MagEllan 2738 Napisano 27 Luty 2017 9 minut temu, paszczakus napisał: gierka miodzio, macie coś odblokowane na wrogie helikoptery? jakieś RPG czy coś? No wlasnie jest jedna poboczna gdzie mnie heli non stop daja w pupe. hmm a moze mozdzierz od rebeliantow pomoze dzis jesli beta jeszcze trwa sprawdze. Ogolnie jak juz troche pogralem i zobaczylem ze AI moze byc przydatne i ze jednak mozna taktycznie podchodzic to mialem wiekszy fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 27 Luty 2017 Na heli w becie LMG jest w miare skuteczne, albo dobrze wycelowany granatnik. A tutaj troche coopa: Potem moze wrzuce filmik jak sie w 4 okolo 15 minut skradamy do bazy bez zadnych alarmow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paszczakus 6 Napisano 28 Luty 2017 to jeszcze pytanie za 100pkt jak użyć granatnika pod lufą po odblokowaniu ?? wszystkie przyciski próbowałem a w opcjach sterowania nic nie znalazłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 28 Luty 2017 Teraz, paszczakus napisał: to jeszcze pytanie za 100pkt jak użyć granatnika pod lufą po odblokowaniu ?? wszystkie przyciski próbowałem a w opcjach sterowania nic nie znalazłem... nie jestes sam mnie tez odrobinke czasu to zajelo. Modujesz bron podpinasz granatnik. L2 i celujesz z karabinu potem kirunkowy na krzyzaku w dol przelacza na granatnik. jest 5 granatow i dosc dlugo sie przeladowuja wiec warto tobic to manualnie po strzale. I tez rzuce pytaniem - kupilem upgrade do drona halas zeby odciagac wrogow - jak tego uzyc latalem wrogowi za plecami i jakos nie widzialem opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 28 Luty 2017 L2 + ⬇️ N6 & TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareeku 66 Napisano 3 Marzec 2017 Pierwsza beta mi nie podeszła ale przy drugiej na najwyższym poziomie trudności bawiłem się ze znajomy wyśmienicie! Po wewnętrznej walce dziś zamówiłem golda I teraz czekam na wtorek jak dziecko. W Wildlands zalecam grać wyłącznie na najwyższym poziomie trudności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawku2 18 Napisano 5 Marzec 2017 Czy wynagane jest stałe połączenie z internetem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Marzec 2017 Do singla nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawku2 18 Napisano 5 Marzec 2017 Czyli nie ma jak w The Division że brak połączenia z serwerami i nie pograsz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 6 Marzec 2017 Kupił już ktoś może, podzielcie się wrażeniami Ja po becie z kumplem zdecydowaliśmy sie na wersje gold gra przypadła nam do gustu czekam na swoja kopie i gram mam nadzieje już od jutra Gra może nie jest idealna jednak jak dla fana militariów mysle ze obowiazkowa pozycja P.S polecam kanal na youtubie : ForceInSpecialTactics goście nieźle ogarniają wygląda jakby to faktycznie jednostka specjalna grala w przerwie między misjami Fajny instruktaż jak powinno sie grać w te grę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 6 Marzec 2017 38 minut temu, mesutOzim napisał: Kupił już ktoś może, podzielcie się wrażeniami Ja po becie z kumplem zdecydowaliśmy sie na wersje gold gra przypadła nam do gustu czekam na swoja kopie i gram mam nadzieje już od jutra Gra może nie jest idealna jednak jak dla fana militariów mysle ze obowiazkowa pozycja P.S polecam kanal na youtubie : ForceInSpecialTactics goście nieźle ogarniają wygląda jakby to faktycznie jednostka specjalna grala w przerwie między misjami Fajny instruktaż jak powinno sie grać w te grę Nie gniewaj się za to co napiszę, ale MUSZĘ! Jaki do qurwy instruktaż jak powinno się grać w tę grę?? Nie ma czegoś takiego, każdy gra jak chce... Co do samej gry jeżeli to pozycja obowiązkowa dla fanów militariów to co powiesz o Future Soldier (PS3), o Rainbox Six Rogue Spear / Raven Shield (PC)... Natomiast na PS4 to fakt mało tego, ale niestety koło prawdziwego Ghost Recon-a to to badziewie nawet nie leżało... Co nie zmienia faktu, że alternatyw zbytnio nie ma (R6 Siege) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Marzec 2017 Bubel jak division ze ludzie nie uczą się na błędach ludzi którzy kupili Golda division przed premierą ehhh ja juz nic nie biorę od tej firmy zwykła kalka z roku na rok 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 6 Marzec 2017 @up Nie przesadzaj i zagraj w For Honor 😉 HTC 10 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 6 Marzec 2017 Pytanie do osób ktore czekają już na swoja gre. Mam do tej pory zainstalowana bete. Czy lepiej jest zostawic bete i pelna wersja zainstaluje sie na becie i zostana wszystkie postepy z bety czy jednak tak nie bedzie ? A moze lepiej usunac bete i zainstalowac pelna wersje ? Czy to nie ma w ogole znaczenia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 6 Marzec 2017 18 minut temu, DigitalMan_PL napisał: Nie gniewaj się za to co napiszę, ale MUSZĘ! Jaki do qurwy instruktaż jak powinno się grać w tę grę?? Nie ma czegoś takiego, każdy gra jak chce... Co do samej gry jeżeli to pozycja obowiązkowa dla fanów militariów to co powiesz o Future Soldier (PS3), o Rainbox Six Rogue Spear / Raven Shield (PC)... Natomiast na PS4 to fakt mało tego, ale niestety koło prawdziwego Ghost Recon-a to to badziewie nawet nie leżało... Co nie zmienia faktu, że alternatyw zbytnio nie ma (R6 Siege) Też się nie gniewaj ale muszę ! Napiąłeś się jak skóra na baranich jajach... Czy ja Ci każe tak w to grać? Pewnie i tak byś nie umiał, ale spoko... Zresztą skoro i tak nie zamierzasz kupować tej gry to po co się wypowiadasz? Wyraźnie napisałem że proszę o opinie osóby które być może już grają. Czytanie ze zrozumieniem kuleje ? P.S Jak znajdziesz mi Raven Shield na ps4 to chętnie w to pogram 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 6 Marzec 2017 Teraz, mesutOzim napisał: Też się nie gniewaj ale muszę ! Napiąłeś się jak skóra na baranich jajach... Czy ja Ci każe tak w to grać? Pewnie i tak byś nie umiał, ale spoko... Zresztą skoro i tak nie zamierzasz kupować tej gry to po co się wypowiadasz? Wyraźnie napisałem że proszę o opinie osóby które być może już grają. Czytanie ze zrozumieniem kuleje ? P.S Jak znajdziesz mi Raven Shield na ps4 to chętnie w to pogram Wypowiadam się młodzieńcze bo przegrałem w hooy w stare Ghost Recon-y (m.in. Desert Siege), w stare Rainbow Six-y (2,3), w hooy dużo w Future Soldier... I niestety Wildlands to słaby wytwór dla mas (ma zadowolić jak najwięcej ludu)... Ale fakt ja na 100% nie umiałbym grać jak TY taki PRO... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 6 Marzec 2017 Jak gra zawierać będzie więcej zawartości od The Division to uważam, że fani tego typu gier będą się świetnie bawić tylko oby serwery nie leżały tak jak w FH gdzie masa ludzi zgłasza problem z zamkniętym NAT. Moim zdaniem każdy gra w to co lubi. Ja akurat lubie gry od Ubisoft choć GR nawet mnie nie zaciekawiło ale możliwe jest to, że ten tytuł na prawdę ma potencjał dla grania w ekipie 👍👍👍 Miłego grania życzę wszystkim posiadaczom GR HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mesutOzim 56 Napisano 6 Marzec 2017 24 minut temu, DigitalMan_PL napisał: Wypowiadam się młodzieńcze bo przegrałem w hooy w stare Ghost Recon-y (m.in. Desert Siege), w stare Rainbow Six-y (2,3), w hooy dużo w Future Soldier... I niestety Wildlands to słaby wytwór dla mas (ma zadowolić jak najwięcej ludu)... Ale fakt ja na 100% nie umiałbym grać jak TY taki PRO... Cieszy mnie starcze żeś taki ograny... Akurat pierwsze Rainbow Sixy jak i Ghosta ograłem. Jak wcześniej słusznie napisałeś alternatywy nie ma więc, moje zdanie jest jakie jest. P.S Kanał nie jest mój, więc nie pitol mi o pro graniu bo pewnie z sam z całego tego PRO masz tylko konsole którą się ciągle chwalisz w każdym temacie. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 6 Marzec 2017 2 minuty temu, mesutOzim napisał: Cieszy mnie starcze żeś taki ograny... Akurat pierwsze Rainbow Sixy jak i Ghosta ograłem. Jak wcześniej słusznie napisałeś alternatywy nie ma więc, moje zdanie jest jakie jest. P.S Kanał nie jest mój, więc nie pitol mi o pro graniu bo pewnie z sam z całego tego PRO masz tylko konsole którą się ciągle chwalisz w każdym temacie. A no nie trafiłeś bo ja gram na Amator Stejszyn... Dobra koniec offtopu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 6 Marzec 2017 😀😀😀 Cisza już bo robicie OT 😂😂😂 HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 6 Marzec 2017 Te Kolos, jak tam platyna w Niohu? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 6 Marzec 2017 4 godziny temu, Grassek napisał: Pytanie do osób ktore czekają już na swoja gre. Mam do tej pory zainstalowana bete. Czy lepiej jest zostawic bete i pelna wersja zainstaluje sie na becie i zostana wszystkie postepy z bety czy jednak tak nie bedzie ? A moze lepiej usunac bete i zainstalowac pelna wersje ? Czy to nie ma w ogole znaczenia ?? Zna ktoś odpowiedź ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ckast 83 Napisano 7 Marzec 2017 Jak ktoś juz gra to prosiłbym o ocene i czy warto Może bym się zdecydował zagrać z jakąś ekipą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ali39 4 Napisano 7 Marzec 2017 Jak ktoś chce pograć wspólnie to niech zaprasza ja teraz właśnie pykam nick basienka93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 7 Marzec 2017 No i jak tam ? Gra już ktoś ? Ja jestem po pierwszej misji i narazie nie zauważyłem żadnych zmian względem bety. Można zapraszać do znajomych jeśli ktoś chętny do gry. ID. grassek_69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach