redo 530 Napisano 11 Czerwiec 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedyny i Wspaniały 9 Napisano 11 Czerwiec 2017 Czemu wydaje Mi się że dostaniemy albo upośledzonego Budokai'a czyli serii bijatyk z ps2, albo jakiegoś mixa wzorowanego na Marvel vs Capcom z tymi walkami 3vs3. Jako fan Dragon Ball'a który wieczną miłością darzy Budokai Tenkaich 3, to coś Mi się nie podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracz_ 23 Napisano 11 Czerwiec 2017 11 minut temu, Jedyny i Wspaniały napisał: Czemu wydaje Mi się że dostaniemy albo upośledzonego Budokai'a czyli serii bijatyk z ps2, albo jakiegoś mixa wzorowanego na Marvel vs Capcom z tymi walkami 3vs3. Jako fan Dragon Ball'a który wieczną miłością darzy Budokai Tenkaich 3, to coś Mi się nie podoba. A to znowu ja, tak sobie chodzę za tobą Gra jest od twórców Guilty Gear z tego co wiem, a oni się znają na bijatykach 2d, można być spokojnym o jakość. Poza tym będzie to powiew świeżości, od dobrych kilku lat wychodziły tylko szpile dragon ball w 3d, mamy xenoverse więc jestem za, żeby spróbować innego konceptu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedyny i Wspaniały 9 Napisano 11 Czerwiec 2017 No to wszystko wiadomo mnie Guilty Gear w ogóle nie interesuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 12 Czerwiec 2017 Też jestem happy, że w końcu coś w nie 3D. Graficznie super wygląda. Przypominają się czasy mugena w kafejkach i niszczenie klawiatury w trybie 2 vs 2 :-D Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JankoPL 23 Napisano 12 Czerwiec 2017 Mam nadzieje, że to nie będzie only 3v3 bo nie lubie bijatyk gdzie w czasie walki z dupy pojawia się inna postać i "pomaga". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 25 Czerwiec 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach