VIPuser 67 Napisano 4 Czerwiec 2017 (edytowane) Już jutro tj. 5 czerwca 2017 poznamy pierwsze oficjalne informacje na temat nowej odsłony FIFY http://www.pssite.com/news/56844/fifa-18-pierwszy-pokaz-juz-jutro.html Edycja Standardowa Duże złote paczki FUT o wartości 15 zł Wypożyczenie Cristiano Ronaldo 8 dodatkowych strojów FUT Edycja Ronaldo Duże złote paczki FUT o wartości 60 zł Wypożyczenie Cristiano Ronaldo 8 dodatkowych strojów FUT 3-dniowy wcześniejszy dostęp do gry Edycja Ikony Duże złote paczki FUT o wartości 60 zł Wypożyczenie Cristiano Ronaldo 8 dodatkowych strojów FUT 3-dniowy wcześniejszy dostęp do gry Paczki wypożyczenia drużyny tygodnia Wypożyczenie Ronaldo Luís Nazário de Lima http://www.pssite.com/news/56857/fifa-18-cristiano-ronaldo-na-okladce-gry.html Edytowane 5 Czerwiec 2017 przez VIPuser Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 5 Czerwiec 2017 Po tym co pokazali w Fifa 17 w trybie online nie wiem jak można mieć HYPE na to gamingowe ( sorry za wyrażenie, ale inaczej nie da się tego nazwać) ścierwo. Pewnie dzisiaj będzie trailer? Czy trailer trailera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 5 Czerwiec 2017 Legendy na PS4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 5 Czerwiec 2017 Teraz współpracują z Sony, więc można się spodziewać więcej specjalnych rzeczy na PlayStation niż na xboxie (i bardzo dobrze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 10 Czerwiec 2017 Nowe materialy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kytrap123 0 Napisano 11 Czerwiec 2017 FIFA 18 PS4 vs PS4 PRO. Znajdę różnicę w płynności/grafice? Zamierzam kupić w tym roku PS4 i nie wiem którą wersję wybrać. Cena zbytnio nie wchodzi w grę, ale jeżeli serio sobie odpuścić wersję PRO, to tak zrobię. Głównie będę grał w FIFĘ, nowego NFS'a i jakieś tam FPSY. Dodam, że gram na FHD TV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukk 40 Napisano 11 Czerwiec 2017 A to nie jest tak że na pro jest 60 FPS a na zwykłej nie? Np. Płynność gry u itaniego jest inna niż u plkd Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 11 Czerwiec 2017 Na pro działa w wyższej rozdzielczości, z tego co kojarzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 11 Czerwiec 2017 (edytowane) 56 minut temu, Lukk napisał: A to nie jest tak że na pro jest 60 FPS a na zwykłej nie? Np. Płynność gry u itaniego jest inna niż u plkd Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Owa roznica na 100% jest spowodowana uzywaniem roznych kart do przechwytu obrazu. Ewentualnie moga renderowac filmy w innych formatach/ustawieniach. Ot cala magia ogladania gameplay na yt. Nie ma wiekszej roznicy, jezeli chodzi o fife na zeyklym ps4 a pro Edytowane 11 Czerwiec 2017 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajczak 105 Napisano 12 Czerwiec 2017 Tak patrzę na te trailery i mam dejavu, stawiam że FIFA 18 to będzie taki sam marketingowy cud, miód jak FIFA 17, potem przyjdzie do samej gry i zacznie się lamęt. Wiem jedno, nie kupuję FIFY 18, po pierwsze za gówno jakie zrobili z tej gry w 17-stce, za te handicapy, momentum i inne skrypty niszczące grę od podszewki, za ciulate serwery, wieczne lagi nawet przy połączeniach z maksymalną ilością zielonych linii. FIFA 17 zniesmaczyła mnie do tego stopnia, że oglądając te filmiki chce mi się śmiać, zapłacili Ronaldo i chwalą się jego geniuszem w swojej grze, kurwa mać. Silnik Frostbite - czyli ta sama grafika wzbogacona o kilka (dosłownie kilka zmian) w porównaniu do części poprzedniej - zresztą tak EA robi już bodajże od FIFY 12. Poza tym te śmieszne wersje gry, które w rzeczywistości dają przysłowiowe gówno, ludzie wywalą np 100 zł więcej po to by mieć Ronaldo na wypożyczeniu, żal.pl. Kupowanie tego w przedsprzedaży to w ogóle porażka, zrobiłem raz i więcej bym nie dał się nabrać na piękne filmiki, widać że czerpią inspirację od najlepszych z Hollywood (a może to ci sami), którzy marne filmy w trailerach sprzedają jako super hit. Powodzenia i bawcie się dobrze, ja wymęczę FIFE 17 do końca, w końcu kupiłem to gówno to niech jest ale od końcówki tego roku zabiorę się za test PESa 18 a jak to również nie spełni moich oczekiwań to trudno, zostanę przy starszej wersji FIFY (w końcu ją mam) i innych dających więcej radości grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 12 Czerwiec 2017 Serio mam podobnie. Jak patrze na te trailery to wręcz chce mi się żygac myśląc o tym, że miałbym w to wirtualne oszustwo grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 12 Czerwiec 2017 byle nie bylo delaya/ lagów i zbyt wielu disconnectow i bedzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VIPuser 67 Napisano 12 Czerwiec 2017 (edytowane) Ikony na PS4 Edytowane 12 Czerwiec 2017 przez VIPuser Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Czerwiec 2017 (edytowane) http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/fifa-18-recenzja-i-opinie-na-temat-gry-kiedy-premiera/5rv0l6 " Polscy kibice mogą zaś czekać na pierwszą rodzimą ikonę. Kto nią będzie? To w tej chwili pilnie strzeżona tajemnica. " Jesli dziennikarz w chooya sobie nie polecial no to niezle Edytowane 15 Czerwiec 2017 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 15 Czerwiec 2017 Pewnie Deyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 15 Czerwiec 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Bartek_Red napisał: Pewnie Deyna Ja bym stawiał na Bońka lub Dudka. Edytowane 15 Czerwiec 2017 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 15 Czerwiec 2017 Chętnie bym pogral R.Carlosem, Figo , Zidanem i Raulem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafijoza 0 Napisano 5 Sierpień 2017 Nie wiecie czy przy zamówieniu edycji Ronaldo w wersji pudełkowej będzie w sklepie do odebrania 3 dni przed premiera jak obiecują? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 23 Sierpień 2017 Możliwe ze w fifie 18 będzie FIFA street Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goldie 12 Napisano 23 Sierpień 2017 To jest podobno fragment kariery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 4 Wrzesień 2017 Kiedy demko wychodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VIPuser 67 Napisano 4 Wrzesień 2017 3 godziny temu, haobao_PRO napisał: Kiedy demko wychodzi ? 15 wrzesnia, 2 tygodnie przed premiera 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek_79 21 Napisano 4 Wrzesień 2017 Czy dalej będzie nas męczył Dariusz Szpakowski czy może wreszcie ktoś inny w tej edycji ? Jak znowu Darek to od razu zmieniam na język angielski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BułkazSzynką 34 Napisano 4 Wrzesień 2017 A skad pomysł, ze mógłby być to ktos inny? Mają gotowe tysiące linijek tekstów od Darka wiec bardzo długo się to nie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 4 Wrzesień 2017 51 minut temu, jarek_79 napisał: Czy dalej będzie nas męczył Dariusz Szpakowski czy może wreszcie ktoś inny w tej edycji ? Jak znowu Darek to od razu zmieniam na język angielski W tej edycji będzie Tomasz Hajto 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach