piotrekoka 34 Napisano 13 Grudzień 2016 Gdzie mapy? ( Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 13 Grudzień 2016 Jest już plik. 8,755GB Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 13 Grudzień 2016 Skrzynki i złom do tego Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 19 Grudzień 2016 Szkoda ze map broadcast, creek, chinatown nie ma i nie będzie z tego co piszą. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 21 Grudzień 2016 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 21 Grudzień 2016 Dalej mało ludzi na serwerach a do tego same koksy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 21 Grudzień 2016 Mało ludzi? Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 21 Grudzień 2016 3 godziny temu, TrueGrand napisał: Dalej mało ludzi na serwerach a do tego same koksy ? Ludzi bardzo dużo a i koksy się trafiają..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 21 Grudzień 2016 No, powiedziało mi 2 typów, że w remaster gra malo ludzi ciągle a jak grają to tylko ludzie na bardzo wysokim poziomie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 21 Grudzień 2016 1 minutę temu, TrueGrand napisał: No, powiedziało mi 2 typów, że w remaster gra malo ludzi ciągle a jak grają to tylko ludzie na bardzo wysokim poziomie . Serwery pełne więc myśle że jest ok a z tym wysokim poziomem to jest różnie.Są mecze że gra się naprawdę świetnie,ludzie idą na otwarte starcia i tutaj liczy się refleks-na tych serwerach gra się zajebiście.Ale są też mecze gdzie banda cweli chowa się po budynkach i kisną tam cały mecz-wystawisz łeb i pach i tak w kółko.....wtedy można kurwicy dostać,ten tytuł sprzyja jebanej camperjadzie. ps.Nie mówie tutaj o ludziach którzy graja snajperami bo niektórzy mają naprawdę mega skill. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 21 Grudzień 2016 Ja uważam ze mapy są za duże na taka ilość graczy. Chciałbym aby w teamie było trochę więcej osób to wszyscy by się rozruszali i mniej kamperiady byśmy doświadczali. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 25 Grudzień 2016 Jest tryb zombie w tym COD ? Jezeli tak czy jest lepszy od tego który jest w COD BO III? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 25 Grudzień 2016 Jest tryb zombie w tym COD ? Jezeli tak czy jest lepszy od tego który jest w COD BO III? W remasterze nie ma zombie, ani nic tego typu Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 29 Grudzień 2016 Ogólnie meczyk pozytywny 33-4 Sent from my m2 using Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrArt-PL 143 Napisano 29 Grudzień 2016 9 godzin temu, One™ napisał: Ogólnie meczyk pozytywny 33-4 Sent from my m2 using Tapatalk Ładnie ładnie kolego.......... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 5 Styczeń 2017 Gra ruszy z płytą zwykłej wersji Infinite Warfare, czy koniecznie musi być to krążek z Legacy Edition? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 9 Styczeń 2017 W następnym patchu zostanie naprawione znikające killcamy, niewidzialne bronie oraz kilka drobnych poprawek. @ziolek Sent from my m2 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 10 Styczeń 2017 9 godzin temu, One™ napisał: W następnym patchu zostanie naprawione znikające killcamy, niewidzialne bronie oraz kilka drobnych poprawek. @ziolek Sent from my m2 using Tapatalk Z BAGNA wody źródlanej nie zrobią..., no nie da się 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 10 Styczeń 2017 A co, taka słaba ta gra ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 10 Styczeń 2017 25 minut temu, TrueGrand napisał: A co, taka słaba ta gra ? Pomijając wszystkie aspekty techniczne, to jeśli jesteś miłośnikiem albo nawet dostajesz orgazmu grając snajperką i uwielbiasz siedzieć cały mecz w jednym miejscu to gra jest dla Ciebie, tylko zmienił bym tytuł na : Call of Duty Sniper Warfare Jeśli lubisz pobiegać po mapie, to daruj sobie. Gra jest świetnym przykładem jak z samego szczytu swego czasu wpada się w sam środek gówna. To jest moja opinia, są ludzie dla których gra jest świetna. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 10 Styczeń 2017 Dlatego jej nie kupiłem, wolę zaczekać na Sniper Elite 4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 11 Styczeń 2017 Dobrze że zrezygnowałem z tego CoDa Legacy Edition. Taki snajper wykończyłby mnie nerwowo podczas grania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 11 Styczeń 2017 W BF 1 też czytam, że głównie snajperzy . Kurde co za rok, nie ma dobrej piłki i okazuje się , że brak dobrego FPSa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 11 Styczeń 2017 (edytowane) 3 godziny temu, TrueGrand napisał: W BF 1 też czytam, że głównie snajperzy . Kurde co za rok, nie ma dobrej piłki i okazuje się , że brak dobrego FPSa Jest Titanfall 2 na szczęście dla mnie.B1 też darowałem sobie po 10 godzinach w EA akces. Edytowane 11 Styczeń 2017 przez kyron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 11 Styczeń 2017 Hehehehheehehe, czyli ja snajper dolniej półki jestem skreslony Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach