Patricko 8082 Napisano 8 Czerwiec 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Czerwiec 2016 https://blog.eu.playstation.com/2016/06/08/injustice-2-is-coming-to-ps4-in-2017/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 8 Czerwiec 2016 bardzo fajne CGI, niech teraz pokażą gameplay, bo jedynka to było okrutne drewno ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 8 Czerwiec 2016 Jako fanboy DC jaram się niesamowicie. Oby tego nie zepsuli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 31 Maj 2017 Recka od Angry Joe, czyżby najlepsza bijatyka od bardzo dawna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 1 Czerwiec 2017 Czy ktoś w ogóle tutaj gra w I2? Temat martwy, a gra jest świetna! Nie jestem fanem bijatyk, więc dużo rozeznania nie mam, ale myślę, że to zdecydowanie najlepsza bijatyka od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Czerwiec 2017 1 minutę temu, stolarz1916 napisał: Czy ktoś w ogóle tutaj gra w I2? Temat martwy, a gra jest świetna! Nie jestem fanem bijatyk, więc dużo rozeznania nie mam, ale myślę, że to zdecydowanie najlepsza bijatyka od lat No skoro takie opinie to chyba zaraz kupię I2 za kilka dolków na plati... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 1 Czerwiec 2017 14 minut temu, DigitalMan_PL napisał: No skoro takie opinie to chyba zaraz kupię I2 za kilka dolków na plati... chyba nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Czerwiec 2017 (edytowane) 30 minut temu, bany4KHDR napisał: chyba nie Cóż to kupię na XboxOne , z jakiegoś bieda regionu (Argentyna, Brazylia, Chiny) i przycebulę to na 2 sasasasasa Edytowane 1 Czerwiec 2017 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 1 Czerwiec 2017 IMO warto brać za każą cenę Ja wziąłem najbardziej wypasioną wersję z season passem (co prawda z rabatem) i nie żałuję Grać można godzinami, tryb multiwersum to jest majstersztyk, ja codziennie się zagrywam i wciąż zero nudy. Jeszcze przez te 2 tygodnie nie ruszyłem multi (mój poziom zaawansowania w bijatykach skutecznie mnie na razie odstrasza), ale kiedyś w końcu to zrobię. System całego gear'u jest świetny, osobiście z wielką radością robię kolejne eventy w multiwersum i otwieram motherboxy, żeby znaleźć nowe ciuszki. Fajną sprawą jest też coś dla takich noobów jak ja w temacie bijatyk, czyli włączanie SI, które gra za nas. Jakoś sobie radzisz w evencie, ale przychodzi czas, że został boss, którego za nic nie możesz pokonać po wielu próbach? Włączasz SI, które pokonuje go za ciebie i event ukończony Co prawda pewnie dużo osób uzna to za zbytnie ułatwienie, ale imo jest to świetny pomysł. Tak samo jeśli chce się podexpić postać, którą się nie bardzo ogarnia grać, ale jest potrzebna do trofika, itd. SI za nas ją podexpi. Mam nadzieję, że nie napisałem chaotycznie i że zachęcę kogoś do kupna, bo naprawdę warto! W razie czego jeśli ktoś będzie chętny pograć lub ma pytania to śmiało pisać 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 9 Czerwiec 2017 Skusiłem się na Injustice 2 generalnie nie żałuję gra naprawde jest dobra a nawet bardzo dobra. Fajne jest to połączenie RPG z bijatyką. Jednak mam problem z bardziej złożonymi kombosami, mam wrażenie ze nie zawsze działają w sparingu widzę ze wykonalem kombinacje a nie zawsze działa? Też macie takie odczucie? p.s pierwsza gra w której nie przeszedłem samouczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 9 Czerwiec 2017 Samo wklepanie kombinacji to nie wszystko, musi być odpowiedni timing między kolejnymi częściami combo. Nie grałem w Injustice 2, ale na poprzedniej grze tej ekipy, czyli Mortal Kombat X, zjadłem zęby 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 9 Czerwiec 2017 (edytowane) Kurde w takim razie musze to wyczuć bo narazie marnie to wygląda Jak ktoś ma jakieś porady jak ogarnąć to pisać śmiało Edytowane 9 Czerwiec 2017 przez mesutOzim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 12 Listopad 2017 Ale ta gra jest świetna!Panowie, bierzcie dopóki jest w promocji!Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach