rejpsnake68 104 Napisano 6 Marzec 2018 Za tyle godzin grania...warto!Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 6 Marzec 2018 Warto 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 6 Marzec 2018 Ogólnie giera fajna ale trzeba od niej odpoczywać bo szybko się nudzi. P.S. Dla porównania Gold kupiłem na Xa za 70zl w sklepie MS Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 8 Marzec 2018 Wziąłem, zobaczymy co tam słychać w tej Boliwii. Są tu jacyś ludzie, którzy jeszcze w to grają? Po ogarnięciu podstaw, chętnie bym pocisnął w coopie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 8 Marzec 2018 Napisz do mnie na PSN, mozemy sprobowac zagrac co-opa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 29 Marzec 2018 Jest ktoś chętny, żeby pograć w co-opa? Mam co prawda już 30lvl i kilka misji do końca gry, ale chętnie wbije te dwa trofiki online. 'Praca zespołowa!' i 'I fajrant'. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 1 Kwiecień 2018 Pytanie za 100 punktów. Nie wpadło mi trofeum 'Mistrz misji'. Przeszedłem grę na 100% postępu. Wszystkie misje zaliczone, oprócz tej z Predatorem, ale to jest misja dodatkowa. Czy coś zrobiłem źle??? Chyba, że te rebelianckie trzeba wszystkie zaliczyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 1 Kwiecień 2018 (edytowane) Nie trzeba rebelianckich, padłeś ofiarą najprawdopodobniej glitch'a. Ludzie skarżą się na ten pucharek, jest zbugowany a ubi wiadomo Jeśli nie masz manualnego save gdzieś pod koniec gry, żeby sprawdzić czy po kolejnym patchu to naprawili to niestety współczuję bo wiem ile to grania. Edytowane 1 Kwiecień 2018 przez DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 10 Kwiecień 2018 Wlasnie wystartowal YEAR 2 z nowa kampania SplinterCell, 6 klasami do multi i paroma innymi dodatkami. W najblizszy weekend gra bedzie darmowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 10 Kwiecień 2018 Nareszcie można swoją drużynę " po ludzku" ubraćWysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 10 Kwiecień 2018 Yeap.. u mnie wszyscy biegaja w stroju ze SplinterCell 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 12 Kwiecień 2018 Panowie warto kupić edycję gold o 50 zł więcej niż podstawka czy kupić podstawkę i ewentualnie kupić przepustkę na rok drugi. Bo nie wiem czy warto dopłacić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Kwiecień 2018 Na razie ograj darmowy weekend jak ci siądzie i będziesz dużo grał to różnica w cenie nie jest zbyt duża 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 13 Kwiecień 2018 Dzięki ale niestety nie dam rady ograć. Kiedyś grałem na PS4 w free triala. Teraz chce na pc wziąć. I jeżeli gold to tylko dwa dodatki z czego jak tu ktoś napisał jeden jest tylko dobry a reszta to skórki to może lepiej te 50 dych przeznaczyć na sezon drugi;-). Ach te dylematy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 13 Kwiecień 2018 Godzinę temu, wojcik_dan napisał: Ach te dylematy. W odniesieniu do naszych dyskusji poza tym watkiem - doradzam cierpliwosc i poczekac. Az podstawka na PC zejdzie do 10-11eur np na Voidu. Ci daja klucz do Uplay wiec odpada odpalanie 2 appek - Streamowa wersja i tak wymaga Uplay. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 22 Kwiecień 2018 Jednak skusilem sie na ghost recon za 85zl i póki co multi gra sie miodnie mozecie polecic jakimi klasami najlepiej sie gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach