Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2017 Zabawa w piratów od Ubi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracz_ 23 Napisano 12 Czerwiec 2017 ,,xD'' - gracz_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JankoPL 23 Napisano 12 Czerwiec 2017 Ubi proszę Nie zjeb tego Dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 12 Czerwiec 2017 jakies pvp moba black flag? nie widzę żeby to wytrzymało z pół roku nawet ale fajnie że mają jakieś pomysły oprócz asasyna i far cry 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 12 Czerwiec 2017 Czyli plotki o grze o piratach się potwierdziły. Szkoda że to najgorsza wersja z możliwych czyli walki statków których po AC3 i Black Flag szczerze nienawidzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 13 Czerwiec 2017 12 godzin temu, Traws napisał: ale fajnie że mają jakieś pomysły oprócz asasyna i far cry Serio wycięcie pewnego elementu rozgrywki z innej ich gry i zrobienie z tego osobnej gry nazywasz pomysłem? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 13 Czerwiec 2017 @stolarz1916 no dodanie tego elementu do asasyna było jakimś pomysłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ak-47 12 Napisano 13 Czerwiec 2017 (edytowane) Żeby nie było jest podobna gra na stemie w fazie wczesnego dostępu. Edytowane 13 Czerwiec 2017 przez Ak-47 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Czerwiec 2017 (edytowane) Ta gra będzie idealna dla Ubi bo będzie nastawiona na mikrotransakcje. W Black Flagu wszystkie misje na lądzie dało się przejść ukrytym ostrzem , a wszystkie misje na morzu potrzebowały solidnych upgradów zarówno ofensywnych jak i defensywnych. Długie godziny farmiłem jakieś metale i deski by dało się przejść misję. Obrzydziło mi to statki na kilka lat do przodu Dla mnie taka gra to najgorsze co może być, nawet gdyby mieli mi za to płacić, to nie ruszę nawet kijem edit: najlepiej grę podsumowała moja żona która stwierdziła że skuls to też bones więc taka nazwa to kosci i kości , czyli takie masło maślane Edytowane 14 Czerwiec 2017 przez pablos_PRO 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 14 Czerwiec 2017 ja pasuje - ubi widac lubi recyckling - mamy cos co bylo w black flag a takze w ac rogue no to wezmy to podkrecmy i zrobmy gre. Mnie wystarczylo plywania w AC 3 ktore tam akurat bylo fajnym urozmaiceniem ale tutaj mowie czaszce i kosciom pass. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 14 Czerwiec 2017 (edytowane) Pomysł jest bardzo fajny, ale kurcze nie z tej perspektywy... oraz co ważniejsze nie wycinając fragmentu gry i robiąc z nią nową -,- Kiedyś jak byłem młody pamiętam wujaszek miał na psx'a świetną grę piracką z widokiem z góry. XDD Ale gierka tak dobra, że do dziś pamiętam. A jeśli już to prędzej powinni czerpać z takiej serii jaką była Sid Meier's Pirates... Ahh to Ubi. Edytowane 14 Czerwiec 2017 przez BartexXx20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Czerwiec 2017 niech zdechna za zmarnowanie takiego potencjalu na pirackiego rpga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 22 Czerwiec 2017 A jednak będzie kampania fabularna: http://www.ppe.pl/news/51870/skull-bones-tryb-fabularny-z-historycznymi-bohaterami-gra-nas-jeszcze-zaskoczy.html Zobaczymy tylko, czy faktycznie będzie sobą coś reprezentowała, czy nie będzie tylko dodatkiem do multi (mimo że twócrcy twierdzą, że nie będzie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach