nermal102 0 Napisano 28 Listopad 2008 Zamówiłem, dziś przyszła gra, odpaliłem i ... jestem bardzo mile zaskoczony.. Szczegolnie multiplayer mi sie spodobal taka cukierkowa grafika bardzo mi leży Single również na bardzo dobrym poziomie, misja snajpierska to niemalże kalka z filmu Wróg u bram. Juz wiem z jaka bronią w MP bede obcować SVT-40 dobrze mi leży . Najpierw musze przejść singla, bo już mocno mnie do multi ciągnie.. Narazie jestem na 5 misji, gram na veteranie i powiem ze przeciwnicy mają stanowczo za dużo granatów. Polecam gre wszystkim, które fasynują się w II WŚ. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Axel333 0 Napisano 28 Listopad 2008 Zamówiłem, dziś przyszła gra, odpaliłem i ... jestem bardzo mile zaskoczony.. Szczegolnie multiplayer mi sie spodobal taka cukierkowa grafika bardzo mi leży Single również na bardzo dobrym poziomie, misja snajpierska to niemalże kalka z filmu Wróg u bram. Juz wiem z jaka bronią w MP bede obcować SVT-40 dobrze mi leży . Najpierw musze przejść singla, bo już mocno mnie do multi ciągnie.. Narazie jestem na 5 misji, gram na veteranie i powiem ze przeciwnicy mają stanowczo za dużo granatów. Polecam gre wszystkim, które fasynują się w II WŚ. Pozdrawiam. to wysyłam ci zaproszenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 29 Listopad 2008 Dla wszystkich tych, ktorzy grajac kampanie Solo, w miedzyczasie zrobili update i zaraz po updacie jak chcieli zaladowac gre z checkpointa to pojawila sie informacja ze ten save jest niekompatybilny z obecna wersja gry i trzeba zaczac chapter od nowa, zaczeliscie chapter od nowa, przeszli jescze troche (albo i sporo), zapisali jakis checkpoint, odpalili gre po jakims czasie znowu, chcieli zaladowac i znow pojawila sie informacja ze save jest niekompatybilny i ze trzeba chapter od nowa (mimo ze update zadnego nie bylo w miedzyczasie) - bedzie sie tak dzialo dopoki nie zaczniecie calej kampanii od nowa, obecny sejw wczesniej usuwajac.. Brawo Srejarch... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 29 Listopad 2008 @Up: A co ich to obchodzi? Kupiłeś grę, dałeś im kasę, a teraz możesz iść się, powiedzmy, 'zrelaksować sam z sobą'. Dziś np. grałem w kał i druty 4 i w ciągu godziny 5 razy straciłem zdobyte XP. Ostatnio przeprosiłem się z EA, ale teraz zaczynam nienawidzić activision... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unife 0 Napisano 29 Listopad 2008 Ja utknąłem na misji 6 (gram na veteranie) xD. Nie mogę jej wogóle przejść wkońcu na pewno przejdę :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaman995 0 Napisano 30 Listopad 2008 Elo , mam problem nie wiem co sobie kupić Call of duty 5 czy Star Wars The Force Unleashed nie wiem kompletnie, obie gry mi się podobają ale jak o tym myśle dostaj zowrotu głowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szaman995 0 Napisano 30 Listopad 2008 Jednak już zdecydowałem Call of Duty 5 tam jest multiplayer :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Axel333 0 Napisano 30 Listopad 2008 Jednak już zdecydowałem Call of Duty 5 tam jest multiplayer jak byś kupił SW to byś popełnił wielki błąd wyślę ci zaproszenie jak podasz ID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 30 Listopad 2008 Gra super ale słabo bo z Polakami nie grałem i 0 team play Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
devi2006 0 Napisano 1 Grudzień 2008 Witam mam problem z ostatnim moim trofeum do zrobienia "SUM OF ALL ZEROS" ma ktoś jakiś knif na rozjebanie tych żółtków w samolotach ? dzięki z góry za pomoc pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 1 Grudzień 2008 ja za drugim podejsciem to zrobilem :D po prostu zabijasz ile dasz rade jak zauwazysz ze za malo zabiles to daj save and quit i wlacz od ostatniego checkpointa :D jak tak to dokonalem i oczywiscie na najnizszym poziomie trudnosci najlatwiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
devi2006 0 Napisano 1 Grudzień 2008 ja za drugim podejsciem to zrobilem :D po prostu zabijasz ile dasz rade jak zauwazysz ze za malo zabiles to daj save and quit i wlacz od ostatniego checkpointa :D jak tak to dokonalem i oczywiscie na najnizszym poziomie trudnosci najlatwiej świetny pomysł, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 1 Grudzień 2008 szkoda ze nie ma chociaż jednego CoD'a w którym w 2 wojnie walczylibyśmy po stronie niemiec ... :o chyba żartujesz. Ja tak jak i pewnie większość nie chciałaby grać po stronie III Rzeszy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 1 Grudzień 2008 Ja bym sobie zagrał, jak by nie patrzeć "Prawie" niepokonana armia :) Zresztą w każdą grę jaką gram o IIWŚ czuje niedosyt, bo tyle wątków można by jeszcze poruszyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 1 Grudzień 2008 Single zaliczony i WIELKI niedosyt pozostał. Jedyne misje, które nie są monotonne i naprawdę wciągają to te w miastach jako Petrenko. Reszta dłużyła mi się na maxa. Co do Modern Warfare nie ma porównania bo jest przepaść pomiędzy tymi tytułami. Więc po moich pierwszych "ach" "och" zmieniłem zdanie na temat gry o 180 stopni :) Jedynie Multi ratuje ten tytuł ale już myślę, żeby sprzedać i wziąć Resistance 2. Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 3 Grudzień 2008 Czy moze mnie kotos oswiecic jak zapisac stan gry w kampanii na split-screenie?!?! Trzeba ja przejsc za jednym podejsciem? Jesli tak to gratuluje pomyslu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Grudzień 2008 mam pytanie dla osob ktore maja porownanie z COD'em 4 i TYLKO TE OSOBY PYTAM!! jakie macie odczucia? bo mnie osobiscie 5 nie zadowolila, nie wiem czemu ale dalej ciagle w 4 gram a 5 to bedzie chyba 2 tygodniowka i wymienie na cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 3 Grudzień 2008 mam pytanie dla osob ktore maja porownanie z COD'em 4 i TYLKO TE OSOBY PYTAM!! jakie macie odczucia? bo mnie osobiscie 5 nie zadowolila, nie wiem czemu ale dalej ciagle w 4 gram a 5 to bedzie chyba 2 tygodniowka i wymienie na cos. Mam dokladnie takie same odczucie, przeszedlem kampanie , zagralem kilka razy multi i w ogole ta gra mnie nie kreci ( oddalem )... Wrocilem do 4 , ale mam teraz dylemat bo nie mam za bardzo z kim grac , tzn .. znajomi z klanu zakupili 5 i graja teraz tam ( niby trzeba sie przyzwyczaic ). Wiec zastanawiam sie nad kupnem kolejny raz tylko i wylacznie dla znaojmych i wspolnej gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeratul 3 Napisano 3 Grudzień 2008 Poradnik by Dombro http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=129 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Grudzień 2008 mam pytanie dla osob ktore maja porownanie z COD'em 4 i TYLKO TE OSOBY PYTAM!! jakie macie odczucia? bo mnie osobiscie 5 nie zadowolila, nie wiem czemu ale dalej ciagle w 4 gram a 5 to bedzie chyba 2 tygodniowka i wymienie na cos. Mam już dość COD'a 4. :) Aktualnie gram CoD:WaW i Resistance2. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Axel333 0 Napisano 3 Grudzień 2008 gra jest SUPER :) przeszedłem Single Player i jest zajebiste :) ja tam daje 9+/10 nie całe 10 bo mnie czasem niektóre rzeczy wkurzały :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 5 Grudzień 2008 Chyba się wścieknę - kupiłem dziś CODa przed godzinką zacząłem grać - skończyłem pierwszą misję i podczas wczytywania drugiej wyskoczyło mi coś w stylu "out of memory" no i dupa musiałem rozpoczynać od nowa. Powórzyłem pierwszą misję i znowu to samo... Nie po to kupowałem PS3 żeby działy mi się takie kwiatki jak na PieCu... Ktoś miał taki przypadek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Axel333 0 Napisano 6 Grudzień 2008 też takie coś miałem i za cholerę nie wiem o co z tym chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 6 Grudzień 2008 OK miałem poranne olśnienie i zastosowałem to samo rozwiązanie które pomogło rozwiązać problem z wieszającym się GTAIV. Wyłączyłem połączenie z siecią i da się grać w singla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orejlik 0 Napisano 6 Grudzień 2008 Może nie na temat, ale może ktoś mi doradzi, czy lepiej kupić CoD5, czy Resistance 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach