Solid_POL 187 Napisano 24 Sierpień 2014 Czy zapowiadana na jutro konserwacja PSN została przyspieszona o jeden dzień? Za nic nie mogę wejść do PS Store, odpalić dowolnego multiplayera, a i konsola dziwnie długo się wyłącza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sedno34 4 Napisano 24 Sierpień 2014 Raczej server im padł. Zapowiedzianej konserwacji nie przekładali by z byle powodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 24 Sierpień 2014 Czy zapowiadana na jutro konserwacja PSN została przyspieszona o jeden dzień? Za nic nie mogę wejść do PS Store, odpalić dowolnego multiplayera, a i konsola dziwnie długo się wyłącza. Nie działa. Z telefonu tez nie można wejść wiec raczej wszystko leży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 25 Sierpień 2014 Wczorajszy brak dostępu do PSN wynikał z ataku DDOS na usługę Sony (Zaatakowane zostały też servery Riot'a do gry League of Legends, oraz cały Battle.net od Blizzarda). PSN już działa, a zapowiadana konserwacja została przesunięta na późniejszy termin, który nie został jeszcze ustalony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
euro 22 Napisano 26 Sierpień 2014 Witam Od dziś jestem pierwszy raz szczęśliwym posiadaczem PS+ : ) Jednak mam mały problem... Otóż: Mam internet niestety z limitem który wynosi 23 GB na miesiąć (cyfrowy polsat) . Po normalnym użytkowaniu (przeglądanie stron WWW itd) zostaje mi zawsze około 5 GB które wykorzystuje na ściąganie filmów itd. Jestem w stanie zrezygnować ze ściągania na rzecz grania online na PS4... I teraz pytanie za 10 pkt : Ile mniej więcej zużywa się MB na godzinę grania online ? Czy to 5 GB wystarczy mi na granie około 2-3 h dziennie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 26 Sierpień 2014 Godzina grania online na PS4 to ok. 140-150 mb transferu. Przelicz sobie i sam zdecyduj, jednak jak dla mnie internet z limitem odpada do grania online na konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 26 Sierpień 2014 Lepiej zmień operatora i grasz bez strachu ze zabraknie ci transferu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
euro 22 Napisano 26 Sierpień 2014 Mam umowę jeszcze na rok :( Dzięki za odpowiedź, mooooże jakoś dam radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Sierpień 2014 jednak jak dla mnie internet z limitem odpada do grania online na konsoli. Jeśli mówimy o limicie 2 GB to jak najbardziej, jeśli mówimy o limicie 20GB wzwyż to spokojnie można pograć, sam na takim grałem ponad rok bez najmniejszych problemów. Teraz mam 100 GB w PLAY (tzn. oficjalnie bez limitów w LTE, ale limity zawsze i wszędzie są na mobilnych) i nigdy tego nie wykorzystam przy normalnym użytkowaniu i graniu. Do tego darmowe noce na pobieranie większych rzeczy i internet hula aż miło. Euro, sprawdź sobie czy nie masz możliwości przejścia na LTE i czy polshit nie oferuje jakiegoś pakietu darmowego LTE, bo teraz to modne jest i Play oraz Plus już to wprowadzili. Nie wiem jak inni operatorzy. Jak Cię interesuje więcej info o mobilnym necie to zapraszam tutaj: http://www.ps3site.pl/forum/topic/81002-internet-mobilny/ PS. Tak jak ktoś wyżej napisał, godzina grania to mniej więcej od 110 MB do maksymalnie 150 MB. Grając na PS4 w Destiny + pełny chat z 8 osobami + pełny team w grze na PVP (6 osób) i brało mi bodajże około 144 MB łącznie ze wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 26 Sierpień 2014 Teraz plus i polsat to wlasciwie jedna firma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
euro 22 Napisano 26 Sierpień 2014 Ja właśnie mam LTE. Na razie mam tylko 4 gry i nic nowego aż do pCars raczej nie będe kupował, a zamierzam grać raz na jakiś czas w fife ale głównie w coda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spl1nter 2 Napisano 27 Sierpień 2014 Panowie mam pytanie. Zamierzam przenieść się z PS3 na nową generację. Kiedyś słyszałem o płatnym graniu online poprzez PS4. Czy to prawda czy jakiś dawny farmazon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Sierpień 2014 Trzeba mieć PS+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 27 Sierpień 2014 Musisz miec wykupione ps+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mizziek22 0 Napisano 28 Sierpień 2014 Witam mam pewien problem nie mogę pobrać żadnych gier ani dem gdy pobieram cokolwiek wyskakuje błąd wcześniej tak nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 28 Sierpień 2014 Jest konserwacja sieci teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 28 Sierpień 2014 Jest konserwacja sieci teraz. czy coś wiadomo do kiedy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 28 Sierpień 2014 gdzieś w nocy się kończy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 28 Sierpień 2014 Chyba nad ranem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 28 Sierpień 2014 to trzeba mieć niefart, dziś kupiłem ps4 (golas), a tu po podłączeniu taki zonk - KONSERWA, a do tego jedyną grę, którą mam to elektroniczny BF4, który muszę pobrać z PSNu - jako nakładkę wersji z ps3 dla zainteresowanych gołe PS4 za 1469 z X-KOM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azeros 3 Napisano 28 Sierpień 2014 Nie powinno być tak, że jak się zalogowałem przed konserwacją to mogę grać online? Bo włączam właśnie BF4 a tu mi wyskakuje że muszę się wpisać do PSN... A zalogowany jestem od 17.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 28 Sierpień 2014 O dziwno mi po 23 wszystko dzialalo jesli chodzi o gre on line (bf4), ale do pss sie nie moglem zalogowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 29 Sierpień 2014 Nie powinno być tak, że jak się zalogowałem przed konserwacją to mogę grać online? Bo włączam właśnie BF4 a tu mi wyskakuje że muszę się wpisać do PSN... A zalogowany jestem od 17.. teoretycznie ostatnimi miesiącami jest tak, że jak się logujesz przed konserwą np. dzień wcześniej to potem wpisuje do PSN bez problemów i można grać- wczoraj grałem choćby w KZ3 MP na ps3 mimo konserwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryzyt 3 Napisano 29 Sierpień 2014 Działa wam sieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 29 Sierpień 2014 Działa - teraz się logowałem i wklepywałem kody ze zdrapek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach