DaraS 506 Napisano 21 Lipiec 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Lipiec 2016 Zapowiada się zacny kąsek Tym bardziej, że jakoś SS tylko liznąłem, natomiast grało się w SS 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Lipiec 2016 Kolejna wyżebrana na Kicku produkcja. Twórcy już nawet pomysłu nie mają na wyciągnięcie kasy od graczy, więc lecą na nostalgii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 21 Lipiec 2016 @kloose Ale jak widac, na nostalgii da sie ujechac i zarobic. Nie oceniam samej gry, bo chyba kazdy z nas ma jakas produkcje z przeszlosci po ktora by siegnal w lepszej oprawie... niestety tutaj na dwoje babka wrozyla niektore takie produkcje daja rade, a niektore sromotnie roczarowuja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 21 Lipiec 2016 @MagEllan - nie mam nic przeciwko jechaniu na nostalgii, bo jest wiele starych produkcji które bym widział w nowym wydaniu, ale jak widzę przy tym dopisek Kickstarter, to z góry dziękuję. Skoro deweloperzy muszą żebrać o kasę zanim produkt pojawi się w sprzedaży, to znaczy, że nie zapowiada się nic dobrego. W innym wypadku, inwestorzy sami by się znaleźli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Lipiec 2016 Ale do cholery zrobta Dungeon Kepper na PS4 i biere... (Nie nie nie Dungeons ) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 21 Lipiec 2016 @kloose Sa rozne metody nimimalizowania ryzyka - jechanie na nostalgi poprzez ogloszenie zbiorki jest jedna z nich. Czy mi sie to podoba? NIE. Czym bym sie dolozyl? NIE. Ale moge zrozumiec tworcow kazdy chcialby w koncu poniesc mniejsze koszty i zarobic wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 21 Lipiec 2016 Nie miałem przyjemności zagrać w obie części więc kupię jedynkę. Jeszcze niech zrobią porządny remaster SS2 i Thief 1-2 i będę szczęśliwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach