ziolek 422 Posted November 4, 2017 (edited) 11 godzin temu, pike napisał: Wczoraj ogralem troszkę multi.. Mimo że nie jestem fanatykiem coda gra niesamowicie wciągnęła.. Na tyle że skończyłem o 2 w nocy. Najbardziej jednak wkurza samo lobby które raz jest a raz nie i nie wiem od czego to zależy. To samo z odliczaniem do kolejnego meczu. Zdarzało się że była tylko tylko tablica wyników która oglądałem przez dwie minuty i od razu ladowalo kolejny mecz, często wchodziłem do lobby ale w lobby było kilka sekund bez czasu na zmiany. A było też i tak że siedzieliśmy w lobby i czekaliśmy na jak debile nie wiadomo na co . Kolejna ciekawostka było to że bez lobby po odliczaniu czasu na tablicy wyników po trzy razy wrzucało nas na ta sama mapę. Gra fajna z potencjałem ale wymaga wielu poprawek wygląda troche jakby wypuścili betę. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Beta przy tym lobby to hulała Kiedyś testerom się płaciło za granie w gry testowanie i szukanie błędów i itp...co wydawca uwzględniał i poprawiał, żeby wydać jak najlepszy produkt na rynek, teraz to gracze kupują gry , testują i szukają błędów , a wydawca i tak ma to w Chu.........ju. Kampania zajebista typowo CoD'owa jest moc , multi wiadomo wciąga , ale to cały czas ten sam cukierek tylko inny papierek. Edited November 4, 2017 by ziolek Share this post Link to post Share on other sites
pike 17 Posted November 4, 2017 Dzisiaj w lobby to samo. Raz jest raz go niema. Ku.. Cy można dostać. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted November 4, 2017 To coś na rozluźnienie 1 Share this post Link to post Share on other sites
rgomez 161 Posted November 5, 2017 Też macie problem z podłączeniem drużyny do meczu? Szuka, szuka i kupa. Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted November 5, 2017 2 godziny temu, rgomez napisał: Też macie problem z podłączeniem drużyny do meczu? Szuka, szuka i kupa. KUPA po całości Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted November 5, 2017 Czyli dobrze rozumiem, że na razie nowy cod nadaje się głównie do singla i zombie? Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
rgomez 161 Posted November 5, 2017 Czyli dobrze rozumiem, że na razie nowy cod nadaje się głównie do singla i zombie? Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu TapatalkaJak znajdzie mecz to jest rzeźnia. Pozytywnie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted November 5, 2017 Jak znajdzie mecz to jest rzeźnia. Pozytywnie. No to oby to naprawili bo póki co zapewne wyszukiwanie meczy jest bardzo irytujące?Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
rgomez 161 Posted November 5, 2017 No to oby to naprawili bo póki co zapewne wyszukiwanie meczy jest bardzo irytujące?Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu TapatalkaDosyć. Ale jest poprawa 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kolos28 550 Posted November 5, 2017 Dosyć. Ale jest poprawaPodobno tryb zombie to petarda ale w takim razie trzeba poczekać aż naprawią multiplayer Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted November 6, 2017 Typowe dla COD problemy wieku dziecięcego. Trochę musi czasu upłynąć by można się w pełni cieszyć multi Co ciekawe gra szybko tanieje w dużych sieciówkach. Najpierw wszyscy mieli 269 , potem 255 a teraz już dwie i pół stówy przełamane. I to wszystko w ciągu kilku dni. Dystrybutor chyba na głowę upadł , jeżeli myślał że gracze są gotowi płacić 270 za grę Share this post Link to post Share on other sites
Siudak83 278 Posted November 6, 2017 Ktoś kto pogral dłużej. Warto czy nie warto? Poprzednie odsłony szybko sprzedawane bo latanie skakanie po ścianach mnie denerwowalo strasznie. Brakuje mi jakiejś strzelanki. Bo nie wiem czy jechać dziś po płytę. Share this post Link to post Share on other sites
rgomez 161 Posted November 6, 2017 Ktoś kto pogral dłużej. Warto czy nie warto? Poprzednie odsłony szybko sprzedawane bo latanie skakanie po ścianach mnie denerwowalo strasznie. Brakuje mi jakiejś strzelanki. Bo nie wiem czy jechać dziś po płytę. Jeśli o mnie chodzi, lubisz klimat II wojny to warto. Fruwania, skakania po ścianach i innych fajerwerków nie ma. Za to opfawa graficzna/dźwiękowa , super. Świetnie się gra, zwłaszcza ze znajomymi. Ta gra ściągnęła całą moją ekipę z czasów PS3 I BOPS 2. Share this post Link to post Share on other sites
pike 17 Posted November 6, 2017 Chociaż widziałem gości którzy mają nawyki z poprzednich części bo skaczą jak potluczeni na 20 cmWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted November 6, 2017 mój najlepszy gameplay do tej pory 6 Share this post Link to post Share on other sites
maciek1027 10 Posted November 6, 2017 Te problemy z multi, tylko u nas czy na Xbox też mają tak samo? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
cykor 129 Posted November 6, 2017 Widzę po kliku postach, że lipa z połączeniem... Nadal działa to na zasadzie hostowania gry przez jednego gracza? 80gb, to chyba, bo nie jestem pewien, GTA V waży mniej.... Pierwszy raz od Advanca nie kupiłem CODa na premierę... Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted November 7, 2017 jak na razie kupa - nie da sie grac juz wiem po co zrobili ten sztab - zeby sie nie wkurwiac ze musisz czekac na mecz pół godziny to idziesz sobie postrelac na strzelnice i ogladasz popierdolki spadajace z nieba 2 Share this post Link to post Share on other sites
GrubaKielbasa 0 Posted November 7, 2017 Fakt, matchmaking to masakra. A najgorzej jak chcę się pograć ze znajomym... Co chwilę kogoś wywala z lobby. Od premiery z kumplem udało nam się zagrać może ze cztery mecze. Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted November 7, 2017 Dziwią mnie wasze problemy z grą , albo nie zrozumieliście nowego CoD'a , otóż główną zawartością gry jest Sztab i tam jest namiot o nazwie rozrywka i tam jest dopiero główne jądro CoD'a. Tam gracie bez lagów i nikogo nie wywala. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted November 7, 2017 7 minut temu, ziolek napisał: Dziwią mnie wasze problemy z grą , albo nie zrozumieliście nowego CoD'a , otóż główną zawartością gry jest Sztab i tam jest namiot o nazwie rozrywka i tam jest dopiero główne jądro CoD'a. Tam gracie bez lagów i nikogo nie wywala. taaa wczoraj z nudow podczas czekania na mecz dotarlem tam walic coda - ile tam jest gier do ogrania!?! 1 Share this post Link to post Share on other sites
rgomez 161 Posted November 7, 2017 taaa wczoraj z nudow podczas czekania na mecz dotarlem tam walic coda - ile tam jest gier do ogrania!?!Ja chodzę do kina, z laskami. Co drugi gracz to postać kobiety. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rambo8 362 Posted November 7, 2017 Teraz, rgomez napisał: 2 minuty temu, Rambo8 napisał: taaa wczoraj z nudow podczas czekania na mecz dotarlem tam walic coda - ile tam jest gier do ogrania!?! Ja chodzę do kina, z laskami. Co drugi gracz to postać kobiety. tez dobre! ja czekam z niecierpliwoscia na DLC - ponoc ma być bzykalnia jak w WS 1 Share this post Link to post Share on other sites
rgomez 161 Posted November 7, 2017 tez dobre! ja czekam z niecierpliwoscia na DLC - ponoc ma być bzykalnia jak w WS Dlatego już teraz zaczynam podryw, stąd te kino Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted November 7, 2017 1 minutę temu, Rambo8 napisał: tez dobre! ja czekam z niecierpliwoscia na DLC - ponoc ma być bzykalnia jak w WS I mają dać jeszcze dwie nowe gry Tank , Frog czyli warto wykupić season pass bo będzie się dzało że HO HO Share this post Link to post Share on other sites