Bartek_Red 667 Napisano 14 Marzec 2017 X fragów z danej broni klasowej (np. Autoloading w przypadku medyka) + X czynności dodatkowej (np. reanimacji), to przykład z brzegu. Każda klasa ma podobnie (są dwie bronie na klasę do odblokowania). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 14 Marzec 2017 Już leci patch. Chyba 7 GB. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 14 Marzec 2017 I wszystkie zmiany : https://www.battlefield.com/pl-pl/news/update-notes/bf1-they-shall-not-pass-update No kurwa czytam czytam i nie wierze - granaty same się odnawiają. I info od nich : "Cały czas podejmujemy wysiłki mające przeciwdziałać nadmiernemu użyciu granatów i gadżetów wybuchowych. Tym razem zmieniamy sposób uzupełniania ich zapasów. Chodzi nam o to, aby ograniczyć liczbę dostępnych granatów w miejscach, gdzie ich zapas jest nieustannie odnawiany – na przykład w przewężeniach – ale by ich uzupełnianie nie stało się generalnie zbyt powolne. Podobnie jak w przypadku niektórych gadżetów, zapas granatów po jego wyczerpaniu jest powoli uzupełniany. W pobliżu skrzynek amunicyjnych dzieje się to dużo szybciej.". Albo ja jestem głupi i to źle rozumiem albo oni są popierdoleni po prostu. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 14 Marzec 2017 Może wydłużyli czas odnawiania przy skrzyni po prostu. Samodzielne odnawianie bez skrzynek to jeszcze nic złego, pod warunkiem, że będzie trwało wystarczająco długo. Pogramy i wyjdzie w praniu. Dodatek ściągnę dopiero wieczorem, więc pewnie potestuję w nocy/ jutro rano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 14 Marzec 2017 Już dawno o tym pisałem i mówiłem. Też myślałem, że jestem głupi, bo nie mogłem uwierzyć w to co czytam. Jednak głupi nie jestem, niestety. Czasami mnie zastanawia co za ludzie robią te gry, bo chyba nie byli graczy. - Mamy problem ze spamem granatów, co robimy? - Samoodnawialne granaty! - .... - Profit Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 14 Marzec 2017 Ale granaty same - poważnie? No nie może być i jeszcze pierdziela aby uniknąć spamu granatami.... Przecież teraz to dopiero będą latać bo każdy bez zastanowienia wypieprzy ten jeden wiedząc ze za te 30 sekund ma kolejnego. Tak to może się chociaż chwile zastanawiał czy na pewno warto. Już chętnie bym sprawdził ale serwery jeszcze nie żyją. Ja wiem Wszebor ze mówiłeś o tym ale nie wierzyłem - w sumie dalej nie wierze - muszę wejść i zobaczyć na własne oczy ten absurd. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioraj 18 Napisano 14 Marzec 2017 Dalej nie idzie grac :\ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 14 Marzec 2017 Taaa nie działa online. Zapomnieli serwery uruchomić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71TrueOne 12 Napisano 14 Marzec 2017 Czy mapki są w patchu (bo spory ...ponad 7 GB) czy osobno w store ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 14 Marzec 2017 W storze nie widać wiec pewnie w patchu. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 14 Marzec 2017 Z tymi granatami to dali masakra bedzie teraz a w lesie argonskim co będzie się dzialo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 14 Marzec 2017 No dobra - jak wybrać nowe mapki bez wyszukiwarki serwerów? W lini frontu ok są nowe ale nie da się dołączyć wiec szukam jakiegoś podboju i ni cholery nie da się znaleźć Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 14 Marzec 2017 Bez wyszukiwarki nie da rady. W poprzednich BFach można było filtrować mapy po konkretnych DLC. Zobacz tutaj w filtr i zaznacz tylko te 4 mapy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 14 Marzec 2017 No ale z tymi granatami to przegięcie jak cholera jest. Jest większy spam niż był i to zdecydowanie większy. Mam nadzieje ze szybko wróci do normalności z tym. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 14 Marzec 2017 9 minut temu, Eloszki napisał: No ale z tymi granatami to przegięcie jak cholera jest. Jest większy spam niż był i to zdecydowanie większy. Mam nadzieje ze szybko wróci do normalności z tym. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nie wiem kto na taki głupi pomysł wpadł totalnie bezsensu nie rozumiem tej decyzji o wprowadzeniu tego nie wiem czym się kierowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 14 Marzec 2017 I po co im to całe środowisko testowe? Specjalne serwery, multum graczy z wcześniejszym dostępem na PC, a oni i tak przepychają pomysły z dupy. Szturmowiec będzie teraz popularny bardziej niż zwykle, granaty zwykłe + ppanc i ogień Brakuje jeszcze, żeby odnawiały się pociski do działa ppanc i byłby terminator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 14 Marzec 2017 Ty weź to skasuj bo jeszcze stwierdza ze to dobry pomysł Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 14 Marzec 2017 (edytowane) Changelog: https://www.battlefield.com/pl-pl/news/update-notes/bf1-they-shall-not-pass-update Edit: Przepraszam was bardzo, ale muszę włączyć tryb polskiego marudy. Czy mapa Verdun nie miała przypadkiem dziać się w nocy lub późnym wieczorem? Oglądam gameplaye, a tam jasno jak bym o 8 rano w lato pojechał na plażę w bezchmurny dzień. Czuję się oszukany i okłamany. Znowu plaskacz w ryj od DICE/EA. Tak wiem, że pogoda się później się zmienia i jest ciemniej, ale nie wygląda to tak jak się chwalili na trailerach i innych gameplayach. Dla przypomnienia: Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Marzec 2017 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 14 Marzec 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Eloszki napisał: No dobra - jak wybrać nowe mapki bez wyszukiwarki serwerów? W lini frontu ok są nowe ale nie da się dołączyć wiec szukam jakiegoś podboju i ni cholery nie da się znaleźć Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Zaraz po odpaleniu gry sa kafelki i w rekomendowanych masz do wyboru podboj gdzie sa tylko mapy z DLC. Ale rozpierd*l na forcie jest przebija to metro... czlowiek sie respi "na fladze" a laduje miedzy trzema przeciwnikami w waskim tunelu. Tysoac granatow z kazdej strony lata. Edytowane 14 Marzec 2017 przez SkibaPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 15 Marzec 2017 Broń RSC 1917 i reszta tylko co wykupili Premium ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 15 Marzec 2017 DLC jest dla posiadaczy PREMKI/Season Pass-a czy czego tam tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 15 Marzec 2017 DLC jest dla posiadaczy PREMKI/Season Pass-a czy czego tam tak? Tak. Za dwa tygodnie będzie do kupienia dla pozostałych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Marzec 2017 (edytowane) Napalilem sie na bron medyka ktora zabiera po 50 hp i juz przymykam oko na to, ze ma 6 pestek bo mi to pasuje ale jest wolno-strzelna i ciezko z tym dynamicznie grac w zwarciu oraz nie ma trybu automatycznego. Wrocilem do Cei-Rigotti i to jest to ale bede na zmiane probowal ja ogarnac bo ta paskuda ma potencjal. Edytowane 15 Marzec 2017 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 15 Marzec 2017 Dobrze że już ten dodatek wyszedł, bo mapy z podstawki już trochę się znudziły, ciekawe te nowe mapki nawet. Fort de Vaux i Verdun kozackie, Przełamanie też niezłe, ta na "S" wypada dość blado, do tego zbyt podobna do tych kilku wiejskich mapek z podstawki. Odblokowania broni dość łatwe i przyjemne. Ten nowy tryb Linia frontu bardzo mi się spodobał, takie wojenne przeciąganie liny, żywszy i płynniejszy Podbój. Wczoraj jedna mapka trwała prawie 1,5 h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 15 Marzec 2017 Dodatek wyszedł im bardzo dobrze. Fort i Verdun lepsze od większości mapek z podstawki, zdecydowanie. Dwie pozostałe mapy dość średnie, nie zapadają w pamięć, ale zawsze to coś nowego. Pozostaje odblokować wszystkie bronie. Są też nowe zabawki do walki wręcz, do uzbierania w częściach. Grania będzie w sam raz do kolejnego dodatku, w międzyczasie wróci się najwyżej do map z podstawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach