kill 10044 Napisano 19 Grudzień 2008 (edytowane) @Redundantor Nie przekonasz ich. Miałem lepsze argumenty i tez nie trafiało. Jak ktoś owni w cod4 i przesiada się na cod5 to nie pozostaje mu nic innego jak grę zjechać. Co innego jakby cod5 miało na pudełku Infinity Ward napisane. O_o wtedy to by piali z zachwytu nad każdym elementem i każdym kamyczkiem na mapie. Jak to nie ma zmian? Grafika jest lepsza bo bardziej szczegółowa. Mapy są większe. Dodano pojazdy opancerzone. Dodano tryby kooperacyjne. Dodano tryby w multiplayer (singlu zresztą też - Zombie). Nowe perki. Zlinkowanie profilu z całym światem na www. I całą masę drobnych usprawnień. Trochę sporo jak na "moda". Dziwnym zbiegiem okoliczności gra ma super recenzje, super się sprzedaje i gra w nią masa ludzi. Pewnie dlatego, że jest taka kiepska xD To mówiłem ja Jarząbek, główny obrońca cod5 w Polsce. Na świecie takich nie potrzebują. @Redundantor ja mam swojego bioshocka (lol) na medium+ Edytowane 19 Grudzień 2008 przez kill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redundantor 0 Napisano 19 Grudzień 2008 kill --> Też tak myślę :) Dodam jeszcze - kampanie jest ciekawsza. Misja ze Stalingradem ("Enemy at the gates") przebija Czarnobyl :) ...zaraz się pewnie zacznie To może zapytam - w czym konkretnie CODV jest gorsze od CODIV? - nie pytam w czym nie jest lepsze, tylko w czym jest gorsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 19 Grudzień 2008 PS. Pytanie techniczne - masz CODV, czy widziałeś u kolegi? Grałem na targach, moi koledzy w gnioty nie grają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redundantor 0 Napisano 19 Grudzień 2008 (edytowane) Grałem na targach, moi koledzy w gnioty nie grają. "+" dla Ciebie za szczerość, bo potwierdziłeś to co pisałem na początku "a najgłośniej krzyczą Ci, którzy nigdy jej nie mieli, albo wiidzieli u kolegi" Edytowane 19 Grudzień 2008 przez Redundantor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snochacz 0 Napisano 2 Styczeń 2009 gdzie mówłgbym znaleść jakąś oficjalną stornę CoD 5 na ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 2 Styczeń 2009 gdzie mówłgbym znaleść jakąś oficjalną stornę CoD 5 na ps3? http://www.callofduty.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 2 Styczeń 2009 Na polskich stronach nadal trochę mało info o "5" , ani opisów perków, map itd a szkoda bo kilku rzeczy bym się dowiedział. Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale widzieliście jak wiara wchodzi po za mapy i stamtąd zabija? Takie bugi są na kilku mapach, coś okropnego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysystrzelno 2 Napisano 3 Styczeń 2009 Temat powinien mieć nagłówek "temat z dupy" Panowie jeżeli komuś nie odpowiada WaW i woli COD4 to niech pisze w temcie poświęconym Modern Warfare. Przeczytałem ostatnie dwie stroy, ponieważ chciałem dowiedzieć sie kto gra online, a czego się dowiedziałem? NICZEGO. Temat gorszy niż komentarze na onecie czy naszej klasie. PISZMY NA TEMAT!! Pozdrawiam PS Jeżeli ktoś gra online, proszę śmiało dodawać mnie do znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 4 Styczeń 2009 Na polskich stronach nadal trochę mało info o "5" , ani opisów perków, map itd a szkoda bo kilku rzeczy bym się dowiedział.Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale widzieliście jak wiara wchodzi po za mapy i stamtąd zabija? Takie bugi są na kilku mapach, coś okropnego... Też mnie to dobija... albo wchodzą gdzieś gdzie tak naprawdę się nie da wskoczyć... to chyba w mapce "castle" czy jakoś tak:D te japońskie budyneczki. Strasznie mnie to wnerwia ^^ ale są tacy którzy strzelają w podłogę i ich zabijają, ale nie powinno być czegoś takiego. Ogólnie gra mi się podoba, gram w nią ciągle, COD4 też jest świetny, ale ja lubię strzelać w klimatach 2WŚ ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 4 Styczeń 2009 Jeśli zacząłem grać na Veteranie i po updatcie misja zaczęła się na najniższym poziomie, to czy zaliczając tą misje na veteranie (zaliczyłem przez przypadek na easy) będzie trophy za przejście gry na Veteranie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 4 Styczeń 2009 Jeśli zacząłem grać na Veteranie i po updatcie misja zaczęła się na najniższym poziomie, to czy zaliczając tą misje na veteranie (zaliczyłem przez przypadek na easy) będzie trophy za przejście gry na Veteranie ?? Jeżeli zaliczyłeś wszystkie misje na Veteranie to tak, bo chyba za każdą misją masz osobne bronz trophies ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 5 Styczeń 2009 once again mam problem :/ Znów wyskoczył błąd że save jest nie kompatybilny bla bla bla... Mam brąz trophies za misje ale w wyborze misji mam tylko w jednej Najwyższy ukończ. bla bla :P to jak to będzie ?? Bo jak mam od nowa grać to podziękuje xd Czy to jednak zależy od trofeów ?? stokrotne dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redundantor 0 Napisano 7 Styczeń 2009 once again mam problem :/Znów wyskoczył błąd że save jest nie kompatybilny bla bla bla... Mam brąz trophies za misje ale w wyborze misji mam tylko w jednej Najwyższy ukończ. bla bla :P to jak to będzie ?? Bo jak mam od nowa grać to podziękuje xd Czy to jednak zależy od trofeów ?? stokrotne dzięki :D U mnie podobny błąd wyskakiwał wtedy, kiedy jednocześnie w multiplayu miałem błąd "unable to connect to acivision gameplay (error 33)". Pomogło wyłączenie PS3 przyciskiem z tyłu na kilka minut i w tym samym czasie restart routera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 7 Styczeń 2009 Rzeczywiście jak połączę się z PSN to jest ten błąd jak nie to nie :) Dzięki :) Pozdro. ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 7 Styczeń 2009 Ja mam takie pytanko, jak mam zabić tego generała pistoletem, zabiłem go z MP40 i nic :( Skąd mam wziąć pistolet?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 8 Styczeń 2009 Podczas pojedynku ze snajperem z budynku naprzeciwko czołgamy się pod stół najbliżej okna, niedaleko stanowiska gdzie chowa się Reznov. Tam leży pistolet, który musimy sobie wziąć. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomgru 0 Napisano 11 Styczeń 2009 prośba: może ktoś zdradzić lokacje wszystkich kart, bo udało mi się znaleźć tylko 2 szt.....?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Styczeń 2009 prośba: może ktoś zdradzić lokacje wszystkich kart, bo udało mi się znaleźć tylko 2 szt.....?? http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/944198/54986 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 11 Styczeń 2009 Lepiej było podać w jakimś filmiku na YT ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomgru 0 Napisano 11 Styczeń 2009 http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/944198/54986;) dzięki, dam rade... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 11 Styczeń 2009 Mógł by mi ktoś powiedzieć jak się chowa w wieżyczce czołgowej jak obsadzi się karabin ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 11 Styczeń 2009 Mógł by mi ktoś powiedzieć jak się chowa w wieżyczce czołgowej jak obsadzi się karabin ? Chyba kwadracik ;] zresztą jak wsiadasz to masz wszystko napisane ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 11 Styczeń 2009 Na kwadracie się wchodzi i wychodzi z czołgu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 23 Styczeń 2009 Hardened War Hero Complete the game on Hardened or Veteran difficulty. (Solo only) War Hero Complete the game on any difficulty. (Solo only) Czy jeśli przejdę Singla na Veteran to po zakończeniu dostane dwa trofea czy żeby dostać Hardened War Hero musze przejśc na Veteran, a potem na np. Easy żeby zdobyć War HEro? PROSZĘ O POMOC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 23 Styczeń 2009 (edytowane) Jak przejdziesz grę od razu na Veteranie to dostaniesz te 2 trofea + 1 za każdy level, powodzenia :rolleyes: A mam takie pytanie, bo dzisiaj grałem w Co-op na SS i podczas wybierania misji, tak jak bym stracił save, nie mogę nic wybrać, grę muszę przejść od nowa, wie ktoś dlaczego? Edytowane 23 Styczeń 2009 przez Bubu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach