Banan91PL 287 Napisano 29 Październik 2016 24 minut temu, Thrasher8888 napisał: Takie pytanko: Czy da się niszczyć całe budynki jak w BC2? czy tylko część budowli da się zniszczyć a reszta jest niezniszczalna? Działa to jak w 4 mniej więcej nie wszystko zniszczysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eX4cT_PL 26 Napisano 29 Październik 2016 Ale uważam ze zniszczysz wiecej niz w Bf4, a wjeżdżać czołgiem w budynki mógłbym całymi dniami. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gitara1986 49 Napisano 29 Październik 2016 Da się zniszczyc prawie wszystko i nawet więcej niż w BFBC2 dynamit postawiony na strychu i odpalony nie rozwala tylko scian, eksplozja rozwla nawet podłoge i schody a tego nie było w bfbc2. Moje pytanie czy wie ktoś kiedy bedzie HARDCORE dostępny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyso52 35 Napisano 29 Październik 2016 (edytowane) Na mapie Skraj Monarchii na centralnym punkcie, już nie pamiętam jak się nazywa, chyba D stoją dwa budynki których niczym nie da się ruszyć, trochę denerwuje taka niekonsekwencja w destrukcji, ale i tak całość wypada znakomicie Edytowane 29 Październik 2016 przez Wyso52 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 30 Październik 2016 Największy rak fpsowy? K/D ratio ..... Barany zamiast grać zespołowo i wykonywac objectivy kampią po krzakach co by K/D ratio podskoczyło, no bo przecież to najważniejsze ujjj że drużyna przegrywa ważne że "na plusie" Pro gracze Pro konsola Nie jeden mało co się nie zesra byle K/D ratio zwiększyć, lag switche używanie glitchy mapy itd . Podoba mi się ten BF w założeniach ale wiem jak to wygląda w praktyce bo grałem w poprzednie BFy a mentalność 80% ludzi w to grających ... dramat Wniosek prosty, szkoda nerwów wole RL odpalić tam nie liczy się ile kto pkt natrzaska tylko skill i wynik końcowy jaki osiągnie drużyna. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Październik 2016 Ja mam k/d w dupie . Za fraga jest 100 pkt za flagę 750. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 30 Październik 2016 Co zrobić, nawet samo Dice widzi problem, za samo przejęcie flagi jest coraz więcej punktów, ale jak widać to nic nie daje. Imo wystarczy zlikwidować pod koniec meczu ekran ze statami k/d i będzie po problemie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 30 Październik 2016 Nie raz sam lece na flage żeby przejąć bo reszta drużyny kurw.. sie gdzieś po krzakach, budynkach itd etc.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j0tasghan 0 Napisano 30 Październik 2016 Wczoraj zrobiłem rajd po skraju mapy i 7 snajperow z noza ubilem. Zero zainteresowania tym co się wokół dzieje. Skupieni na fragach. Wysłałem to wysłałem. Na c... drążyć temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 30 Październik 2016 Też wczoraj pograłem z radomami niestety i wrażenia niefajne. Trzy razy zmieniałem drużyny bo połowa tych debili kampi na końcu mapy grając w podboju. O rozkaz proszę po 10 razy i nic... Ludzie chyba nie do końca wiedzą o co chodzi w tych trybach. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Październik 2016 W takim razie pasuje złożyć jakis forumowy team i się zebrac Niedziela dzisiaj, może coś by się udało Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 30 Październik 2016 12 minut temu, pike napisał: Też wczoraj pograłem z radomami niestety i wrażenia niefajne. Trzy razy zmieniałem drużyny bo połowa tych debili kampi na końcu mapy grając w podboju. O rozkaz proszę po 10 razy i nic... Ludzie chyba nie do końca wiedzą o co chodzi w tych trybach. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Widzisz problem w tym że oni doskonale wiedzą o co chodzi w tych trybach i robią to świadomie, na podboju łatwiej jest mu natłuc K/D ratio którym tak się szczycą(wyznacznik PRO) Gdyby poszedł taki lamus jeden z drugim na TD to już by tak łatwo nie miał . A na podboju? dobra miejscówka i strzela jak do kaczek. K/D masta race . Jak ktoś chce się w tym babrać to spoko, ja sporo grałem w BC2 później jeszcze w BF3 naprawdę było spoko choć każdy wie co się działo na metro. Miesiąc szamotaniny z BF4 i dałem sobie spokój, ten BF1 w założeniach naprawdę fajnie wygląda ale jak mówię wiem jak wygląda to w praktyce. 20 w maszynach 20 kampów i 20 mięs armatnich dla w/w próbujących przejąć flagę czy zrobić obj. Mnie to nie bawi a jak już to na krótką metę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dalgrin 1 Napisano 30 Październik 2016 Dziala Wam online? Ja nie mogle polaczyc z serwerem... inne gry dzialaja normalnie:( Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Wyglada na to ze dostawca neta cos zablokowal bo na internecie z telefonu dziala normalnie.... super dzien sie zaczyna.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 30 Październik 2016 Fifa tyż nie teges Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 30 Październik 2016 Bf4 też leży. Z nfs rivals też są jakieś kwiatki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 30 Październik 2016 W takim razie robię sobie singla Kilka godzin luzu niedzielnego i dupęcja z grania z chłopakami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 30 Październik 2016 Pany jaki jest algorytm na resp czołgów? jak to działa? jest jakis respawn-time? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 30 Październik 2016 (edytowane) z tym kd ratio i kamperami przesadzacie, mi osobiscie najwiecej frajdy sprawia ubijanie przeciwnikow, gram glownie w tdm i tam o to chodzi, czasem w dominacje a na podboju krece o wiele gorsze staty bo tam jest haos i mozna dostac kulke z kazdej strony przy 64 graczach, poza tym bf to nie jestr COD gdzie sie biegnie do jakiegos punktu na rambo tylko trzeba czasem gdzies przykampic jesli sie trafi na wieksza liczbe przeciwnikow bo inaczej sie ginie. Inna sprawa to ze obrona punktow jest rownie wazna co ich zdobywanie o czym wiekszosc zapomina i jak ktos ma k/d 50:5 to troche ich obronil a waszym zdaniem nalezy stac odslonietym przy fladze i czekac na kulke? No jasne ze sie krwa schowam bo nie jestem idiota... potem ten co biegnie na rambo do punktu i jego trzech kolegow pada i swoja bezmyslna gre tlumacza tym ze inni sie kampia no beczunia, Edytowane 30 Październik 2016 przez bany4KHDR 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veroni 17 Napisano 30 Październik 2016 Zapewne chodzi o kamperów porozstawianych na krańcach mapy wzgórzach etc. Nikt tu raczej nie gani tzw. "Przyczajki" przy fladze, czytanie ze zrozumieniem się kłania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 30 Październik 2016 1 minutę temu, Veroni napisał: Zapewne chodzi o kamperów porozstawianych na krańcach mapy wzgórzach etc. Nikt to raczej nie gani tzw. Przyczajki przy fladze, czytanie ze zrozumieniem się kłania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Po tym co napisali koledzy nie sadze ze chodzilo tylko o snajperow a wracajac do snajperow dziwne zeby long range sniper pchal sie na close combat, zarowno na wojnie jak i w grze 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veroni 17 Napisano 30 Październik 2016 Dlatego zawsze będzie narzekanie. Po to tez są zmienne warunki pogodowe oraz granaty dymne. Ogólnie podstawa to zgrany zespół i samotnik snajper się zanudzi i poza dobry K/D nie będzie miał wiele punktów na Podboju. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Październik 2016 Dla mnie jest to normalne, że jedni bronią celu z daleka, po to żeby m. in. inni mogli dotrzeć do celu Przykładowo po to jest pociąg na Suezie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 30 Październik 2016 (edytowane) 13 minut temu, Veroni napisał: Dlatego zawsze będzie narzekanie. Po to tez są zmienne warunki pogodowe oraz granaty dymne. Ogólnie podstawa to zgrany zespół i samotnik snajper się zanudzi i poza dobry K/D nie będzie miał wiele punktów na Podboju. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro narzekanie bedzie zawsze, zgadzam sie taka polska mentalnosc a odnosnie tego czy sniper bedzie sie nudzil czy nie to bym polemizowal bo headshot z 300m albo sciagniecie kolesia na koniu albo kogos w jeepie czy samolocie daje samotnym wilkom nieporownywalnie wieksza frajde niz teamplay. Poza tym teamplay tez jest bo masz przeglad i informujesz znajomych gdzie jest akcja albo czy ktos sie do nich zbliza bo no i zaznaczasz piechote i pojazdy Edytowane 30 Październik 2016 przez bany4KHDR 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Październik 2016 4 minuty temu, bany4KHDR napisał: narzekanie bedzie zawsze, zgadzam sie taka polska mentalnosc a odnosnie tego czy sniper bedzie sie nudzil czy nie to bym polemizowal bo headshot z 300m albo sciagniecie kolesia na koniu albo kogos w jeepie czy samolocie daje samotnym wilkom nieporownywalnie wieksza frajde niz teamplay. Poza tym teamplay tez jest bo masz przeglad i informujesz znajomych gdzie jest akcja albo czy ktos sie do nich zbliza bo no i zaznaczasz piechote i pojazdy a przede wszystkim - cel X atak, i cały team leci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xtomashx 37 Napisano 30 Październik 2016 Kampienie zawsze będzie jednak najbardziej wkurza to że często zamiast właśnie zajmować punkt właśnie biegają w poszukiwaniu fragów. Najlepsze jest to że ja nie raz mam dwa razy więcej śmierci już zabić a jestem pierwszy lub drugi w teamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach