TeraJacek 2089 Napisano 23 Kwiecień 2017 deserek Rozumiem że bita śmietanka własnoręcznie zrobiona Pozatym wygląda smakowicie, warstwa liryczna też konkretna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 23 Kwiecień 2017 Tort karmelowy w wykonaniu mojej żony Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 23 Kwiecień 2017 coś Ty. lody, banan i śmietanka w aerozolu z Biedrosławy. tylko syrop czekoladowy z Hameryki (Hershey's, na bank rakotwórczy). tekstu jestem autorem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Kwiecień 2017 19 godzin temu, cwir napisał: coś Ty. lody, banan i śmietanka w aerozolu z Biedrosławy. tylko syrop czekoladowy z Hameryki (Hershey's, na bank rakotwórczy). tekstu jestem autorem A cóż to za wystrój? Bo widzę, że jakaś specjalnie dobrana kompozycja otoczenia na potrzeby tego kulinarnego dzieła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Kwiecień 2017 biurko do pracy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 24 Kwiecień 2017 Ch*j z biurkiem, jest budweiser i to się ceni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Kwiecień 2017 Temat wyglądu biurka Cwira doskwierał mi wielokrotnie, ale teraz wiem, po długich obserwacjach i analizach, że po meczach Barki z Realem, jest coraz bardziej pogryzione. Wysnułem tezę że jego korniki kibicują Realowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Kwiecień 2017 to od kręcenia blantów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Kwiecień 2017 Twoje korniki skręcają blanty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Kwiecień 2017 tak 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Kwiecień 2017 Przekaż im że robią świetną robotę, mają u mnie szacunek na dzielni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 24 Kwiecień 2017 u mnie też 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 27 Maj 2017 Każdy facet powinien sztejka jeść, a nie jakieś pedalskie makarony! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 29 Maj 2017 Gotowanie gotowaniem, ale lody Häagen-Dazs to jest fucking dzieło sztuki Była promocja akurat w Piotrze i Pawle, 13,99 zł za pudełko 500 ml, to się skusiłem i wziąłem dwa Mango-malina - dobry, ale nie na tyle, by paść na kolana. Doceniam brak syfu w składzie, są bardzo smaczne, ale jednocześnie nie odstają aż tak od Zielonej Budki czy innych Grycanów, a są mimo wszystko ponad 2x droższe Sernik truskawkowy - a za te lody byłbym gotowy zabić. JAKIE TO DOBRE. Czuć śmietankę w składzie, kawałki ciasta, mus truskawkowy.... no rewelacja. Szkoda, że promocja już się skończyła, bo bym chętnie opędzlował kolejne opakowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 29 Maj 2017 3 godziny temu, Grecky napisał: Gotowanie gotowaniem, ale lody Häagen-Dazs to jest fucking dzieło sztuki Była promocja akurat w Piotrze i Pawle, 13,99 zł za pudełko 500 ml, to się skusiłem i wziąłem dwa Mango-malina - dobry, ale nie na tyle, by paść na kolana. Doceniam brak syfu w składzie, są bardzo smaczne, ale jednocześnie nie odstają aż tak od Zielonej Budki czy innych Grycanów, a są mimo wszystko ponad 2x droższe Sernik truskawkowy - a za te lody byłbym gotowy zabić. JAKIE TO DOBRE. Czuć śmietankę w składzie, kawałki ciasta, mus truskawkowy.... no rewelacja. Szkoda, że promocja już się skończyła, bo bym chętnie opędzlował kolejne opakowanie. Grycan?? Pfyyy, weź nie przesadzaj... Häagen-Dazs faktycznie świetne, jeszcze mam resztkę na czarną godzinę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 29 Maj 2017 Häagen-Dazs > Grycan JA TO WIEM ALE SERNIK TRUSKAWKOWY TO JEST KRÓL KRÓLÓW LODÓW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 2 Czerwiec 2017 Kaczka po smoleńsku pieczona na drewnie brzozowym, podawana na chrupiąco z zimnym Lechem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 2 Czerwiec 2017 Kaczka po smoleńsku pieczona na drewnie brzozowym, podawana na chrupiąco z zimnym Lechem Ty heretyku ta potrawa tylko 10. kwietnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 21 Sierpień 2017 (edytowane) Najlepsza Carbonara? Carbonara a'la ~bany na własnoręcznie wędzonym boczku i swojskich jajach Edytowane 21 Sierpień 2017 przez bany4KHDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach