NPK_PACMAN 9 Napisano 26 Luty 2013 Online passa na pewno nie posiada, a co do servwerów to może ktos inny będzie wiedział. Gra jest genialna i tez zastanawiałem się żeby jeszcze do niej wrócić - a co najfajniejsze oprócz typowego dla COD trybu multi, ma jeszcze możliwośc grania każdej misji z osobna razem z 3 znajomkami (albo w trybie współpracy albo rywalizacji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 4 Marzec 2013 Witam, 2 pytania odnośnie tej części CoD'a: 1)Posiada ona online pass? 2)Serwery dalej stoją? Jeśli tak, to wiadomo coś o zamknięciu? Ostatnio dłuższy czas stały chyba pół roku temu. Sporo osób gra jeszcze w multi CoD WaW i na razie nie ma tematu zamknięcia serwerów. Online pass tak jak już pisał kolega wyżej gra nie posiada. Online passa na pewno nie posiada, a co do servwerów to może ktos inny będzie wiedział. Gra jest genialna i tez zastanawiałem się żeby jeszcze do niej wrócić - a co najfajniejsze oprócz typowego dla COD trybu multi, ma jeszcze możliwośc grania każdej misji z osobna razem z 3 znajomkami (albo w trybie współpracy albo rywalizacji) CoD WaW pomimo upływu lat dalej wciąga, jak dla mnie również genialna gra. Rzeczywiście dużym plusem multi jest możliwość przejścia niemal całej fabuły z innymi graczami. Także jeśli ktoś byłby chętny na misje co-op dajcie znać ;) Gram również na mapach z zombiakami z dodatków Map Pack 2 i 3, więc jeśli ktoś takowe posiada i chciałby np: porobić trofiki to również proszę o info. Samemu ciężko się zebrać do ich zrobienia, przynajmniej mi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Witam. Poszukuję graczy do zrobienia trofeum Blue Ribbon. Pisać jak coś na PSN/PW/GG. EDIT: Nieaktualne. Edytowane 16 Marzec 2013 przez Zygo89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 8 Maj 2013 (edytowane) Wiecie o co może chodzić, że kiedy wbijam do menu trybu online, to nie widzę opcji "Przyjaciele"? Warto dodać, że od początku kiedy gram po sieci, mogłem zapraszać znajomych. EDIT: Co ciekawe, nie widzę opcji pod trójkątem "Przyjaciele" gdy jestem w drużynie. Kiedy natomiast zacznę szukać gry, pojawi mnie w lobby samego albo jest jeszcze wolne miejsce - opcja "Przyjaciele" się pojawia i już mogę zapraszać. Niestety to spory dyskomfort, ponieważ często dołączą jakieś randomy, zanim kumpel odbierze zaproszenie. Jakieś pomysły jak to rozwiązać? Edytowane 8 Maj 2013 przez Zygo89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 29 Maj 2013 CoD WaW pomimo upływu lat dalej wciąga, jak dla mnie również genialna gra. Rzeczywiście dużym plusem multi jest możliwość przejścia niemal całej fabuły z innymi graczami. Także jeśli ktoś byłby chętny na misje co-op dajcie znać ;) Gram również na mapach z zombiakami z dodatków Map Pack 2 i 3, więc jeśli ktoś takowe posiada i chciałby np: porobić trofiki to również proszę o info. Samemu ciężko się zebrać do ich zrobienia, przynajmniej mi :) Tecu wreszcie kupiłem tę grę :P Więc jak co to wiesz .... :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 30 Maj 2013 ,Kupujcie WaWa super gra ,wciąga niesamowicie. Tylko od 4 dni WSZYSTKIE lobby shackowane aimboty, lewitacja ,godmode. Aż 200 osób na team deathmatch, ŁAŁ! Dociągłem do 4-tej , 5-tej rangi żeby klasy poustawiać i mam dość. Szukajcie na alledrogo ,może znajdzie cie tam moją wystawioną grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 30 Maj 2013 (edytowane) Dla mnie to jest nie pojęte jaka jest przyjemność gry mając jakiegoś hacka. Z drugiej strony nie wierzę że nie idzie znaleźć normalnego lobby, może Ci po prostu nie szło w grze. A po 3 to "kupujcie bo super wciągająca gra", ale "pograsz jeszcze tylko troche bo masz dość"? WTF? :D Edytowane 30 Maj 2013 przez cinkibolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 30 Maj 2013 Nie szło znaleźć.Sprzedaję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackInferno 0 Napisano 30 Maj 2013 Jak tam z multiplayer w tej grze? Opłaca się kupić i czy dużo jest cheaterów? Bo zawiodłem się w MW2 wpadając na cheaterów i zhackowane lobby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 30 Maj 2013 (edytowane) Odpowiedź masz dwa posty wyżej. Z DZISIAJ :P WaW jest ostro shackowany już od paru lat niestety. Edytowane 30 Maj 2013 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 31 Maj 2013 Nie przesadzajcie Panowie, nie jest tak źle. Co do meczów drużynowych grałem mało, parę meczyków, ale na cheaterów nie trafiłem, choć to, że są wiadomo nie od dziś. Może miałem szczęście, ale również nie wierzę w to, że nie można znaleźć jednego normalnego lobby w deadmatch :no: Grałem natomiast sporo na misjach w kooperacje i nie spotkałem ani jednego. Kilka razy trafiłem na nich w kooperacji na zombie mapach. Lewitacja, reanimacja poprzez strzelanie do graczy, wychodzenie poza mapę, Ray Gun od początku gry - normalka JEDNA PROSTA ZASADA - TRAFIAM NA CHEATERÓW - WYCHODZĘ Z GRY. @Kyron - jeśli trafiałeś cały czas na cheaterów, miałeś po prostu pecha. Ta gra ma zajebisty singiel i rewelacyjny tryb kooperacyjny, który pozwala przejść z trójką innych graczy 13 z 15 misji z singla. Mi to wystarcza, ale jeśli ktoś nastawia się tylko na deadmatch to faktycznie, może się rozczarować... Dla fanów gier z tematyki II wojny światowej POZYCJA NUMER 1 na liście ;) i polecam z ręką na sercu! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 2 Czerwiec 2013 Ale koledzy pytają o multi właśnie, a ono niestety jest zhackowane już od paru lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 2 Czerwiec 2013 A Call of Duty 3? Są pojazdy, czołgi, spore mapy... Podobno można nawet na drzewa wychodzić ;-) I z tego co słyszałem, ta gra jest na jakimś innym silniku :D Ja chyba sobie zamówię tą grę ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 2 Czerwiec 2013 Kupic zawsze mozesz, ale nie zapominaj, ze ta gra wyszla jeszcze zanim powstalo pierwsze MW. Ludzi moze w ogole na multi nie byc. Silnik inny, bo aktualnego jeszcze nie bylo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 2 Czerwiec 2013 Ta gra to przede wszystkim coś dla fanów COD 1 i 2 z PC :) Kupiłem i sobie chwalę - gra sie "bombowo" :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 2 Czerwiec 2013 Ale koledzy pytają o multi właśnie, a ono niestety jest zhackowane już od paru lat. Przecież multi to też co-op a nie tylko deadmatch. A cheaterzy siedzą głównie na deadmatch-ach, bo tam mają największy ubaw jarając się zabijaniem innych graczy. A poza tym w ilu grach możesz przejść w multi niemal wszystkie misje z singla? Niewielu... Więc to też duży plus dla trybu wieloosobowego w tej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 2 Czerwiec 2013 Sprawdzę jeszcze dziś wieczór team deathmatch ostatni raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 2 Czerwiec 2013 Coop to nie to samo co typowe multi, z kolei multi to nie tylko deathmatch. Ludzie chcą pograć w multi, ale nie mogą, bo muszą się męczyć z hackerami - obecność coopa niczego nie naprawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Punisher 0 Napisano 2 Czerwiec 2013 Słyszałem, że też są lobby, w których dostaje się za zabójstwo kilka tysięcy punktów. Ja tak miałem w MW2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 2 Czerwiec 2013 Coop to nie to samo co typowe multi, z kolei multi to nie tylko deathmatch. Ludzie chcą pograć w multi, ale nie mogą, bo muszą się męczyć z hackerami - obecność coopa niczego nie naprawia. Life is brutal. Z systemem też nie wygrasz :) Jak komuś bardzo zależy to zawsze może dokupić Bundle Pack (9 nowych map + 3 w trybie Nazi Zombies), a szanse na cheaterów dużo mniejsze. Multi typowe, nietypowe. Nie ma sensu wchodzić w szczegóły.. Przecież nawet pisownia tak polska jak i angielska wyróżnia tryb jednoosobowy i wieloosobowy. Nie ma czegoś pośredniego jak tryb.. nawet nie ma tego jak poprawnie nazwać. Mniejsza o to, zwał jak zwał. Multi w trybie współpracy nigdy nie naprawi multi w trybie rywalizacji, ale może je fajnie uzupełnić. A w CoD WaW moim zdaniem tak właśnie jest. Pytanie co kto lubi i co komu wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Czerwiec 2013 Nadal dużo ludzi grają w multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 3 Czerwiec 2013 Nadal dużo ludzi grają w multi? Mniej niż 1 tys. i więcej niż 4 tys. na dzień nie uświadczyłem, w zależności od dnia w tygodniu i pory dnia/nocy, ze wskazaniem na ten górny przedział. Także nie jest jeszcze tak źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 7 Lipiec 2013 Wojownik z kataną ^^ http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2012/137/f/3/profile_picture_by_composed_of_honor-d503uix.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 7 Lipiec 2013 (edytowane) Znajdzie się chociaż jedna osoba na forum, która ma mapkę Shi No Numa z DLC Map Pack 2 (tryb Nazi Zombie) i zechciałaby mi pomóc z jednym trofikiem? Ten trofik to Big Baller, uzbieraj 75000 punktów w jednej grze, co ni mniej ni więcej oznacza wytrwanie do jakieś 30 fali zombiaków Jest to ostatnie trofeum, którego brakuje mi do 100% w tej grze. Próbowałem kilkadziesiąt razy z przypadkowymi graczami, solo i na split screenie.. jak na razie dotrwałem do 22 fali i uzbierałem 60 000 punktów.. Jeden błąd i po grze, więc pomoc kogoś za plecami kto kryje, osłoni, ożywi jest na wagę złota :mellow: EDIT: OK, już nieaktualne, dzisiaj wreszcie się udało :banana: Edytowane 8 Lipiec 2013 przez Tecumthe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 8 Lipiec 2013 Przyjedź do mnie z konsolą to wbiję Ci trofika :-D A na serio to musisz ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć... w końcu się uda. Ja niestety W@W nie mam :/. Splitscreen; bieganie na dole (obok miejsca pierwszego respu skrzyni) a drugi gracz po drugiej stronie takiej wielkiej pułapki Samemu też dasz kiedyś radę :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach