Skocz do zawartości
Emir

Call Of Duty: World At War

Rekomendowane odpowiedzi

no nie wiem czy sie oderwe ;D jak bedzie relacja to znaczy ze nie rewelacja ;P

jest koniec sql biegne na chate ;D CODa meczyc pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy mi sie dobrze wydaje ale cod5 jest podzielony chyba na regiony ... Od rana probuje sie polaczyc z 2 kumplami i nic a weszla jedna osoba ktora tez mieszka w niemczech ( tak jak ja ) i odrazu polaczylo... Katastrofa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

czy ktos wie gdzie w 3miescie mozna kupic COD?? dodam ze wszystkie duze sklepy jak MM,SATURN itp. nie maja dopiero po weekendzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czy ktos wie gdzie w 3miescie mozna kupic COD?? dodam ze wszystkie duze sklepy jak MM,SATURN itp. nie maja dopiero po weekendzie

nie masz szans na zakup

od kilku miesiecy staram sie cos kupic w dniu premiery i jest wielka tragedia

wiec zamowilem ze sklepu internetowego i dzieki temu bede mial jutro za 229zl (z dostawa) a nie jak w saturnie czy media 269zl

nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje, koniec swiata to nasze trojmiasto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do edycji kolekcjonerskiej - zrypana. Mogli dać replikę manierki US Army zamiast tandetnej piersiówki z logiem gry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co do edycji kolekcjonerskiej - zrypana. Mogli dać replikę manierki US Army zamiast tandetnej piersiówki z logiem gry...

Noo.. Jak mi gosc powiedzial czym sie rozni wersja kolekcjonerska to powiedzialem "eeeeeeeee"...

Moja manierka Jack Daniel's jest lepsza ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lysypoland

a skąd zamawiałeś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

dziala DS3??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dziala ds3 ;D rewelacja ale kurwa trudny weteran xD i trofea

A czemu Ty tak brzydko piszesz? i dzieci jeszcze uczysz takiego języka? HĘĘĘ??? może jeszcze lalunie tu jakąś wrzucimy Veteran nie jest trudny, puknąłem go w 7h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie wiem czy mi sie dobrze wydaje ale cod5 jest podzielony chyba na regiony ... Od rana probuje sie polaczyc z 2 kumplami i nic a weszla jedna osoba ktora tez mieszka w niemczech ( tak jak ja ) i odrazu polaczylo... Katastrofa!

Przecież byłeś w party ze mną. Mam wersję US, a skoro Ty mieszkasz w Niemczech to masz EUR\PAL\GER rozumiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przecież byłeś w party ze mną. Mam wersję US, a skoro Ty mieszkasz w Niemczech to masz EUR\PAL\GER rozumiem...

To teraz sam juz nie wiem , nie wiedzialem jaka masz wersje . Chcialem dzisiaj pograc z kumplami i sie nie dalo a z kolezanka ktora ma wersje niemiecka, gralem bez problemu. Wiec moze mi ktos wytlumaczy o co kaman ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To teraz sam juz nie wiem , nie wiedzialem jaka masz wersje . Chcialem dzisiaj pograc z kumplami i sie nie dalo a z kolezanka ktora ma wersje niemiecka, gralem bez problemu. Wiec moze mi ktos wytlumaczy o co kaman ?

TERAZ to ja też już nie wiem OCB. Z ludźmi z którymi grałem nie mogę się połączyć a oni ze mną. Czy to znajomi z Europy czy z USA... WTF?! Coraz bardziej ten WaW mnie rozczarowuje... Przeliczyłem się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Tez siedze w Niemczech. Chetnie popykam wieczorami z rodakami (ale rymy :-) )

Mam inny problem dotyczacy wersji na PS3 i x360. Konkretnie chodzi o kontrolery. Gralem w obie wersje i przyznaje, ze na padzie klocka gra mi sie duzo lepiej. Na klocku mam ustawiona srednia czulosc, jak ustawie srednia na PS3 to giwera lata mi jak oszalala. Poza tym pad od x360 duzo lepiej lezy w dloniach. Mimo to chetnie pogram w multi, choc pewnie bede sluzyl za cannon fooder :-)

P.S.  Wersja niemiecka jest okrojona jesli chodzi o krew, swastyki i co bardziej brutalne sceny. Dodatkowo nie ma w niej pewnego kultowego ? juz levelu (chore Niemiaszki !)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam.

Mam inny problem dotyczacy wersji na PS3 i x360. Konkretnie chodzi o kontrolery. Gralem w obie wersje i przyznaje, ze na padzie klocka gra mi sie duzo lepiej. Na klocku mam ustawiona srednia czulosc, jak ustawie srednia na PS3 to giwera lata mi jak oszalala. Poza tym pad od x360 duzo lepiej lezy w dloniach. Mimo to chetnie pogram w multi, choc pewnie bede sluzyl za cannon fooder :-)

P.S.  Wersja niemiecka jest okrojona jesli chodzi o krew i co bardziej brutalne sceny. Dodatkowo nie ma w niej pewnego kultowego ? juz levelu.

Pozdro

Weź powiedz coś więcej na temat tego lvlu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Weź powiedz coś więcej na temat tego lvlu.

To zombiaki of course.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam.

P.S.  Wersja niemiecka jest okrojona jesli chodzi o krew, swastyki i co bardziej brutalne sceny. Dodatkowo nie ma w niej pewnego kultowego ? juz levelu (chore Niemiaszki !)

Pozdro

Nie jest az tak strasznie okrojona , mam wersje uncut i sa fajne motywy n.p. palacych sie zwlok ( czego tez mialo nie byc ). Ciekawe jak Niemcy sie poczuja jak uslysza w grze tekst "Walczy jak Niemiec... Zginie jak Niemiec"

kamon dodaj mnie do listy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
O to moze nie, ale o fanboystwo Xboxa napewno...

http://xbox360gamer.pl/2008/09/26/call-of-...ka/#comment-731

Tymczasem:

http://robson.pl/?p=16&id=9120

Zajrzałeś w ogóle do źródła? Wpis jest oparty na informacji z IGN (link), który to serwis jest dość autorytatywnym źródłem informacji i nie prowadzą go fanboye żadnej konsoli. Kiedy publikowałem wspomniany przez Ciebie wpis, taka właśnie wersja (brak EK na PS3) była obowiązująca i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zajrzałeś w ogóle do źródła? Wpis jest oparty na informacji z IGN (link), który to serwis jest dość autorytatywnym źródłem informacji i nie prowadzą go fanboye żadnej konsoli. Kiedy publikowałem wspomniany przez Ciebie wpis, taka właśnie wersja (brak EK na PS3) była obowiązująca i tyle.

Czy to przypadkiem właśnie nie IGN opublikował pamiętnego materiału nt. GRID'a i gorszych zniszczeń na ps3?

Co do samego CoD'a-piszcie więcej , jak wygląda team play w grze online?

Czy warto wydac te 200zł na gre?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy warto wydac te 200zł na gre?

Odp.

Kilka godzin singla w jeden wieczór i na półkę do dekoracji? niet.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi