Skocz do zawartości
Emir

Call Of Duty: World At War

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawiałem z kolegą, weteranem serii CoD oraz innych FPSów - powiedział jednoznacznie, że gra jest rewelacyjna. Podobno multiplayer na minus ( problemy z połączeniami, bugi etc., ale to głównie na PC ), natomiast Single wszystko nadrabia. Podobno największe emocje ze wszystkich części po przejściu kampanii dla pojedynczego gracza - no i ta Rosyjska lepsza od Amerykańskiej, aczkolwiek ta druga też dobra. Muzyka, dialogi - miodzio.

Przekonał mnie do tej gry, chyba sobie zamówię. Mam dwa pytania:

1. Czy do single playera na PS3 wymagane jest połączenie z internetem? ( bo taka sytuacja ma podobno miejsce w wersjii PC tj. save'y są zapisywane na serwerach Activision )

2. Gdzie najtaniej znajdę CoD: Waw na PS3? Chodzi ofc. o sklep internetowy. ( jak na złość w porównywarkach nie ma tego produktu ; allegro mnie nie interesuje )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przekonał mnie do tej gry, chyba sobie zamówię. Mam dwa pytania:

1. Czy do single playera na PS3 wymagane jest połączenie z internetem? ( bo taka sytuacja ma podobno miejsce w wersjii PC tj. save'y są zapisywane na serwerach Activision )

2. Gdzie najtaniej znajdę CoD: Waw na PS3? Chodzi ofc. o sklep internetowy. ( jak na złość w porównywarkach nie ma tego produktu ; allegro mnie nie interesuje )

Ad.1 Pewnie mu się pomerdało z co-opem, ale mniejsza z tym. Nie sądzę by bylo wymagane połączenie w przypadku ps3. Na 99% bo nie sparwdzałem.

2. I widzisz tu jest problem. Wszystkie sklepy dość ostro cenią sobie tą grę, bo schodzi jak świeże bułeczki. 2 paki to raczej standard ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem dziś gierkę i naprawdę bardzo fajna :] Polecam. Gra stoi na takim samym poziomie co cod4. Jedyna rzecz co mnie wkurza to od groma granatów xD. Gram na veteranie więc nie wiem czy na innych lvl. to występuje :] Multiplayer takie same jak cod4 ale bardzo przyjemnie się gra przyjemne mapy, bronie również fajne. Ogólnie grę gorąco polecam, dla mnie 9/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kupiłem dziś gierkę i naprawdę bardzo fajna :] Polecam. Gra stoi na takim samym poziomie co cod4. Jedyna rzecz co mnie wkurza to od groma granatów xD. Gram na veteranie więc nie wiem czy na innych lvl. to występuje :] Multiplayer takie same jak cod4 ale bardzo przyjemnie się gra przyjemne mapy, bronie również fajne. Ogólnie grę gorąco polecam, dla mnie 9/10.

To tylko 1wsze wrażenie... Miałem to samo, ale się szybko przekonałem (jak wielu już ), że na MULTI to padlina...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To tylko 1wsze wrażenie... Miałem to samo, ale się szybko przekonałem (jak wielu już ), że na MULTI to padlina...

Nareszcie to dostrzegles Maattss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie, bo nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi , Czy jest kampania coop w single playerze? Bo raz piszą, że pare map, ze jest ale online, a tu pytanie do tych co juz gre na ps3 mają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja mam pytanie, bo nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi , Czy jest kampania coop w single playerze? Bo raz piszą, że pare map, ze jest ale online, a tu pytanie do tych co juz gre na ps3 mają.

Jakbys dokladnie poszukal to znalazlbys jednoznaczna odpowiedz. To pytanie padalo juz kilka razy dokladnie tak samo jak odpowiedzi!

...n/c...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tak to znalazłem, ale czy ta kampania coop jest tak samo dluga jak normalna, dla 1 gracza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No to tak to znalazłem, ale czy ta kampania coop jest tak samo dluga jak normalna, dla 1 gracza.

A dlaczego mialaby sie roznic ? Jest taka sama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

panowie po prostu tragedia nigdzie w 3miescie nie maja COD!! zalamka na maxa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uwaga patch 1.02 sciagam wlasnie mam nadzieje ze naprawi blad coop i bede mial za 5 min platynke ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wprost rewelacyjny patch. Grałem sobie spokojnie, to za Twoim postem zrestartowałem grę co by mi się updajcik zassał. Teraz mam dupę z online...

Unable to connect to Activision matchmaking (error 33)

Bajer!

Edit: Pomógł restart konsoli !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lool ja nie mam takiego problemu :/ a dzieki patchowi mam platynke ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, wersja PL ( napisy ofc. ) będzie dostępna dopiero 24 listopada?

Bo ja się już przekonałem do tej gry i zamierzam zakupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś grałem od 16 do 21 i nadal mi się podoba :] Więc chyba to nie było pierwsze wrażenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gierka zajebista i nie pogadasz bez kitu najlepsza w jaka grałem od czasów cod4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gre kupilem w sobote i wciaz mi sie podoba Szczegolnie polecam milti na 6 planszach free-for-all czyli kogo widzsz-strzelasz Plansze sa zrobione bardzo fajnie, jest pare duzych i kilka malych gdzie rzeznia jest niesamowita, ale polecam tą w wiosce po zmroku, super.

P.S Po 30-ym poziomie doswiadczenia gra sie juz znacznie prosciej bronie sa mocniejsze i dochodzi kilka bardzo ciekawych perków. Jednym slowem full wypas. Czwórka mnie tak nie wciągnęła, aha i nie zalecam bledu ktory sam popelnilem czyli przejscie na multi zaledwie po kilku misjach singla. Po multi na singla juz brak czasu polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

niewiecie może czy w Empiku jest już do kupienia CoD 5 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest dzisiaj byłem i widziałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OoOo to zajebiaszczo A za jaką cene i czy po pol. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem dziś z kumplem na targach na splicie i:

+ładnie granaty wybuchają,

-zero, ZERO postępu! (w takie grze brak postępu to dla mnie krok w tył) Przez rok, inne studio potrafiło zrobic tylko moda do genialnej gry , załamałem się kompletnie w chwili gdy zobaczyłem, że postac umiera tak samo jak w zeszłorocznej części. Gra za ponad 200 złotych nie zaskakuje niczym w multi, w tym samym multi, który trzyma żywotnośc gry. (singla nie widziałem ale z pewnością jest bardzo dobry)

+/-mapy, czasem ciekawe, czasem wszędzie takie same (ta w nocy na plaży, wszystko takie samo, kto to projektował?)

Niestety jestem zawiedziony. Kupię tego CoDa pod warunkiem, że kumpel kupi konsole i będę mógł z nim grac Co-op. A zapłacę za niego nie więcej niż 100 bo niedługo będzie wielu zawiedzionych graczy sprzedających gierkę na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jestem tu nowy niewiem co mam robic bo kupilem w piatek CoD5 w wersji polskiej i jak chce doloczyc do gry sieciowej to niema zadnego gracza ktory dolacza do serveru odrazu se skumalem ze moze chodzic o Patch zapytalem sie kolegi ktory ma angielska czy mieli jakiegos patch aktualke czy cos w tym stylu odpowiedzial ze tak i moze wiecie jak dlugo moze potrwac IM robienie tego patcha o ile wogle powstanie bo czuje lekki niesmak czekajac na gre poltora tyg wiecej niz inni a musialem bo byla zamuwiona to jeszcze na dodatek teraz musze czekac na patcha ktory niewiadomo czy powstanie jasna ciasna strasznie mnie to wkurza koncze przepraszam za wszystkie bledy w wyzej napisanym tekscie i prosze o odpowiedz czy istnieje szansa ze w tym tyg dostane tego patcha do sciagniecia dzieki nara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ani jednego znaku interpunkcyjnego..ANI JEDNEGO! Dzieci do książek się brać a nie za gry!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

dziś na P.G.A kupiłem CoD5 więc dodawajcie mnie do listy psnid jest w pofilu xD i jedziemy z szwabami w party xDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ani jednego znaku interpunkcyjnego..ANI JEDNEGO! Dzieci do książek się brać a nie za gry!

Wybacz stary ale , niemialem czasu zeby bawic sie pierdołami , potrzeduje odpowiedzi na pytanie a nie krytyki dzieki wielkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi