jakiś kit wcisnął chłopaczek Edytowane 20 Październik 2016 przez api Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 20 Październik 2016 4 godziny temu, Banan91PL napisał: Martwię się o całe bydło na serwerze znów będzie 0 podnoszenia 0 amunicji i 30 chłopa na pale przed siebie jako mięso armatnie Nie martw się znajdę Cię w tym mglistym bydlę, podniose i amunicją nakarmie ;DD Btw. Ludzie ja rozumiem jakby kratę piwa albo karton vodki rozdawali za darmo, ale jechać o 1 w nocy po grę ? Po grę ...? Ogarnijcie się : ( 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 20 Październik 2016 ja tam nie mam nic przeciwko nocnym premierom, ps4 kupowalem na nocnej, gry to mniejszy prestiz ale zaloze sie ze sa napaleni gracze ktorzy mieli by problem z zasnieciem z emocji i taka nocna premiera jest wlasnie dla nich. Ja juz mam gre na dysku, pewnie pogram po polnocy troche 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 20 Październik 2016 Ktoś kto już grał niech mi powie czy warto, bo nei będę miał co grać w tym roku Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 20 Październik 2016 Zastanawiam się tak btw. po co cudowne EA przebudowało to MENU z BF4? Po co? komu to wadziło? Co lepsze, z BF1 NIE DA się przejść do BF4 i z BF4 nie da się przejść do BF1. Więc pytam się po co? PS: To takie luźne spostrzeżenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 20 Październik 2016 nie mozna polaczyc z serverami EA, falstart w hooj, nie kupilem tej gry dla kampani, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 20 Październik 2016 3 minuty temu, bany4KHDR napisał: nie mozna polaczyc z serverami EA, falstart w hooj, nie kupilem tej gry dla kampani, to próbuj kolego ile się da bo ja gram bez problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 20 Październik 2016 dobra poszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 20 Październik 2016 " userid="27993"]Ktoś kto już grał niech mi powie czy warto, bo nei będę miał co grać w tym roku Sent from my m2 using Tapatalk Osobiście nie mam większych zastrzeżeń. Kawał świetnej produkcji (mapki, klimat, grafika) Mam nadzieje, ze się świetnie sprzeda i pogrzebie konkurencje w tym roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 21 Październik 2016 Grafa zrobila większe wrażenia niz U4, gra sie miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 21 Październik 2016 (edytowane) W Battlefield 1 będzie można zakładać prywatne serwery, które będą umożliwiać dostosowywanie rozgrywki do własnych potrzeb i upodobań.Ujawniono właśnie co gracze będą mogli zmieniać na serwerze oraz ile to będzie kosztować. Tanio nie jest, dodatkowo gracze PC zapłącą sporo więcej niż konsolowcy. Klienci na prywatnym serwerze mogą zmieniać: Nazwę Dostęp map Tryb gry Ustawienia rozgrywki Wiele więcej CENY: PC 1 dzień: $2.99 – około 11,7 zł 7 dni: $11.99 – około 46,8 zł 30 dni: $42.99 – około 167,7 zł 90 dni: $99.99 – około 390 zł 180 dni: $149.99 – około 585 zł PlayStation 4, Xbox One 1 dzień: $1.99 – około 7,8 zł 7 dni: $7.99 – około 31,2 zł 30 dni: $26.99 – około 105,3 zł 90 dni: $64.99 – około 253,5 zł 180 dni: $99.99 – około 390 zł Edytowane 21 Październik 2016 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 21 Październik 2016 " userid="27993"]Ktoś kto już grał niech mi powie czy warto, bo nei będę miał co grać w tym roku :38_worried:Sent from my m2 using Tapatalk Osobiście nie mam większych zastrzeżeń. Kawał świetnej produkcji (mapki, klimat, grafika) Mam nadzieje, ze się świetnie sprzeda i pogrzebie konkurencje w tym roku Infinite Warfare już zostało pogrzebane... Dzięki za odpowiedź Sent from my m2 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolly89 5 Napisano 21 Październik 2016 BF1 Kupiony w media expert za 219,99 zł. W empiku chciałem ale tam jest za 239 zł. Jeszcze 1 min pobierania 2,376 GB patcha i można grać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 21 Październik 2016 Coś czuje, że EA trafiło w punkt. Za rok CoD też pewnie zacznie powroty bo ludzie już rzygają tymi ich jet packami, nanoszkieletami i resztą 'future warfare crapu' A tu się zapowiada hiciorek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 21 Październik 2016 W empiku 299zł za podstawową wersję hahahahahahahahahahaha Oni są niepoważni. Na pytanie "skąd taka cena? 10 metrów od Was w media jest o 80 zł taniej?" usłyszałem "nie wiem... tak nam producent zalecił" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolly89 5 Napisano 21 Październik 2016 Dziwne u mnie jest za 239,99zł a to i tak drogo. Trwa instalowanie gry online 79 %.... A ja mam czas tylko do 12 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 21 Październik 2016 Empik to stan umysłu. Oni dalej mają niektóre pozycje po prawie dwie stowki, które były już w Plusie, tego nie ogarniesz Grajcie niewiasty i opisujcie, jak wam pierwszy hajp opadnie, dajcie znać jakie plusy i jakie minusy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 21 Październik 2016 Jest za 239 ale na stronce w stacjonarnym sklepie Empiku jest po 299. Przynajmniej u mnie ale nie wiem czy cenowo jest różnie w różnych punktach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolly89 5 Napisano 21 Październik 2016 1 minutę temu, Grassek napisał: Jest za 239 ale na stronce w stacjonarnym sklepie Empiku jest po 299. Przynajmniej u mnie ale nie wiem czy cenowo jest różnie w różnych punktach. No ja mówię o cenię w stacjonarnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 21 Październik 2016 U mnie Media Expert za 220 i raczej tam kupię. Poczekam tylko na wasze recenzje 😊🍻 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach