ziolek 422 Napisano 31 Październik 2016 (edytowane) 27 minut temu, One™ napisał: Gram, bo tego singla MWR zaktualizowano, ale na premierę od nowa trza będzie podobno zasysac, więc chyba nici. Chyba, że... zaktualizuja i będę grał ) Sent from my m2 using Tapatalk Właśnie wczoraj wyszedł patch 1.03 , że 3.11 gra przestaje działać i wszystkie postępy i statystyki można przenieść do pełnej wersji po wpisaniu kodu, więc chyba lipa z grania. Jest myk żeby grać ale sama kampania. P.S Activision potwierdza, że Call of Duty: Modern Warfare Remastered pochwali się jeszcze lepszym wyglądem na PS4 Pro. Call of Duty: Modern Warfare Remastered wesprze PlayStation 4 Pro. Na najnowszej, najmocniejszej konsoli Sony gra pochwali się bogatszymi teksturami i dynamiczną grafiką 4K. Edytowane 31 Październik 2016 przez ziolek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Październik 2016 Nima co, może kiedyś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 31 Październik 2016 a ja mam MWR'a z kłódką.... ;( a co ciekawe, dodał mi się patch do pobrania, ale i tak go nie ściągam bo po co. (Dla niekumatych, anulowałem pre ordera a MWR zostało mi na dysku) tutaj jeszcze instrukcja jak odpalić mutli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 31 Październik 2016 No, ja swoją przygodę z multi już skonczylem Właśnie spróbowałem i już zablokowane multiplayer Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 31 Październik 2016 Online już cyka!! Właśnie odpaliłem Hc TDM ))) Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka W trybie hardcore mamy: Drużynowy Deathmatch Najemniczy DMD Zabójstwo Potwierdzone Znajdź i Zniszcz Sztab 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 1 Listopad 2016 5 godzin temu, piotrekoka napisał: Online już cyka!! Właśnie odpaliłem Hc TDM ))) Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka W trybie hardcore mamy: Drużynowy Deathmatch Najemniczy DMD Zabójstwo Potwierdzone Znajdź i Zniszcz Sztab Jak to odpaliłeś......ja próbowałem kilka razy i ni huhu nie poszło.Podaj myka jak odpalić multi...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 3 Listopad 2016 Jak wrażenia? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 3 Listopad 2016 Oho, coś więcej niż GOLD czy DIAMOND Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 4 Listopad 2016 Gra się bardzo miodnie ale......................stara gra i stare błędy zostały. Natomiast kamperstwo w tej grze juz teraz osiągneło level master hiper uber...........nosz kutwa miałem ochote rzucić padem kilka razy aż się obawiam co będzie dalej.Podobnie ze spamowaniem granatami jak deszcz z nieba spadają idz pan do chuj.... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 4 Listopad 2016 Dobrze że poszedł zwrot. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Listopad 2016 http://fraghero.com/report-activision-planning-release-modern-warfare-2-remaster/ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Listopad 2016 Czy nie było kiedyś przecieku, że cała seria MW ma dostać remaster? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 4 Listopad 2016 34 minut temu, Patricko napisał: Czy nie było kiedyś przecieku, że cała seria MW ma dostać remaster? Był już kiedyś temat. Miały wyjść 3 części ale to Acti - zrobią po jednej i zarobią x3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 4 Listopad 2016 Panowie czy już ktoś sprawdzał jeśli mam singla tego 30 dni wcześniej to dziś muszę CAŁĄ grę od nowa pobierać? Czy działa ta wczesniejsza wersja + tylko dościągam multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 4 Listopad 2016 (edytowane) Nie wiem jak płyta w wersji cyfrowej nie trzeba zasysać. Edytowane 4 Listopad 2016 przez Vin___cent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 5 Listopad 2016 Kurw.... co za plebiscyt kamperstwa,z dnia na dzień jest coraz gorzej.Powinni zmienić tytuł na Camper Warfare Remastered Naprawdę gra mi się lepiej w Infinity a miałem nadzieję że będzie na odwrót 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 5 Listopad 2016 Wracają stare koszmary. Zapomnieliśmy o nich, bo MW była grą rewolucyjną i taka pozostała w naszych wspomnieniach. Jenak teraz bardziej będą irytować quick scoperzy, martydromy, kamperzy, granatniki itp. niż to było kiedyś. W zasadzie wszystkie te rzeczy zostały wynalezione przez MW. Potem tylko starano się jakoś to ograniczyć bądź wyeliminować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 5 Listopad 2016 1 minutę temu, kill napisał: Wracają stare koszmary. Zapomnieliśmy o nich, bo MW była grą rewolucyjną i taka pozostała w naszych wspomnieniach. Jenak teraz bardziej będą irytować quick scoperzy, martydromy, kamperzy, granatniki itp. niż to było kiedyś. W zasadzie wszystkie te rzeczy zostały wynalezione przez MW. Potem tylko starano się jakoś to ograniczyć bądź wyeliminować. Dokładnie........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin___cent 26 Napisano 6 Listopad 2016 Zgadzam się,jednakże sumując wszystkie wady MWR i przemnożyć je przez xxx to nadal wygrywa z tym kosmicznym czymś... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 6 Listopad 2016 Godzinę temu, Vin___cent napisał: Zgadzam się,jednakże sumując wszystkie wady MWR i przemnożyć je przez xxx to nadal wygrywa z tym kosmicznym czymś... Wygrywa to fakt ale wczoraj grając w to kosmiczne coś bawiłem się znacznie lepiej niż w MWR,przede wszystkim konstrukcja map w Infinity nie pozwala na wieczne kampienie w jednym miejscu a i grafika dużo zyskała w stosunku do bety.Szkoda bo myślałem że to właśnie MWR mile zaskoczy........... Jedynym wyjściem żeby się dobrze bawić w MWR jest przestawienie się na inny sposób grania czego po prostu nie lubię. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 6 Listopad 2016 Ktoś może sprawdzić czy remaster działa na innym koncie niz wpisany kod. Bo jeśli jest w postaci kodu wolę go wpisać na innym koncie które będę mógł odsprzedać z płytą IW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 6 Listopad 2016 Jak ustawisz konsole jako główna dla tego konta gdzie wklepiesz kod to działa na całej konsoli i wszystkich jej profilach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 6 Listopad 2016 No to git jak coś będzie można odsprzedać z remaster. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 6 Listopad 2016 2 dni od premiery i juz graja sami sniperzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 7 Listopad 2016 (edytowane) 22 godzin temu, snosch napisał: 2 dni od premiery i juz graja sami sniperzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Już w pierwszym dniu zauważyłem, że ze snajperami jest lekkie przegięcie. Brakuje bardzo w tej grze trybu - no snipers. Edytowane 7 Listopad 2016 przez spike1314 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach