SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2017 Uwaga na kupę!! Duże dropy FPS (wygląda na problemy z oświetleniem jak w AC Unity) częste crashe w trakcie walk, zbugowana achievka BFG, brak funkcji społecznościowych. Jak ktoś nigdy nie grał to OK, w innym wypadku nie polecam. Koszmarny remaster. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 13 Styczeń 2017 A szkoda bo to dobra gra byla, wbilem platyne na ps3, kupilem ze znajomym na pol takze duzej straty nie ma. Na pewno odpale i sprawdze jak to dziala Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 13 Styczeń 2017 Kupiłem w promocji bo kosztowała tyle co butelka taniej wódki. W jedynkę nie grałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 13 Styczeń 2017 2, to jak jedynka wtorna i nieciekawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 13 Styczeń 2017 Mnie obie czesci bardzo sie podobaly i z przyjemnoscia splatynowalem na ps3, brakuje mi takich gier. Z checia chcialbym doczekac czasow jakiegos bardzo dobrego remastera albo nowej czesci soul reaver legacy of kain (1 i 2) swietne gry Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 13 Styczeń 2017 2 godziny temu, wili23 napisał: 2, to jak jedynka wtorna i nieciekawa No tak jak ktoś ograniczony umysłowo to i nie potrafi "skumać" tak pięknej gry... 1 ograłem do bólu, platyna wpadła, Polecam... Co do remastera to szkoda, że tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2017 Nie wiem jak na PS3 ale ja xbone dno. Już na PS3 lepiej chodziło. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 14 Styczeń 2017 10 godzin temu, SephiroT napisał: Nie wiem jak na PS3 ale ja xbone dno. Już na PS3 lepiej chodziło. Zapomniałeś dopisać: choć pocinam w nią ostro na xbone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Styczeń 2017 Zrobiłem w niej prawie calaka bo ostatnie osiągnięcie jest zbugowane. Gra jest super i mam sentyment do tej serii Ale od strony technicznej jest koszmar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach